- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.481
kıslar türk kahvesi içmek istiyen varmııı
sor canım sor yedi ceddini sorrrrrrrrrrrrrr hahahahahaaaa
ben çay içiyorum bacım. çayım bitsin yapim de içim.=)
Diyince canım çekti :))
Bu sana anlaşmanıza bağlı.
Artıları
Sen çalışırsan hazır yemek olur akşam gidince.
Hemde tek evde daha ekonomik olur.
Eksileri
Ama daha sonra evini otel gibi görmeye başlarsın.
Eşinle paylaşımın azalabilir hergün hergün onlarda olunca.
Sonradan kendi evimde yiyim dersende ayrım yapıyo diyebilirler.
Baştan nasıl giderse öle gider derler hep.
evlilerin tavsiyeleri zaten hep aynı seviyeyi koru. politik olne demekse artık. ve kimle sorunun varsa onunla hallet. kocana yansıtma
haklısın canımcım öğren bakalım ama sölemedi adını şehrini hehehhe
Elçinimm ne biliyim biz hep birbirimizi o sekilde tanıdık hepimiz isimlerimizi bilioruz nerde yasadıgımızı bilioruz ...samimiyiz birbirimizden uzakta olsak da güzel dostluklar da kurduk ama yeni gelen birisi olunca da insan ister istemez merak diyor tanımak istiyor ...
haklısın canım ,şimdi şehir dışı ya orası birde annem yok inşallah ezilmem oralarda ya
haklısınız ama ben yemek yapayıda bilmiyorum işin kötü tarafı
Nişanlımda siteye üye olmamakarşı bilmiyo üye olduğumu,hiçbir arkadasım da bilmiyo
oh yap bacım yap kahve çok sağlıklı günde 1 fincanben çay içiyorum bacım. çayım bitsin yapim de içim.=)
Diyince canım çekti :))
elçincim eşin saçlarını beğendi mi sende kullanımdaki rahatlıktan sonra benim gibi iyiki kestirdim dedin mi
bncede yapa yapa deneye yanıla öğrenlr die düşünüormAmann zamanla öğrenirsin.
Yapa yapa öğrenicez zaten.
herkes anasının karnında öğrenmiyo ki.
Belli bi zaman sonra usta aşçı olursun =)
kızlar ben papatya dan nilüfere terfi etmişim çok mutluyum
Benden sana nacizane bir tavsiye canımm yanlıs anlama sen 22 yasındasın ben 26 yasındayım her ne olursa olsun nisanlından gizli iş yapma birlikte hayat kuracaksınız neden istemedigini sor?burda neler yaptıgımızdan bahset?eger mantıklı bir açıklaması varsa da dinle derim çünkü erkekler bizim göremediklerimizi görebiliyorlar...
Fal bakıcaksanız içerim
oh yap bacım yap kahve çok sağlıklı günde 1 fincan
evet canım hemen kuruyor eşim begendi ve birçok kişi çok begendi bu halimi resmi bulamadım eşim nereye atmışsa yoksa eklicektim tatlım
Benden sana nacizane bir tavsiye canımm yanlıs anlama sen 22 yasındasın ben 26 yasındayım her ne olursa olsun nisanlından gizli iş yapma birlikte hayat kuracaksınız neden istemedigini sor?burda neler yaptıgımızdan bahset?eger mantıklı bir açıklaması varsa da dinle derim çünkü erkekler bizim göremediklerimizi görebiliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?