2011 gelin adayları buyrun sohbete

haklısın didos..
aminn canımm cümlesine..

ne güzel süpriz olmuş canım hasret gidermişsinizdir bol bol ne güzel

olmazmı gizemcim yaa gidermeye çalıştık analar babalar kardeşler derken

bazıları bolero giyiyor ve bazı bolerolar gelinliğin tüm şıklığını bozuyorr
boleroyuda iyi seçmek lazımmm

bnde armut tipliyim belimi sarsın alta doğru kabarık gelsn istiorm ama blemiorm kübracm bakıcam hazr modellere önce beğenebldğim içime snen olucakmı.. sonra kendi beğendiğm tarzdakileri dkimine gwenebldğim bi terzye dktrmek istiorm sennle de paylaşırım tabii ne demek yeter ki bulayım

çok düz değilmi betülcüm.. ama üst kısmı güzel

ewt yasemin alt kısmı çk düz ama bn fazla hareketli modeldense böyle düz kabarık ve kuyrklu modelleri daha çk beğeniorm.. brde boyum çk uzun olmadığı için hareketli modellerin bni daha kısa gstereciğini düşünüorm..
ama herkesten duyduğum gelnliğin üzernde duruşu çk daha farklymş belki beğendiğim model bna yakşmyacak blemiorm yani :))

bendehep sade şeyleir beeniyorum. gelin dediğin biraz şıkır şıkır olur idyorlar. kararsız kaldım ama dediğin gibi üzerinde görmek lazım. ben uzun boylu zayıfım çok kabarık düşünmüyorum. inşallah uygun güzel bi gelinlikçi buluruz.

kızlar bende gelinliğimin üst modelini bu tarzlarda istiyorum inşallah:

bi model daha var ama aklımda bulursam eklicem

evet canım çoğu kişiden duydum bu dediklerini gelinlikçi yönlendiriyormuş insanı..

ben gelinliği hazır almayı düşünüyorum kızlarrr

aslında en risksizi. ne dikeceğini bilmiyorsun gelinlikçinin. bende görmediğim modeli diktirmeye korkuyorum. belki orda bi model beğenip bedenime göre diktirebilirim. arkadaşım evlendi bikaç ay önce kızlar gelinliği faciaydı. çok olduk bu kadar felaket bir dikiş olamaz

tabi canım o 2 gün bitmesin diye neler vermem ki ama işte hasretlik kaldığı yerden devam ediyor.. çok hasret kaldık ama inşallah Rabbim mükafatlandıracaktır hayırlısı ileee..
amin inşallah hayatım
ben kesinlikle bolero istemiyorum. dediğin gibi çok bozuyor gelinliği. tamamen kapalı tek parça olmalı.

bnde kesnlkle bolero sevmiorm nişanlığımı ararkende çk zorlandm nereye gtsem bolero vardı artık bulamycam die nerdeyse ağlycaktm :)) ama içime snen oldu Allaha çk şükür

amin inşallah hayatım

bnde kesnlkle bolero sevmiorm nişanlığımı ararkende çk zorlandm nereye gtsem bolero vardı artık bulamycam die nerdeyse ağlycaktm :)) ama içime snen oldu Allaha çk şükür

betül ya ne beğensem bunu kapatınca havası bozulur diyolar. kapalı gelinlik seçmek çok daha zor. fatih i alt üst ettim ama içime sinen bişey olmadı. ve fiyatlar uçuyor. var mı bakabileceğimiz başka yer

diktirmek risk gibime geliyorr
bir sürü gelinlikçi var elbet birinden istediğim gibi bi gelinlik bbulurum diye düşünüyorumm :))
bide zor beğenirim ki sormayın nolcek bu halimm bilmiyorumm :)))

abimin düğününde bizimde başımıza geldi hepimiz aynı moda evine gittik yengemin gelinliği straplezdi önü düz değil yamuktu benim elbisemin sağ tarafı fazla oyulmuştu tüm düğün boyunca oynerken gögsüm fırladı rezaletti annemin elbisesinin kolundaki boncuklar düğünde koptu yengemin annesininde sırtındaki dikişleri attı ve ucuz biryer değildi 6 sene önce yengemin gelinliğine 4500 tl vermiştik

kızlar bende gelinliğimin üst modelini bu tarzlarda istiyorum inşallah:

bi model daha var ama aklımda bulursam eklicem
hoşmş yasemin bşıda çk abartılı diil bnde eşarbımı abartılı yapmamaktan yanayım öle fazla aksesuarlar filan hç istemiorm nişanda ble kuaföre gtmedm yengem yaptı bşımı çkta gzel oldu

evet canım çoğu kişiden duydum bu dediklerini gelinlikçi yönlendiriyormuş insanı..
inşallah bakalım ne olcak :)
betül ya ne beğensem bunu kapatınca havası bozulur diyolar. kapalı gelinlik seçmek çok daha zor. fatih i alt üst ettim ama içime sinen bişey olmadı. ve fiyatlar uçuyor. var mı bakabileceğimiz başka yer

yani gelnlk diince akla gelen ilk yer fatihtr orayada bakıcam ama bzm şirinevlerde bi gelnlkçi var yengemn btn kardeşleri arkadaşlarmn bkaçtanesi gelnliğini nişanlığını hep oradan aldılar brde orası var aklmda

offf inanamıyorum o kadar para. valla yazıklar olsun böyle işçiliğe. insanın en önemli gününü rezil ediyorlar. birde gittiğinde seni bir yağlıyolar sorma. canım bitanem sana böyle yaparız şöyle yaparız

fatih piyasa yapmış burda 1500 den aşağı gelinlik yok. ben bir daha buraya bakmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…