- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.141
aslıhan heyecan varmı heycan
nikah neden iki ay önce çok değilmi süreç:)))
ve nikahta ne giyeceksin
olmazmı hemde nasıll varr heyecann
dogum gunume gelıo 14subat , bızde ozel bı gunde olmasını ıstedgmz ıcn 14sbt dedık nıkaha ve o gunu aldık nıkah daıresınden
dugunde 2 nısan ztn cok fzla bı arası yok 1,5 ay
henuz almadk bsy ama elbıse gycem kotonda bı elbıse beyendm nısanlım uzerımde cok byendı onu alıcaz
slm bebisler bende korkmazin iki boy caydanligindan aldim biri misafirlik biri askimla bize kapaklari camli albumde var resmi 90 a aldim ikisini
yasemin şafak ???????????????????????? :)))
bnm tencere setimn içinde btane var bi semaverim bi de çaycım var daha almam herhaldekaç takım çaydanlığınız var kızlar
kızlarrr dün garanti parakartla alışverş yaptım kart slipine bakıyorum bu alışverişinizin 50.83 tl isini bonusunuzu kullanarak yapabilirdiniz yazıyor adam çekerken beni neden uyarmadı anlamadım kafam karıştı bilgisi olan var mı :84: betüşüm çaydanlık aldım dün iki takım korkmaz ın orbit modeli 90 tl albümde var bak bebişlerr
kızlarrr dün garanti parakartla alışverş yaptım kart slipine bakıyorum bu alışverişinizin 50.83 tl isini bonusunuzu kullanarak yapabilirdiniz yazıyor adam çekerken beni neden uyarmadı anlamadım kafam karıştı bilgisi olan var mı :84: betüşüm çaydanlık aldım dün iki takım korkmaz ın orbit modeli 90 tl albümde var bak bebişlerr
günaydın kızlarr
zuzucm hayırlı olsn bebeğim çaydanlıkların yne hesaplı ve zevkli bir iş çıkarmşsn :)
sağol bebişimmm nere koyacağız böyle aldıklarımızı ya ev dolmaya başladı :86:
kaç takım çaydanlığınız var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?