- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.601
inanmıorm şimdi ble o fyat pahalı çk byk bi risk yani bn olsam düğünden snra o gelnlkçiyi paralamştm yzık yaa ömürde kaç kere oluoki böle bi gün Allah korusunabimin düğününde bizimde başımıza geldi hepimiz aynı moda evine gittik yengemin gelinliği straplezdi önü düz değil yamuktu benim elbisemin sağ tarafı fazla oyulmuştu tüm düğün boyunca oynerken gögsüm fırladı rezaletti annemin elbisesinin kolundaki boncuklar düğünde koptu yengemin annesininde sırtındaki dikişleri attı ve ucuz biryer değildi 6 sene önce yengemin gelinliğine 4500 tl vermiştik
Eki Görüntüle 123112 Eki Görüntüle 123113 Eki Görüntüle 123111
hep sade modellere bakıyordum. pek tarzım değil ama biraz gösterişli olmalıymış. o yüzden şimdilk bunları buldum
eğer diktirecek olursam bu model arşivimin üst kısmında
eğer diktirecek olursam bu model arşivimin üst kısmında
offf inanamıyorum o kadar para. valla yazıklar olsun böyle işçiliğe. insanın en önemli gününü rezil ediyorlar. birde gittiğinde seni bir yağlıyolar sorma. canım bitanem sana böyle yaparız şöyle yaparız
aynen öyle oldu canım kendinide çok yağladı gördük sonra birde gelinlik ve elbisenin teslimatını düğünden birgün önce akşam yaptı düzenleme için geç oldu diktirisem bile düğün tarihini 2 hafta önce söylemeyi düşünüyorum
kızlar bnmde beğendiğim bi gelnlk modeli var ama straplez bn kapalıyım gsterdiğim kişiler bnu kapatablrler gelnlkçiler dedi ama blemiorm szn içinde ekleyeyim bakın Eki Görüntüle 123104
selam kızlar...ben de kapalıyım ve gelinliğimi ben de abartılı istemiyorum...
ama daha hiç bakınmadım ne nete ne çarşıya hayırlısı bakalım daha 6.5 ay var
bu arada pandomim yani aslıcım :) kesinleşti tarihim listeye düzelt lütfen kesin olaraktan :) :
16 Temmuz 2011 Kına
17 Temmuz 2011 düğün
Buketcim bensiz gidemezsin kız fuara gdeceğiz unutma birlikte gelin damat fuarına
Canım kapatırlar ama bir çoğu ya tülle yada alakasız bir parçayla kapatıyor yani kapatıldığı bariz belli oluyor.
Baştan diktirirsen aynı parçadan kapatabilirler ama...
Hayırlı olsun canımcım, bende abartılı istemiyorum kaftan gelinlik diyorlar o tarz ve rahibe duvak istiyorum...
hoşuma gitti bu model ama işte dediğim gibi daha gelinlik bakmıyorum ben zaman çok diye..
ben öyle zor seçen biri değilim zaten :)
teşekkür ederim cimcimecim :)
sonunda netleşti salonlar tutulduı şükür :)
Eki Görüntüle 123120
bu nasıl ?
Buketcim bensiz gidemezsin kız fuara gdeceğiz unutma birlikte gelin damat fuarına
Selam kızlar
didoss+,
EftelyaSanem+
Pandomim+
ykyy+
kradese+
kleopatra_06+
akasya22
DENİZKOYDUMADIMI+
giz09+
mervoşum esradan döndüğünü duydum bir bakayım dedim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah atlatırsın zor günlerini,
Seni çok merak ettik-özledik.
biryere gittim yok kız zaten aklımda benim şubattaydı dimi?
bursaya gelmeyi ben de çok istiyorum da ahh okul işte bir de imkan yok
ben Konyadayım..çeyizler harikaymış orda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?