2011 gelin adayları buyrun sohbete

evlilik zor iş derlerdi de inanmazdım

ya bide ilk evlenenler evlilik çok güzel tavsiye ederim diyo.

Aradan 10 yıl geçiyo geçmiyo keşke evlenmeseydim, yada daha geç evlenseydim diyolar.

bU ne pehriz bu ne lahana turşusu

haklısınız ama ben yemek yapayıda bilmiyorum işin kötü tarafı

evlilerin tavsiyeleri zaten hep aynı seviyeyi koru. politik ol ne demekse artık. ve kimle sorunun varsa onunla hallet. kocana yansıtma

evet bunlar değişmez kurallar.
özellikle POLİTİK OL =)))
her bildiğin doğru diye söleme falan :)
Ben politik olabiliyorum galiba kızlar.
Nişanlımla annesi hafif atışıyolar mesela bazen.
Bana soruyolar kim haklı kim haksız.
Bende tarafsızım diyorum. yorum yok diyorum.
sende haklısın sende haklısın diyorum
Bu sefer gülüyolar Yada kızıyılor
Aslı sende çok politiksin diye.

haklısın canımcım öğren bakalım ama sölemedi adını şehrini hehehhe

haklısın canım ,şimdi şehir dışı ya orası birde annem yok inşallah ezilmem oralarda ya

canım bende başka şehire gelin geldim o yüzden çok samimi olma şimde ne olsada tanımııyorsun onları ben öleyim mesela benim yanımda bişi konuşulda ben duymamazlıga veriyorum beni ilgilendirmiyor diyorum asla konuştukları hakkında yorum yapmam fazla sık gidip gelmem ailem yok yanımda ama iyikid net almışız olmasa zaman geömezdi zaten sen nereye gelin gideceksin canım

Nişanlımda siteye üye olmamakarşı bilmiyo üye olduğumu,hiçbir arkadasım da bilmiyo

Benden sana nacizane bir tavsiye canımm yanlıs anlama sen 22 yasındasın ben 26 yasındayım her ne olursa olsun nisanlından gizli iş yapma birlikte hayat kuracaksınız neden istemedigini sor?burda neler yaptıgımızdan bahset?eger mantıklı bir açıklaması varsa da dinle derim çünkü erkekler bizim göremediklerimizi görebiliyorlar...

ben çay içiyorum bacım. çayım bitsin yapim de içim.=)
Diyince canım çekti :))
oh yap bacım yap kahve çok sağlıklı günde 1 fincan
elçincim eşin saçlarını beğendi mi sende kullanımdaki rahatlıktan sonra benim gibi iyiki kestirdim dedin mi

evet canım hemen kuruyor eşim begendi ve birçok kişi çok begendi bu halimi resmi bulamadım eşim nereye atmışsa yoksa eklicektim tatlım

Nete karşı msn face,ilerde söylemeyi düşünüyorum yada iptal ettircem üyeliğimi,bu siteye takıldıgımı biliyo

kıslar akşam ne oldu biliuormusunuız ben mutfaga gitmiştim
sonra bir geldim eşim kk da kullanıcı profilimi düzeltiyor ben evlendikten sonra
düzeltmemiştim baktım onu düzeltiyor ay dedim alemsin yaaa

Kızlar size bişi sorcam =)))

Nişan sandığı aldınızmı?
Nişanda aldıklarınızı içine koydunuz.
PeKi evlendikten sonra ne olarak kullanıcaksınız?
Sizce çok mu gerekli? :78:

Ben yarın aldırmıcam ama
merak ediyorum siz evlendikten sonra ne olarak kullanıcaksınız diye

bncede bzm bakmadığımz açıdan bakabliolar olaya..

kızlar bn sze sölemedm dmi geçen hafta kuaföre gttim saçlarıma kat attrm boyattım çk kısaltmadm 1 parmak filan uçlarndan aldı ama o ble ii geldi uçları yıpranmştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…