2011 gelin adayları buyrun sohbete

yengemler valize koydular canım bizde onlarda valiz aldı bir örnek:) Nasılsa valiz lazım aradan çıkmış oluyor bende öyle yapmayı düşünüyorum yengemin sandığıda vardı onu ayakkabılık olarak kullanıyor

gebze ye canım inşallah iş bulurumda oralarda fazla kalmam evde bu durumda da kimseyle yüz göz olmam

bizim bir tanıdığımız yatak odasında boş bir alana koymuştu. süs işte içinede gelinliğini yerleşirmişti. çok şık sandıklar var. ben almadım söz nişan isteme hepsi bir arada olduğu için. düğündede almayı düşünmüyorum ama koyacak yerim yok

güle güle kullan cicim.

ya kızlar hala karar veremedim şu kahvaltı setine . bu moodeli bilen varmı sizce nasıl 220 lira karacaEki Görüntüle 123906

ben biliyorum mağazada görmüştüm.
şık bi set canım klasik seviyosan.

bebeiş kahvaltı için çok sade misafir yemek takımı gibi duruyor şöyle sabah masaya oturdun mu iç açıcı modeller ve renkler olsun kız bıcır bıcır ol biraz:84:

güle güle kullan cicim.

ben biliyorum mağazada görmüştüm.
şık bi set canım klasik seviyosan.

ayh hiç öle düşünmemiştim. yemek takımıma benziyo gerçektende. teşekkürler kızlar mutfağım mürdüm rengi mesela ona uygun çiçekli bişeyler alabilirim

ben almadım canım iyikide almamışım ya evim zaten küçük yer kalmazdı ona
ama alsam kesin gecelikleimi koyardım :)

ben kahve içince öğlen bile içsem gece zor uykuya dalıyorum psikolojik mi acaba?

yok anam benim uykumu hayatta etklemez üni.kaçtane içerdim uykum gelince uyurdum yani hayatta beni etkilemez

ikeanın kahvesine bayılıyorum ne zaman gitsek en az 3 bardak içiyorum ve her seferinde sabah ezanını duyuyorum o kadar yani

bna aındı aslıcım nişanda krem deri olanlardan bde kçk yavrusu var içinde o küçüğe fotoğraflarımızı koymayı düşünüyorum büyüğe ne koyacağıma henz karr vermedm ama bnm yatak odam byük braz bi köşede şık duracağını düşünüorm yatak odasını açk renk düşündüğüm için ayna takımımı sandığımı filan hep krem aldrmştm nişanlmn bohçasını götrrkende en büyük valizlerden aldık herşeyini valize koymştk.. valizde aradan çıkmş oldu
ya kızlar hala karar veremedim şu kahvaltı setine . bu moodeli bilen varmı sizce nasıl 220 lira karacaEki Görüntüle 123906

çk gzelmş kübra bnm yemek takımmda böyle çizgili kahvaltı takımını renkli olsn istiodm ama bnde çk beğendm bnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…