- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.501
sende meltoş hem korkuyorsun bakmıyorsun hem baktırıyorsun
Kızlar size bişi sorcam =)))
Nişan sandığı aldınızmı?
Nişanda aldıklarınızı içine koydunuz.
PeKi evlendikten sonra ne olarak kullanıcaksınız?
Sizce çok mu gerekli? :78:
Ben yarın aldırmıcam ama
merak ediyorum siz evlendikten sonra ne olarak kullanıcaksınız diye
haklısın canımcım öğren bakalım ama sölemedi adını şehrini hehehhe
canım bende başka şehire gelin geldim o yüzden çok samimi olma şimde ne olsada tanımııyorsun onları ben öleyim mesela benim yanımda bişi konuşulda ben duymamazlıga veriyorum beni ilgilendirmiyor diyorum asla konuştukları hakkında yorum yapmam fazla sık gidip gelmem ailem yok yanımda ama iyikid net almışız olmasa zaman geömezdi zaten sen nereye gelin gideceksin canım
Kızlar size bişi sorcam =)))
Nişan sandığı aldınızmı?
Ben yarın aldırmıcam ama
ya kızlar hala karar veremedim şu kahvaltı setine . bu moodeli bilen varmı sizce nasıl 220 lira karacaEki Görüntüle 123906
bncede bzm bakmadığımz açıdan bakabliolar olaya..
kızlar bn sze sölemedm dmi geçen hafta kuaföre gttim saçlarıma kat attrm boyattım çk kısaltmadm 1 parmak filan uçlarndan aldı ama o ble ii geldi uçları yıpranmştı
ya kızlar hala karar veremedim şu kahvaltı setine . bu moodeli bilen varmı sizce nasıl 220 lira karacaEki Görüntüle 123906
yengemler valize koydular canım bizde onlarda valiz aldı bir örnek:) Nasılsa valiz lazım aradan çıkmış oluyor bende öyle yapmayı düşünüyorum yengemin sandığıda vardı onu ayakkabılık olarak kullanıyor
kıslar resim eklicem buketcim bak kestirmiş halimmm
bebeiş kahvaltı için çok sade misafir yemek takımı gibi duruyor şöyle sabah masaya oturdun mu iç açıcı modeller ve renkler olsun kız bıcır bıcır ol biraz:84:
güle güle kullan cicim.
ben biliyorum mağazada görmüştüm.
şık bi set canım klasik seviyosan.
ben almadım canım iyikide almamışım ya evim zaten küçük yer kalmazdı onaKızlar size bişi sorcam =)))
Nişan sandığı aldınızmı?
Ben yarın aldırmıcam ama
ben kahve içince öğlen bile içsem gece zor uykuya dalıyorum psikolojik mi acaba?
ben almadım canım iyikide almamışım ya evim zaten küçük yer kalmazdı ona
ama alsam kesin gecelikleimi koyardım :)
yok anam benim uykumu hayatta etklemez üni.kaçtane içerdim uykum gelince uyurdum yani hayatta beni etkilemez
ayh hiç öle düşünmemiştim. yemek takımıma benziyo gerçektende. teşekkürler kızlar mutfağım mürdüm rengi mesela ona uygun çiçekli bişeyler alabilirim
bna aındı aslıcım nişanda krem deri olanlardan bde kçk yavrusu var içinde o küçüğe fotoğraflarımızı koymayı düşünüyorum büyüğe ne koyacağıma henz karr vermedm ama bnm yatak odam byük braz bi köşede şık duracağını düşünüorm yatak odasını açk renk düşündüğüm için ayna takımımı sandığımı filan hep krem aldrmştm nişanlmn bohçasını götrrkende en büyük valizlerden aldık herşeyini valize koymştk.. valizde aradan çıkmş olduKızlar size bişi sorcam =)))
Nişan sandığı aldınızmı?
Ben yarın aldırmıcam ama
ikeanın kahvesine bayılıyorum ne zaman gitsek en az 3 bardak içiyorum ve her seferinde sabah ezanını duyuyorum o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?