- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.581
askeriyenin ortamından rahat bi ortama geçince ne yapacağını bilememiştir kızz
bi de nişanlısını görmüş
bi daha geri gideceğini düşünmüşütür
hasretlik zorrrrrr Allah yardımcımız olsun
askerlerimizede güç kuvvet versin Rabbim
ne güzel süpriz olmuş canım hasret gidermişsinizdir bol bol ne güzel
betül gelinliğine bayıldım bende belimi böyle saran modelleri seviyorum. aklında olsun bende kapalıyım. güzel bir gelinlikçi bulursan benimle paylaşırmısın. çok zor bi seçim nasıl kapatırlar bu modeli nasıl dikerler insan güvenemiyor
bazıları bolero giyiyor ve bazı bolerolar gelinliğin tüm şıklığını bozuyorr
boleroyuda iyi seçmek lazımmm
bnde armut tipliyim belimi sarsın alta doğru kabarık gelsn istiorm ama blemiorm kübracm bakıcam hazr modellere önce beğenebldğim içime snen olucakmı.. sonra kendi beğendiğm tarzdakileri dkimine gwenebldğim bi terzye dktrmek istiorm sennle de paylaşırım tabii ne demek yeter ki bulayımbetül gelinliğine bayıldım bende belimi böyle saran modelleri seviyorum. aklında olsun bende kapalıyım. güzel bir gelinlikçi bulursan benimle paylaşırmısın. çok zor bi seçim nasıl kapatırlar bu modeli nasıl dikerler insan güvenemiyor
çok düz değilmi betülcüm.. ama üst kısmı güzel
haklısın didos..
aminn canımm cümlesine..
olmazmı gizemcim yaa gidermeye çalıştıkanalar babalar kardeşler derken
bnde armut tipliyim belimi sarsın alta doğru kabarık gelsn istiorm ama blemiorm kübracm bakıcam hazr modellere önce beğenebldğim içime snen olucakmı.. sonra kendi beğendiğm tarzdakileri dkimine gwenebldğim bi terzye dktrmek istiorm sennle de paylaşırım tabii ne demek yeter ki bulayım
ewt yasemin alt kısmı çk düz ama bn fazla hareketli modeldense böyle düz kabarık ve kuyrklu modelleri daha çk beğeniorm.. brde boyum çk uzun olmadığı için hareketli modellerin bni daha kısa gstereciğini düşünüorm..
ama herkesten duyduğum gelnliğin üzernde duruşu çk daha farklymş belki beğendiğim model bna yakşmyacak blemiorm yani :))
bnde armut tipliyim belimi sarsın alta doğru kabarık gelsn istiorm ama blemiorm kübracm bakıcam hazr modellere önce beğenebldğim içime snen olucakmı.. sonra kendi beğendiğm tarzdakileri dkimine gwenebldğim bi terzye dktrmek istiorm sennle de paylaşırım tabii ne demek yeter ki bulayım
ewt yasemin alt kısmı çk düz ama bn fazla hareketli modeldense böyle düz kabarık ve kuyrklu modelleri daha çk beğeniorm.. brde boyum çk uzun olmadığı için hareketli modellerin bni daha kısa gstereciğini düşünüorm..
ama herkesten duyduğum gelnliğin üzernde duruşu çk daha farklymş belki beğendiğim model bna yakşmyacak blemiorm yani :))
ben gelinliği hazır almayı düşünüyorum kızlarrr
amin inşallah hayatımtabi canım o 2 gün bitmesin diye neler vermem ki ama işte hasretlik kaldığı yerden devam ediyor.. çok hasret kaldık ama inşallah Rabbim mükafatlandıracaktır hayırlısı ileee..
ben kesinlikle bolero istemiyorum. dediğin gibi çok bozuyor gelinliği. tamamen kapalı tek parça olmalı.
ben gelinliği hazır almayı düşünüyorum kızlarrr
amin inşallah hayatım
bnde kesnlkle bolero sevmiorm nişanlığımı ararkende çk zorlandm nereye gtsem bolero vardı artık bulamycam die nerdeyse ağlycaktm :)) ama içime snen oldu Allaha çk şükür
aslında en risksizi. ne dikeceğini bilmiyorsun gelinlikçinin. bende görmediğim modeli diktirmeye korkuyorum. belki orda bi model beğenip bedenime göre diktirebilirim. arkadaşım evlendi bikaç ay önce kızlar gelinliği faciaydı.çok olduk bu kadar felaket bir dikiş olamaz
hoşmş yasemin bşıda çk abartılı diil bnde eşarbımı abartılı yapmamaktan yanayım öle fazla aksesuarlar filan hç istemiorm nişanda ble kuaföre gtmedm yengem yaptı bşımı çkta gzel oldukızlar bende gelinliğimin üst modelini bu tarzlarda istiyorum inşallah:
bi model daha var ama aklımda bulursam eklicem
inşallah bakalım ne olcak :)
evet canım çoğu kişiden duydum bu dediklerini gelinlikçi yönlendiriyormuş insanı..
betül ya ne beğensem bunu kapatınca havası bozulur diyolar. kapalı gelinlik seçmek çok daha zor. fatih i alt üst ettim ama içime sinen bişey olmadı. ve fiyatlar uçuyor. var mı bakabileceğimiz başka yer
abimin düğününde bizimde başımıza geldi hepimiz aynı moda evine gittik yengemin gelinliği straplezdi önü düz değil yamuktu benim elbisemin sağ tarafı fazla oyulmuştu tüm düğün boyunca oynerken gögsüm fırladı rezaletti annemin elbisesinin kolundaki boncuklar düğünde koptu yengemin annesininde sırtındaki dikişleri attı ve ucuz biryer değildi 6 sene önce yengemin gelinliğine 4500 tl vermiştik
hoşmş yasemin bşıda çk abartılı diil bnde eşarbımı abartılı yapmamaktan yanayım öle fazla aksesuarlar filan hç istemiorm nişanda ble kuaföre gtmedm yengem yaptı bşımı çkta gzel oldu
inşallah bakalım ne olcak :)
yani gelnlk diince akla gelen ilk yer fatihtr orayada bakıcam ama bzm şirinevlerde bi gelnlkçi var yengemn btn kardeşleri arkadaşlarmn bkaçtanesi gelnliğini nişanlığını hep oradan aldılar brde orası var aklmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?