- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.121
slm bebisler bende korkmazin iki boy caydanligindan aldim biri misafirlik biri askimla bize kapaklari camli albumde var resmi 90 a aldim ikisini
sen de iyi günlerde kullan tatlımm benim begendiklerimin tanesi 90sen 2 tane almıssın
Güle güle kullan canım... ben artık çeyiz alamıyorum... aldıklarımıda kullanabilecekmiyim bilmiyorum :97:
nişanlıma qatardan iş teklifi geldi çokda iyi bi iş.. o da gidelimmi falan diyo... off bilmiyorum gitmek istemiyorumama zaman ne göstericek bilmiyorum :97:
kızlar ii geceler aysun yatarrrrrrrrrr:79:
Bu arada az önce bizde aynı konuyu konustuk agladım ben artık telefonda ben yurt dısına gitmeni istemiyorum dedim ne olacaksa olsun ama biz burda yasayalım dedim ...ben de iş degisikligi yaptım daha iyi bir firmaya geçtim ben senin için iş degişikligi yaptım yurt dısına gitmeyi istesem evimde oturur seni beklerdim dedim ben gitmek de yasamak da istemiyorum gerçekten bizden çook çok gerideler ben yasadım ben biliyorum kızlar bilirler 3 gün haber alamıyordum çöl fırtınası çıkıyor internet yok telefon baglantısı kopuyor ...
valla canım çok saol... yani bu kadar detaylı bilgim yoktu açıkçası bir arkadaşım orda ama bekar ünv den arkadaşım o çok rahat ama dediğin gibi para biriktiriyor herşeyi işyeri karşılıyor falan ama bizim 4 haziranda düğünümüz var düğünden sonrada burda yannız kalmak istemiyorum bunu nişanlımada söledim tabiki ama onada ordaki maaşlar çok cazip gelmiş. bende çalışıyorum canım yani burda çok rahat geçinebiliriz ama bilmiorum kafamız çok karışık :44:
Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz canım nisanlımla da konusabilirim bekar olanlar için gerçekten çok rahat zaten kampta kaldıkları için ekstra bir harcamaları yok ucuz olan seyler yok mu tabiki var benzin çok ucuz 200 dinara buzdolabını cok rahat bir sekilde doldurabilirsin ama bunun dısında ev kiraları çok yüksek peynir,sucuk ve çayı türkiyeden götürmen gerekiyor türk marketler azınlıkta...zaten dügünden sonra giderse o turist vizesiyle gidecektir onun da süresi 3 ay orada oturum izni alabilmesi daha dogrusu basvurabilmesi için 6 ay çalışması gerekecektir 6 ay sonra seni götürebilecektir çok iyi düşünün bitanem sonucta seviyorum gidecegim tabiki diyeceksin ama ben de öyle düşünüyordum ordaki yasama sahit olduktan sonra biraz daha düsündüm..sonucta sen istanbulda yasıyorsun istanbuldan geride olan bir ülkeye gideceksin...her gün düzenli olarak yatıp kalktıgın bir zaman var evde oturacaksın.eşin olmadan dısarı cıkamazsın...giyimine dikkat ediceksin..arap ülkesi sonucta enine boyuna herseyi çok iyi düşünün derimm...benim babam istemedi yurt dısına gitmemi o yüzden dügün tarihimiz uzadı yoksa çoktan evliydik su anda...ben de hiç çeyiz almadım aman yurt dısına cıkacagım ne gerek var die ama sonra 7 aydır almaya basladım he bir de su var durumun varsa da al ceyizsiz geldi dedirtme kimseye ...yurt dısındaki firmalar ilk 3 ay ödeme yapmazlar elemanı elinde tutabilmek için bizim içerde 4.000 dolar alacagımız var...böyle işte bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?