- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.681
masallah canımm elbisen cok hos gri ve mor uyumu cok güzel olmus bir ömür mutluluklar tatlım..
1.70 -48 ama kg almam gerekmisss nisanlım öyle diooo
buket yaa nişan zamanı 59 kiloydum gerçi o zmnda kilolu olduğumu düşünüodm şimdi 61 kiloyum hala aynı düşüncedeym.. bu ara fırsat buldkça pilates yapıorm haftasonu beraberdkya dün aşkım dediki sen zayıflamşsn tartıda aynıyım ama dedim hayır bna farketmş geldi dedi belki kg kaybı olmmştr ama incelme vardr dmi buket
eylemonur sağol canım bilgi için. Siteye baktım birsürü şey varD
1.70 -48 ama kg almam gerekmisss nisanlım öyle diooo
çk uzun diilim cnm 1.61ya kızlar annemin devamlı söylediği söz bir dirhem et bin ayıp kapatır. ben ne zaman kilo alsam kendimi güzel hissediyorum. çok zayıflık bence hiç güzel değil boyun kaç betülcüm
eylemonur sağol canım bilgi için. Siteye baktım birsürü şey varD
çk uzun diilim cnm 1.61
bnde baktım geçen gn YKM de 20 liraya grdğm 6lı kurabye kalıbı 9.80 bkaç bişii daha var ama kararsz kaldım aslı.. eylem bu arada sağol canm
betül vlla hiç bir anormallik göremedim bence çok iyisin. hiç takılma bunlara. spor yapmak lazım ama her zaman selülitlerle başım dertte.seda sayanı geçtim ben
Ben kilomu söylemeye utanıyorum şimdi :84:
Nişanımda 58 kiloydum. şimdi tosun oldum.
buket yaa nişan zamanı 59 kiloydum gerçi o zmnda kilolu olduğumu düşünüodm şimdi 61 kiloyum hala aynı düşüncedeym.. bu ara fırsat buldkça pilates yapıorm haftasonu beraberdkya dün aşkım dediki sen zayıflamşsn tartıda aynıyım ama dedim hayır bna farketmş geldi dedi belki kg kaybı olmmştr ama incelme vardr dmi buket
zaten pilates kilo verdirmez inceltir canım ben sana ondan demiştim başlamadan önce ölç kendini diye
evet bencede kızlar boyunuz kilonuz kaç
benimde boyum 170 kilom 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?