- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.921
artık yapcak bişi yok bi kere erteledik ama duramıyorum ben şimdiden hazırlıklara başladım
hafta sonu böreği yaparken dikkate alcam söylediklerinizi kızlar teşekkür ederim
bu arada burda yeniyim daha nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum hepinizin mesajları alıntı yapamadım
uyyy komsu cıkacagımm mayısla neresinde oturuyorsun k.örenin ben dutluktayım...
inşallah güzel olur.. olsunn alıntı yapmasanda biz anlıyoruz senii :)) ismin ne canım benim adım yasemin
hmm unutmşm bzdede varde mercmekli köfte.. Cnm zeytnli poğaçamn tarifi yanmda diil ama maya ile yaptığın herhangi bir hamurun içine zeytn koyupta yapablrsn maya ile yapılan poğaçalar puf puf yumuşack oluo çnkü
bnm sevgilimde sakın koyma dedi bz tuz karabber hepsini koyduk kahveyi sonuna kadar içti canım bnm.. Sonra amcam muzurluk yaptı çayınada tuz koydu ondan bir yudum aldı suratı srke gbi oldu artık su vernce ble içmedi :)) çıkarkende ayakkabsnn içine salça koyduk :))
yakınız yakınız ben de aktepedeyim canım benm :13::13:
aaaa cok yakınmısınız ben de haftada bir kaç gün aktepeye cıkıorumen yakın arkadasım da aktepe pazar yeri varya onun karsısında oturuyor mayıs ceyiz alısverisi yapıyorsan birlikte cıkalım bundan sonra
hoşgeldn duygu Betül bende tanştığıma memnn oldm kaç yaşındasnDuygu ben de kızlar herkesle tanıştığıma memnun oldummm
ayyyyy salçamııı onun anlamı ne ki :))))
ben yapmam yaaa
hemen çıkarır ayağını akıllım :))))
aaaa cok yakınmısınız ben de haftada bir kaç gün aktepeye cıkıorumen yakın arkadasım da aktepe pazar yeri varya onun karsısında oturuyor mayıs ceyiz alısverisi yapıyorsan birlikte cıkalım bundan sonra
çıkalım çıkalım o pazar yerine 10 dkkada gidiyorum yürüyerek ablam oturuyor orada benim de
vallahi bu çeyiz beni bayaa kastı ben alıyorum her gördüğümü herkes daha erken alma diyo
Napıyım kızlar dayanamıyorum erken mi ki hakkaten
çıkalım çıkalım o pazar yerine 10 dkkada gidiyorum yürüyerek ablam oturuyor orada benim de
vallahi bu çeyiz beni bayaa kastı ben alıyorum her gördüğümü herkes daha erken alma diyo
napıyım kızlar dayanamıyorum erken mi ki hakkaten
Duygu ben de Meltem bu arada memnun oldum komsukaç yasındasın canım?Eger evinizde koyacak yeriniz varsa al derim eninde sonunda alınacak erken olsun güç olmasın tatlımm ank'daki indirimleri takip ediyorum ben seninle de paylasırım
bnde 21 yaş 1 aylıkımhoşbuldummmmm tşk ederim ben 22 yaşındayım daha küçüküm
alıyorum alıyorum da moralim bozuluyor öyle dendikçe
Dorleo ismini bilmiorum canımmmbenim burdan çok arkadasım oldu saolsunlar ben de istanbula gelin gidecegim Esra,Ayse,Elçin,Betül istanbulda Yasemin Ankaraya gelin gelicek artık dügünleri takip edecegiz
hoşbuldummmmm tşk ederim ben 22 yaşındayım daha küçüküm
Alıyorum alıyorum da moralim bozuluyor öyle dendikçe
ankaralı arkadaşlar bizdfe varız ya sohbette bizide unutmayın lütfenKıskandık valla bizde bursalı bi kaç arkadaş toplandık
Dorleo ismini bilmiorum canımmmbenim burdan çok arkadasım oldu saolsunlar ben de istanbula gelin gidecegim Esra,Ayse,Elçin,Betül istanbulda Yasemin Ankaraya gelin gelicek artık dügünleri takip edecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?