2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah güzel olur.. olsunn alıntı yapmasanda biz anlıyoruz senii :)) ismin ne canım benim adım yasemin

selam kızlar nasılsınız aranızda oriflame satan var mı sabah baktım netten, fısfıslı parfümü varya 49 tl den 19.90 a düşmüş alayım diyortum çeyize ne dersiniz ? yarım şişe parfümler gitmez çeyize yoksa 3-4 şişe varda hepsi yarım

ayyyyy salçamııı onun anlamı ne ki :))))
ben yapmam yaaa
hemen çıkarır ayağını akıllım :))))

çıkalım çıkalım o pazar yerine 10 dkkada gidiyorum yürüyerek ablam oturuyor orada benim de
vallahi bu çeyiz beni bayaa kastı ben alıyorum her gördüğümü herkes daha erken alma diyo
napıyım kızlar dayanamıyorum erken mi ki hakkaten

Duygu ben de kızlar herkesle tanıştığıma memnun oldummm
hoşgeldn duygu Betül bende tanştığıma memnn oldm kaç yaşındasn
ayyyyy salçamııı onun anlamı ne ki :))))
ben yapmam yaaa
hemen çıkarır ayağını akıllım :))))

amcamn marifetleri işte amcamla nişanlım iş arkadaşı amcam yengemi istemeye gttiğinde ona yapmışlar o da acısını bnm nişanlmdan çıkarttı.. nişanlm ilk gydiğinde bişeyler olduğunu sezdi ama güldü bşey demedk eve gdnce şaşrmş :)

ohhhh ne güzel yaaa :)))

yok be duygucumm içine sinerek alıyosan bence al yavaş yavaş olur

Duygu ben de Meltem bu arada memnun oldum komsu kaç yasındasın canım?Eger evinizde koyacak yeriniz varsa al derim eninde sonunda alınacak erken olsun güç olmasın tatlımm ank'daki indirimleri takip ediyorum ben seninle de paylasırım

bende memnun oldumm
ayy çok sevinirim ben taa emekte çalıştığım için pek takip edemiyorum

Dorleo ismini bilmiorum canımmm benim burdan çok arkadasım oldu saolsunlar ben de istanbula gelin gidecegim Esra,Ayse,Elçin,Betül istanbulda Yasemin Ankaraya gelin gelicek artık dügünleri takip edecegiz

kıslar rüyamda ne gördüm biliyormusunuz erkek ikiz bebek hemde yeni doğmuş çok ilginçti
hatta daha göbek bagı bile duruyordu

hoşbuldummmmm tşk ederim ben 22 yaşındayım daha küçüküm

alıyorum alıyorum da moralim bozuluyor öyle dendikçe
bnde 21 yaş 1 aylıkım
Dorleo ismini bilmiorum canımmm benim burdan çok arkadasım oldu saolsunlar ben de istanbula gelin gidecegim Esra,Ayse,Elçin,Betül istanbulda Yasemin Ankaraya gelin gelicek artık dügünleri takip edecegiz

ewt meltemciğim hepimz burdayız gerçi esra gdio ama

hoşbuldummmmm tşk ederim ben 22 yaşındayım daha küçüküm

Alıyorum alıyorum da moralim bozuluyor öyle dendikçe

kaçlısın tatlım 88 liyim bende

ankaralı arkadaşlar bizdfe varız ya sohbette bizide unutmayın lütfen Kıskandık valla bizde bursalı bi kaç arkadaş toplandık

burdayımmm Başka bursalılaaaarr gelin gelin

oyyy gönüller bir olsunnnn..

askerim aradııı ben bulutların üstündeyim şuann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…