- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.561
Haçen Esra topikteki herkesin msni sende mevcut galiba
allah razı olsun
çıkıyorum kızlar görüşürüzzzzzz
bn yokum amaSelam kızlar
didoss+,
EftelyaSanem+
Pandomim+
ykyy+
kradese+
kleopatra_06+
akasya22
DENİZKOYDUMADIMI+
giz09+
mervoşum esradan döndüğünü duydum bir bakayım dedim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah atlatırsın zor günlerini,
Seni çok merak ettik-özledik.
allah razı olsun
Bugün özlediklerimiz geldi. Merveciğimde geldi.
Ayşeciğimide gördüm. Hoşgeldin canım.
onlar geldi canım 3 gün evcimen izni aldılar bir günü balıkesirde diğer 2 günü ist da geçirdiler
a.slam ayşem hoşgeldin
slm burçdaşımmmmmm
mervem öptüm canımallah razı olsun
bn yokum ama
selam ayşecm hoşgeldn
güle güle mervecm yüreğini ferah tut herne sıkıntıda isen geçecektr inşallah seni sewioz
evet ayşecim cuma günü izni almışlar yola düşmüşler haberim yok bursayı geçerken nişanlım aradı sana bişiy dicem ama sakin ol ne oldu diyorum söylemiyor söyle çabuk dedim.. biz yoldayız oraya geliyoruz dedi geldiler iki gün kaldılar güzeldi çok şükürr
evet ayşecim cuma günü izni almışlar yola düşmüşler haberim yok bursayı geçerken nişanlım aradı sana bişiy dicem ama sakin ol ne oldu diyorum söylemiyor söyle çabuk dedim.. biz yoldayız oraya geliyoruz dedi geldiler iki gün kaldılar güzeldi çok şükürr
betüşüm o an kim sayfadaysa onları kopyaladım alttan balım
öyle denk gelmiş
öptüm canım benim senide.
ayyy ne güzel olmuşşşşşş
evet kızlar çok güzel oldu gidemediğim için çok üzülüyordum ama geldiler çok mutlu oldum.. hasta olmuş öksürüyordu sürekli.. bol bol nane limon kaynattım içirdim balıma
aileside anlayışlıymış tatlım iyi bakmışsın askerinee
evet kızlar çok güzel oldu gidemediğim için çok üzülüyordum ama geldiler çok mutlu oldum.. hasta olmuş öksürüyordu sürekli.. bol bol nane limon kaynattım içirdim balıma
Gördüm canım yorumunu. Sen nasıl bişi düşünüyosun.
Varmı aklında model.
Ben eteğini kabarık bişi istiyorum.
Hazır bişi bulamazsam öle bunlardan bişiler birleştiricem işte
kızlar bnmde beğendiğim bi gelnlk modeli var ama straplez bn kapalıyım gsterdiğim kişiler bnu kapatablrler gelnlkçiler dedi ama blemiorm szn içinde ekleyeyim bakın Eki Görüntüle 123104
kızlar bnmde beğendiğim bi gelnlk modeli var ama straplez bn kapalıyım gsterdiğim kişiler bnu kapatablrler gelnlkçiler dedi ama blemiorm szn içinde ekleyeyim bakın Eki Görüntüle 123104
sağolsun kaynımın fikriymiş kayınpederim ve kayınvalidem de yok dememişler iyi olur demişler.. bakmam mı kızz yanıma gelmiş... ama çok değişikti şaşkın bi hali vardı(yanıma geldiği için değil hali öyleydi) çok sessizleşmiş ama iyiydi herşeye rağmen
çk gzel olmş yasemin iyi ki gelmş o gdnce daha da anlamşsndr özlediğini.. bn haftasonları grüorm görüp ayrılnca daha çk özlüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?