2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende de iki tane var tencere setimin içinde birde kahvaltı takımımın içinde
yetrli sanırım

zuhalcim iyi günlerde kullan şekerimmmmmm
oturmaya gelince çay demlerisni içeriz kız

yeter bencede ilerde lazım olursa alınır. banaboşuna masraf çıkardılar ablamlar.

kradese sende yengeç 1985 tin değil mi

bende bi tane öztiryakilerin iki kişilik çaydanlığı vardı. birde semaverim. ablam tutturdu her misafire sen semaverimi açacaksın git bitae daha al. bende korkmazın orbitinden aldım

bebeişm bende orbitininden aldım biri maksi biri midi siyah saplı aynısmı acep :))) 90 a aldım ikisini.birde bu çaydanlığın ülükleri kullanışlımı kızz :86:

bende de iki tane var tencere setimin içinde birde kahvaltı takımımın içinde
yetrli sanırım

zuhalcim iyi günlerde kullan şekerimmmmmm
oturmaya gelince çay demlerisni içeriz kız

denizcimmm sizz gelin hele çaydanlıkların ikisini birden çay demlerim :86: sizin gibi arkadaşlarım için çaydanlık neymiş

bebeişm bende orbitininden aldım biri maksi biri midi siyah saplı aynısmı acep :))) 90 a aldım ikisini.birde bu çaydanlığın ülükleri kullanışlımı kızz :86:

valla bende çok beğenerek aldım.inşaallah kullanışlıdır.büyüğünden aldım 45 e media marketten almıştım bikaç ay oldu. ama çok şık duruyolar.iyi günlerde kullanırız inşallah

elektrikli semaveri ben çok seviyorum özellikle kalabalık misafirlerde mutfak ev arası mekik dokuyorum birde işten yorgun hargın isynlarımın sesini ablam duydu ve hediye aldı arçelikten
oturduğum yerden çay döküyorum sıcak sıcak
ileride alırım mutlaka çünkü çay vazgeçilmez oluyor akşam oturmlarında 5 çaylarında

canım bence hiç masraf etme. eğer çok eskilerse al ama kullanılacak gibilerse. koy paranı kenara. kendine bilezik alırsın

:86: Çok eski değil canım.
Zaten elektriklisini kutusundan ben çıkardım ilk ben kullandım yani :86:
Çeliklerden biride yeni sayılır.
Olmazsa bitane çelik alırım yeter :)))

zuhalcim güle güle kullan canım demliklerini
sağol bebişimmmm

Günaydın kızlar...
Zuhalciğim çaydanlıklarını güle güle kullan. Bakim hemen albümünden.

sağol bebişim sende masraf yapma madem kaynonoşun var onları kullan.

güle güle kullann çok hesaplı olmuş 2si 90 süper valla:13:
evet canım uyguna geldi sağol

benimkide aynı orbit tanesini kaça aldın
90 aldım ikisini kız cam kapaklı değil mi umarım kullanışlı olur:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…