2011 gelin adayları buyrun sohbete

seni çok çok iyi anlıyorum. hem uygunu alacağız bari bırakta zevkim olsun. sen bana bütçeni söyle ben senden daha dikkatli davranırım diyorum bende çoğu zaman. ama anlamıyorlar

seni çok çok iyi anlıyorum. hem uygunu alacağız bari bırakta zevkim olsun. sen bana bütçeni söyle ben senden daha dikkatli davranırım diyorum bende çoğu zaman. ama anlamıyorlar

hayır yani maden beyninde kurmuşun ne karıştırıyorsun al getir beni ne götürüyorsun en azından düşünüp almış derim yiside olsa kötüsüde çekilirim kenarı

Ayyy bunun aynısını bende söylüyorum ama nişanlım sen sıkma canını rahat ol diyor, sanki evlenince zorlukları tek başına üstlenecek...

meltem bugün benimde aklımdan geçti kötü düşünmek istemiyorum ama acaba birşey felanmı geldi başına Allah korusun.

Kızlar hergün alt kısma bakıyoeum Merve'nin ismi varmı diye ama yok...
Cidden çok alıştırmış kendine, benimde aklıma Allah mıhafaza yakınınamı bişey oldu gibi şeyler geliyor...
Bi gelsede merakımızı giderse...

inşallah yakın zamanda gelir yaa

Allah korusun kızlar kötü düsünmeyelim ....forumada giriş yapmıyor iş yerinde olsa giriş yapardı ...

Zuhalcimm para geliyor ama geldigi gibi de geri gidiyor tatlım ne yapacaksın...

kızlar biz iki düğün yapacağız burdaki salonu 450 tuttuk.tamam göndereyim dedi nişanlım yarı yarıya paylaşalım dedim gönlüm el vermedi normalde erkek mi verir böyle durumda herşeye atlamak istemiyorum artık

Son düzenleme:
canım bunun aynısını ben lavobaya aldım cok sık duruyor mutfağın u şeklindeyse çok daha güzel duru bence

limangoda gördüm confetti diye bir marka. mutfağım mürdüm beyaz rengi. aslında banyoya alayım diye geçirirken aklımdan. banyoya aldım geçen gün sonra mutfak geçti aklımdan. mutfakla yatak odası halısını kız alırmış bunları ben alacağım.

kaça canım orda ben 50 ye aldım evet aynı marka ama kalitesi çok güzel

aslında erkek verir ama bütün kızlar aynıyız ya bende olsam bende atlardım. yapma diyorlar. herkes üzerine düşen neyse yapmak zorundaymış. hamama giren terlermiş falan ilerde pişman olursun diyorlar.bilmiyorum ama benimde içim elvermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…