2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlı olsn aslı darısı başımıza herşeyn hazır gbi maşallah.. bn gelnliğin etek kısmını sade olrk beğendm ama blemiorm gerçekte ve üzermde nasıl durur

evet canım ev tadilat olduktan sonrada ıvır zıvırlar alınır kaba eşyaların hepsi hazır çok sağol.gelinliğe sözüm yok canım ama biraz daha hareket katılabilir model hoş.

Düğün tarihi kesinleşmeyen bir ben kaldım zaten aslı o yüzden kocaman aaamin diyeyim hayırlı olsun sizede

bende çok umutsuzdum ama herşey 1 günün içinde halloldu canım emin ol seninde öyle olacak ben çok bekledim çok ertelendi düğün ama sonunda kesin tarihe ulaştık..

Betülcüm sade ama gerçekten çok zarifff
ben çok beğendimm

aslı hoşgeldin kız
evet ne zamandır görüşemedik
maşallah hepsini halledip gelmişsin
Oh oh pek iyiii herşey yolunda ne gzel

betülcüm sade ama gerçekten çok zarifff
ben çok beğendimm

aslı hoşgeldin kız

sağol canım hoşbulduk
evet hallettik çok şükür
ufak tefek şeyler kaldı gerisi teferruat artık ince detaylar
tşk edrm cnm

Betülcüm sade ama gerçekten çok zarifff
ben çok beğendimm

aslı hoşgeldin kız

bnde çk beğendm züleyhacm inşallah o gn hepimiz içimize snen en gzel gelinliği gyeriz..

kızlar jua nın battanyesi bi stede kampanyaya grmş normal fyatını blmiorm ama jua nn ürünleri ii oluo die bliorm battanyenn rengide gri bnm sevdiğim renk 84 liraymş szce nasıl fyatı

aslıhan kız aferim sana hallettin de hiç buralara gelmiyorsun artık
başka yerlere mi takılıyorsun sen bakım
nişanlının doğum gününden sonra pür oldun gittin :))))))))))))))))))))

nasıl aldın mobilyalarıını nerede bir bakayım

inş.tatlım yaaaa
yapmadım valla
Az öncede düşündüm ne yapsam diye
ne yapayım :26: :26:

çay ın yanında ikramlık yapılacak neler olabilir düşünelim..

aklıma gelen patates salatası aşağıdaki gibi yapılıp parmağınla bastırıp çukur yapıp içine yoğurt koyarsın.

elmalı turta:

gül böreği:

ağlayan kek

aklıma bunlar geldi canımcım

bn bni istemeye geldklerine ıspanaklı yaş pasta, zeytinli poğaça, peynirli poğaça, patatesli börek, kurabiye rulo patates yapmıştım ay nasıl telaşlydm elim ayağıma dolaşıodu :)) inşallah sende çk gzel atlatrsn züleyhacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…