2011 gelin adayları buyrun sohbete

bn yokum ama

selam ayşecm hoşgeldn
allah razı olsun

çıkıyorum kızlar görüşürüzzzzzz

güle güle mervecm yüreğini ferah tut herne sıkıntıda isen geçecektr inşallah seni sewioz

Bugün özlediklerimiz geldi. Merveciğimde geldi.

Ayşeciğimide gördüm. Hoşgeldin canım.

Aslıcım sağol balım. Hadımköyde bir oyuncak firmasından yazıyorum yine baya yoğunum bi kaçgündür.
Sen nasılsın?

onlar geldi canım 3 gün evcimen izni aldılar bir günü balıkesirde diğer 2 günü ist da geçirdiler

a.slam ayşem hoşgeldin

gözünaydın Yasemin nişanlını gördün demek

slm burçdaşımmmmmm

Selam balıkım

allah razı olsun

çıkıyorum kızlar görüşürüzzzzzz
mervem öptüm canım

geçmişe bakayım dedimde bakılcak gibi değil kızlar
haftasonu evimi temizledim eşim alışverişe gitmişti dedim kızlara resim çekeyim. Ama bi yandanda kuaföre çıkmam gerekti kaş için neyse dedim hadi çekeyim.
Bi girdiysem odaya, resim çekilebilmesi için daha da toparlanması lazım evin temiz olması yetmiyor.
Öylelikle çekemedim kızlar

Sonrada koştur koştur kuaföre gittim ordan gel eve yemek yap
Hayat inanılmaz yoğun geçiyor arkadaşlar
Bugünlerinizin tadını çıkarın

evet ayşecim cuma günü izni almışlar yola düşmüşler haberim yok bursayı geçerken nişanlım aradı sana bişiy dicem ama sakin ol ne oldu diyorum söylemiyor söyle çabuk dedim.. biz yoldayız oraya geliyoruz dedi geldiler iki gün kaldılar güzeldi çok şükürr

ayhh çok güzell

ayyy ne güzel olmuşşşşşş

evet kızlar çok güzel oldu gidemediğim için çok üzülüyordum ama geldiler çok mutlu oldum.. hasta olmuş öksürüyordu sürekli.. bol bol nane limon kaynattım içirdim balıma

aileside anlayışlıymış tatlım iyi bakmışsın askerinee

kızlar bnmde beğendiğim bi gelnlk modeli var ama straplez bn kapalıyım gsterdiğim kişiler bnu kapatablrler gelnlkçiler dedi ama blemiorm szn içinde ekleyeyim bakın

aileside anlayışlıymış tatlım iyi bakmışsın askerinee

sağolsun kaynımın fikriymiş kayınpederim ve kayınvalidem de yok dememişler iyi olur demişler.. bakmam mı kızz yanıma gelmiş... ama çok değişikti şaşkın bi hali vardı(yanıma geldiği için değil hali öyleydi) çok sessizleşmiş ama iyiydi herşeye rağmen

evet kızlar çok güzel oldu gidemediğim için çok üzülüyordum ama geldiler çok mutlu oldum.. hasta olmuş öksürüyordu sürekli.. bol bol nane limon kaynattım içirdim balıma

çk gzel olmş yasemin iyi ki gelmş o gdnce daha da anlamşsndr özlediğini.. bn haftasonları grüorm görüp ayrılnca daha çk özlüorm

Gördüm canım yorumunu. Sen nasıl bişi düşünüyosun.
Varmı aklında model.
Ben eteğini kabarık bişi istiyorum.
Hazır bişi bulamazsam öle bunlardan bişiler birleştiricem işte

bu 3 model güzel bence canım kabarık hoş olur aslında
tek omuz istiyorum ben hafifte kabarık olsun kararsızım

kızlar bnmde beğendiğim bi gelnlk modeli var ama straplez bn kapalıyım gsterdiğim kişiler bnu kapatablrler gelnlkçiler dedi ama blemiorm szn içinde ekleyeyim bakın Eki Görüntüle 123104

betül gelinliğine bayıldım bende belimi böyle saran modelleri seviyorum. aklında olsun bende kapalıyım. güzel bir gelinlikçi bulursan benimle paylaşırmısın. çok zor bi seçim nasıl kapatırlar bu modeli nasıl dikerler insan güvenemiyor

ne güzel süpriz olmuş canım hasret gidermişsinizdir bol bol ne güzel

askeriyenin ortamından rahat bi ortama geçince ne yapacağını bilememiştir kızz
bi de nişanlısını görmüş
bi daha geri gideceğini düşünmüşütür
hasretlik zorrrrrr Allah yardımcımız olsun
askerlerimizede güç kuvvet versin Rabbim

çk gzel olmş yasemin iyi ki gelmş o gdnce daha da anlamşsndr özlediğini.. bn haftasonları grüorm görüp ayrılnca daha çk özlüorm

tabi canım o 2 gün bitmesin diye neler vermem ki ama işte hasretlik kaldığı yerden devam ediyor.. çok hasret kaldık ama inşallah Rabbim mükafatlandıracaktır hayırlısı ileee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…