2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet dediğini bende gördüm ama onun için yatak odan büyük olmalı. benim çekmecesi açılması için yeterli yerim yok

ekonomik olduğu için öyle davranmıştır canım sende biliyorsun ev kuruyor sana diyorum da ben senden daha beterim çimstone tezgah istiyorum diye tutturdum haa birde salona beyaz led tv bakalım alacak mı

ahh neleri tutturuyoruzda alan yok ki

sadece o ikisine taktım canım yani şimdilik çok merak ediyorum alacak mı:) aslında aynı tvnin tüm özellikleri aynı olup siyah olanı 700 tl daha ucuz satışçılarda öyle söylüyor tek fark beyaz diye çimstone tezgahla normal granit arasındada 2 katı vark var çimstone tezgahın metre kare fiyatı 450 tl imiş ama görüntü şıklığı olarakta 2 katı fark var diyorum aşkıma birşey demiyor sonucu çok merak ediyorum

Merhaba kızlar nasılsınız

Epey uğramadım topiğe ama düğünümüz için güzel gelişmelerle döndüm

Pandomim cnm benide kesin tarih olarak yazarmısın düğünüm 2 nisan 2011 ctesi , kınam 1 nisan 2011 cuma

Mobilyalarımızı aldık hepsini.

Düğün salonunu tuttuk.

Nikah için günümüzüde aldık 14 şubat 2011 pazartesi , doğum günümde

darısı başınıza canlar

Düğün tarihi kesinleşmeyen bir ben kaldım zaten aslı o yüzden kocaman aaamin diyeyim hayırlı olsun sizede

cnm mrb naslsn? modelin üstü çok hoş altının saten olmasıda ayrı bir zerafet ama altıda üstü gibi biraz yanlardan felan işlenebilir üstüne göre çok sade kalmış altı

hayırlı olsn aslı darısı başımıza herşeyn hazır gbi maşallah.. bn gelnliğin etek kısmını sade olrk beğendm ama blemiorm gerçekte ve üzermde nasıl durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…