2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok güzel bi fikir

Eklentiler

• $29914_399827664627_294908259627_3996560_2866388_n.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
  • $style_hair_m.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $58209_150739538278737_147939398558751_362583_2327199_n.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $kurtlar-vadisi-nin-muro-su-rol-arkadasiyla-evlendi-109.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 20
evet pandomim ben de şubatta nikah işlemlerini atlatınca bakayım bari yaa..

aklımda olduğu iyi oldu hem düzeltme falan yapar belki yani bilemiyorum kiralayınca düzeltme olur mu da ben kısayım biraz nişanlığımın göğüs kısmını yukarı kaldırtmıştı iplerinden falan...

14 şubatı atlayalım da :)

2 arkadaş ayarlamak iyi aslında unutmam inş

ilk üç resim süper. 4. resimdekimodel biraz demode geldi bana ama diğerlerinden hangisini yaptırırsan yaptır bence çok zarif durur

Evet 4 model bende pek beğenmedim,muronun eşinin gelinliği hoşuma gidiyo birde sedef inki ama bir arkadaş 2 bin almış pahalı geldi gelinliğe 1 tl den fazla vermem yazık günah 2 saat

Yasemincimmm hayırlı olsun bitanem 2 gün bile olsa gördün canımm
amin inşallah hayatım

bnde kesnlkle bolero sevmiorm nişanlığımı ararkende çk zorlandm nereye gtsem bolero vardı artık bulamycam die nerdeyse ağlycaktm :)) ama içime snen oldu Allaha çk şükür
Betülcüm nisan elbisenin resmi varmı varsa paylasırmısın?

Kapalı modellerde kaftan gelinlik modelini bende cok seviyorum arkadasım da kapalıydı kaftan gelinlik diktirdi rengi de kırık beyazdı esarbını düz bagladı cok da hafif makyaj yaptık kuaföre bile gitmedi...

Bende de var bir kaç gelinlik ama world sayfasında kopyalı
bir kaç saç modeli zaten kk fazlasıyla var ark yayınlamış hep
o zamanlar yaklaşınca artık saç glinlik paylaşılır

Bende straptez düşünmüyorum boyun kısmı çok boş geliyo tek omuz yada ne bilim değişik askılı bişi olabilir

Eklentiler

• $99316327.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 24
Eklemek isteyen varsa eklesin,bende yemek takımı çatal kaşık ve kristal takımını alcam ama hangi marka hangi model alcam bilmiyorum,tavsiyeleriniz varsa bekliyorum 2 hafta sonra Bursadan alıcam uygun yer isimleri söylerseniz muhakkak ugrarım Bursa da nerde ne ucuz bilmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…