2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar annemin devamlı söylediği söz bir dirhem et bin ayıp kapatır. ben ne zaman kilo alsam kendimi güzel hissediyorum. çok zayıflık bence hiç güzel değil boyun kaç betülcüm

ya kızlar annemin devamlı söylediği söz bir dirhem et bin ayıp kapatır. ben ne zaman kilo alsam kendimi güzel hissediyorum. çok zayıflık bence hiç güzel değil boyun kaç betülcüm
çk uzun diilim cnm 1.61
eylemonur sağol canım bilgi için. Siteye baktım birsürü şey var D

bnde baktım geçen gn YKM de 20 liraya grdğm 6lı kurabye kalıbı 9.80 bkaç bişii daha var ama kararsz kaldım aslı.. eylem bu arada sağol canm

çk uzun diilim cnm 1.61

bnde baktım geçen gn YKM de 20 liraya grdğm 6lı kurabye kalıbı 9.80 bkaç bişii daha var ama kararsz kaldım aslı.. eylem bu arada sağol canm

betül vlla hiç bir anormallik göremedim bence çok iyisin. hiç takılma bunlara. spor yapmak lazım ama her zaman selülitlerle başım dertte.seda sayanı geçtim ben

betül vlla hiç bir anormallik göremedim bence çok iyisin. hiç takılma bunlara. spor yapmak lazım ama her zaman selülitlerle başım dertte.seda sayanı geçtim ben

haklısın tek çare spor yapmak yapmaya çalışıorm bn çk kilolydm aslnda bu vermş halim 2-3 sene öncesne kadar 72 kiloya kadar çktım :)

Ben kilomu söylemeye utanıyorum şimdi :84:
Nişanımda 58 kiloydum. şimdi tosun oldum.

Kızlar dügüne kadar birazcık kilolara dur diyin çünkü o gün sizin gününüz olucak egerki kabarık gelinlik istiyorsanız kabarık modelleri zaten moda evi sahipleri de kilolu bayanlara önermiyorlar Aslı 58 kgmıssın dügüne kadar bir 3 kg daha ver 55 ol ya da iş çıkışı yorgun degilseniz yürüyüş yapın ben kilomu hep yürüyüş yaparak korudum hem de bacaklarımda da kas oldu hem de selülite kesin çözüm...

betüşşşş çok yakışmışsınız birbirinizeeee
çok da güzel olmuşsunn
kilolu değilsin benceeee haksızlık etme kendinee

zaten pilates kilo verdirmez inceltir canım ben sana ondan demiştim başlamadan önce ölç kendini diye

dıdosum sağol hayatm tamam kiloluyum demiyorum ama kilo vermeliyim :)

zaten pilates kilo verdirmez inceltir canım ben sana ondan demiştim başlamadan önce ölç kendini diye

bi yaptım snra regl oldm bıraktım snra yne başladm dzenli ypapmadğm için ölçmeyide unuttm buket :S

yaaaaaaaa bu resm neden slnmiooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…