2011 gelin adayları buyrun sohbete

patates salatası
sarma
kek
börek yeter
hem tatlı hem tuzlu hem salata

tatlım ya annemle menünüz aynıı :))))))))

inş. Betülcüm yaaaa
heyecan var tabiiiiiiiiii

çok heyecanlı bir durum cnım ya darısı başıma Söz tepsisi sandığı tarzı birşey hazırladınız mı?

inş. Kız toprak :)))
yok tatlım ya hazırlamadık yani isteme olmıcak sadece tanışma öyle oturmaya gelcekler

görükürler tebii... Bak züleyhacım planını projeni yap sonradan elin ayağın birbirine karışır söylim

aslında doğru söylüyon yasemin ama daha bi kıpırtıda bulunmadım :26: :26:

istemede pasta çörek böre mi yapılıyor bunuda ilk defa sizden duydum yengemler sadece kahve yapmışlardı

isteme olurken kahve ikram edilir yüzük takılır sonra çay ve ikram da bulunulur.. biz uzaktan geldikleri için önce yemek vermiştik sonra kahve ikram edilmişti ardından çikolata sonra çay ve ikramda bulunuldu

hımm bu isteme değil sadece tanışma mı pardon o zaman canım ayy bize direkt gelseler isteseler bende valizimi hazırlasam giderlerken götürseler beni de olmaz mı

ya ben bu gül böreğini geçen bi yapıyım dedim annem tutturdu yufkalar hep bölündü kızlar siz hazırla mı yapıyorsunuz hamuru kendiniz mi yoğuruyosunuz

bzm ilk geldklernde çay ve ikramlıklar verildi sonra isteme oldu babam tamam ddkten sonrada kahveler içildi

kızlar sz tuzlu kahve yaptnzmı :)

toprağım sen anneni dinle bakayım
benide rahat ol yemeğe içmeye gelmiyorlar ya ikram ne koysan yeyecekeler
ama bir kere gelmiyecekeler ya onuda düşün

vaktin var ise yufkasını kendin açabilirsin ama yoksa hazır yufka ilede güzel oluyor

istemede pasta çörek böre mi yapılıyor bunuda ilk defa sizden duydum yengemler sadece kahve yapmışlardı

tatlım bizim bu hafta isteme olmıcak :))
ama istemede olsa önce çay ikram sonra kahve olur herhalde hiç bilmiyorum kiii

isteme olurken kahve ikram edilir yüzük takılır sonra çay ve ikram da bulunulur.. Biz uzaktan geldikleri için önce yemek vermiştik sonra kahve ikram edilmişti ardından çikolata sonra çay ve ikramda bulunuldu

hmmm mesafe olunca tabi farklı olur tatlım yaa

evet bende öyle biliyorum.. Sadece kahve... çok otururlarsa çay yanında bişe yok tatlı getirirlerse tatlı.. Yoksa o da yokkk...

sadece kahvede hepten boş olmazmı yaaa

hımm bu isteme değil sadece tanışma mı pardon o zaman canım ayy bize direkt gelseler isteseler bende valizimi hazırlasam giderlerken götürseler beni de olmaz mı

yok kuzum yok isme değil sadece tanışma :86:

Canımm zeytinli poaca tarifin yanındaysa verirmisin?ben cok seviyorum :)

isteme olurken kahve ikram edilir yüzük takılır sonra çay ve ikram da bulunulur.. biz uzaktan geldikleri için önce yemek vermiştik sonra kahve ikram edilmişti ardından çikolata sonra çay ve ikramda bulunuldu

Bizde de uzaktan geldikleri için yemek hazırlamıstık.Hemen hemen aynı Yasemin seninle :))
Züleyha yaprak sarması da sarabilirsiniz biz sarmıstık bi de ben nisanlım mercimek köftesi istemişti ondan yapmıstım...

cnm ağlayan kekin tarifini verir misin ???

evet yaaa harika görünüyooooooo

muhabbetin ortasına böyle daldım kusura bakmayın görünce dayanamaadımm :)

olurmu kız öyle şey gel gel

toprağım sen anneni dinle bakayım
benide rahat ol yemeğe içmeye gelmiyorlar ya ikram ne koysan yeyecekeler
ama bir kere gelmiyecekeler ya onuda düşün

tamam toprağım annem+sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…