- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.461
canım zaten böle bir durumda mahkemelr ilk önce çalışana öncelik veriyr kazanma olasılıgın %90 yani ben kötü ayrılmadım ayrılsam zaten fazlasıyla alırdım ama yapamadım işte ya allah biliyo
yani mahkemeye verirsen kazanma olasılıgın çok yüksek
Aynen Aslı bu konuda cok güzel dile getirmiş benim dedem mesela maasını aldıgı zaman 5 tane torunu var 5'inin de harclıgını verir ..
Kızlar bir de bir sey anlatıcam dün gece canım sıkıldı bir derdim var bölümüne girdim orda birisi yazmıs 3 aylık evliyim ve bosanıyorum die o yüzden ne kadar samimi olursak olalım evlendikten sonra da esimizin ailesiyle aramıza mesafe koyalım...
> BEnde adaletten yanayım,hatta anne ve babalarının evlatlarına yardım etmemesi taraftarıyım mecbur kalmadıkça,kendi başlarına ayakta kalabilmek en güzeli,,,,Görmüştüm ben o konuyu sonunda barışmak istiyo galiba kocası ama bu seferde evine gelemem sen çık gel diyo vs vs
bence o zaman hiç düşünme bile tv izlerken eşinin kucağına yatmak istemez misin?
[/QUOTE]Aynen Aslı bu konuda cok güzel dile getirmiş benim dedem mesela maasını aldıgı zaman 5 tane torunu var 5'inin de harclıgını verir ..
Kızlar bir de bir sey anlatıcam dün gece canım sıkıldı bir derdim var bölümüne girdim orda birisi yazmıs 3 aylık evliyim ve bosanıyorum die o yüzden ne kadar samimi olursak olalım evlendikten sonra da esimizin ailesiyle aramıza mesafe koyalım...
Canım naçizane benim düşüncem Annesinin kızına ve toruna para yollaması çok normal.
Sonuçta onun geliri ne yapmak isterse yapar.
Ki kaldı ki bak sen yazmışın eniştesi düzenli çalışmıyor.
Anne yüreğidir. Kızının iki üç ihtiyacını karşılamaya çalışıyor belliki kadın.
Bence bunda hiç bir kötülük yok.
Ama şöyle de birşey var.
Siz aynı evde yaşarsanız ve anneniz size değil sadece kızına yardım ederse olmaz.
Benim babannemede annem baktı. Tek kaldı diye.
Benim babamında çalışamadığı zamanlar oldu
Babannemin iki maaşı vardı. Hep kızına yollardı. Öylede olmaz yani.
Annemde hiç ses çıkarmazdı.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.
iyi ayrıl kötü ayrıl elçin o senin hakkın konuştun mu hiç alacak mıyım diye?
madem kötü ayrılmadn onların düşünp vermeleri gerekiodu hemde 5 yıl az diil ama sen daha ii blrsn tbi hayatım
Bende senin gibi düşünüyorum.
Henüz ayrılmadım ama tazminat falan hiç gündeme gelmiyor.
Belki düğün hediyesi verir bilemiyorum, aramızda problem olmadığı için yasal haklara başvuramıyorum.
Birde izin konusunu falan hiç sorun yapmaz, yani otoriter bir yapısı yok, o nedenle yapamıyorum...
Ama mayıs gelsin bakalım belki bişeyler verir, çünkü geçen bayram 500 lira harçlık vermişti...
Göndersin tabi canım evlattır atılmaz
Parasında falan gözüm yok
Ama bizim kazandığımızda kaynar diye korkuyorum
Sonuçta mecbur olmasak kim çalışacak herkes bişiler için uğraş veriyo yoksa görümcemi ffalan çok severim ama yıllarıdr alışkanlık olmuş bu onlarda,kızına para gönderiyo ama nişanlım pc parasını bile kendi almış,alttan alta ayrım seziyorum sanki[/B]
Aynen Aslı bu konuda cok güzel dile getirmiş benim dedem mesela maasını aldıgı zaman 5 tane torunu var 5'inin de harclıgını verir ..
Kızlar biz kayınvalidemle altlı üstlü oturacağız yemeği onun evinde yiyip evime saadece yatmaya mı gideyiim,yoksa kendi evimde mi pişirip yiyeyim ne dersiniz ? o bebek olana kadar beraber oluruz dedi.
Kızlar biz kayınvalidemle altlı üstlü oturacağız yemeği onun evinde yiyip evime saadece yatmaya mı gideyiim,yoksa kendi evimde mi pişirip yiyeyim ne dersiniz ? o bebek olana kadar beraber oluruz dedi.
Biz de aynı binada olacagız ama herkes kendi evini bilmeli ben kendi evimde yemegimi de pişirecegim canım ne isterse onu da yapacagım...
Muzikrakkase sen kaç yasındasın?ismin ne ve hangi sehirdesin ilk defa bugün gördüm seni o yüzden soruyorum...
ay bnm patronlar hiç bişey vermez. gerçi benimde izin sorunum yok diye susuyorum. şimdi patronum yakalrmış beni de burda
Biz de aynı binada olacagız ama herkes kendi evini bilmeli ben kendi evimde yemegimi de pişirecegim canım ne isterse onu da yapacagım...
Muzikrakkase sen kaç yasındasın?ismin ne ve hangi sehirdesin ilk defa bugün gördüm seni o yüzden soruyorum...
sor canım sor yedi ceddini sorrrrrrrrrrrrrr hahahahahaaaa
canım haftanın 2 günü onds ye geri kalan zamanda yap evinde baştan alıştırma alıştırısan hep öle gider walla evet kıslar mesafenizi hep koruyun asla yüz göz olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?