2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende senin gibi düşünüyorum.
Henüz ayrılmadım ama tazminat falan hiç gündeme gelmiyor.
Belki düğün hediyesi verir bilemiyorum, aramızda problem olmadığı için yasal haklara başvuramıyorum.
Birde izin konusunu falan hiç sorun yapmaz, yani otoriter bir yapısı yok, o nedenle yapamıyorum...
Ama mayıs gelsin bakalım belki bişeyler verir, çünkü geçen bayram 500 lira harçlık vermişti...

Kızlar biz kayınvalidemle altlı üstlü oturacağız yemeği onun evinde yiyip evime saadece yatmaya mı gideyiim,yoksa kendi evimde mi pişirip yiyeyim ne dersiniz ? o bebek olana kadar beraber oluruz dedi.

[/QUOTE]

meltem kopyalayabilir misin veya link atabilirmisin merak ettim

iyi ayrıl kötü ayrıl elçin o senin hakkın konuştun mu hiç alacak mıyım diye?

madem kötü ayrılmadn onların düşünp vermeleri gerekiodu hemde 5 yıl az diil ama sen daha ii blrsn tbi hayatım

kıslar evet öle ama napim ya allah biliyor ben bir işsizlik parasını konuştum oda bnk verdigi olmaz dedi birdahada demdim bişi kendisinin düşünmesi gerekiyordu evlenecek bu kıs diye ama napim yaa

ay bnm patronlar hiç bişey vermez. gerçi benimde izin sorunum yok diye susuyorum. şimdi patronum yakalrmış beni de burda

Canım ev ev üstüne olmaz derlerya bu çok doğru...
Gördüğüm kadarıyla şimdiden kafanda sorular oluşmuş, o yüzden hiç bu işe girişme nacizane fikrim...
Sonuçta kayınvaliden muhtaçta değil hastada değil, hasta olduğu zamanlar yanınıza alırsınız ama sürekli olunca problem çıkar.
Çünkğ her bayan evin sorumluluğu kendi elinde olsun ister

Canım sen beraber oturmayı düşünürsen nişanlınla kesenizi bir tutarsınız yada bişi yaparsınız.
Kaynananın sizin paranızıda onlara yollucağını sanmam.
Ama sizinle yaşıcaksa size daha fazla yardım etmesi gerekir.
Diğer tarafada etsin ama en çok yanında kalan tarafı düşünmeli.
Tabi bunları oturur konuşur anlaşırsınız hiç olmadı.

ya oraya girince benim ruhum daralıyor.
hep olumsuzluklar filan..
gerektiği kadar yakınlaşmak en iyisi.
İlk başlarda dengeleri iyi kurmak lazım.

Kızlar biz kayınvalidemle altlı üstlü oturacağız yemeği onun evinde yiyip evime saadece yatmaya mı gideyiim,yoksa kendi evimde mi pişirip yiyeyim ne dersiniz ? o bebek olana kadar beraber oluruz dedi.

Biz de aynı binada olacagız ama herkes kendi evini bilmeli ben kendi evimde yemegimi de pişirecegim canım ne isterse onu da yapacagım...

Muzikrakkase sen kaç yasındasın?ismin ne ve hangi sehirdesin ilk defa bugün gördüm seni o yüzden soruyorum...

canım haftanın 2 günü onds ye geri kalan zamanda yap evinde baştan alıştırma alıştırısan hep öle gider walla evet kıslar mesafenizi hep koruyun asla yüz göz olmayın

22 yasındayım isim ve şehiri boşver siteye takılan tanıdıklarım var Bursaya yakınım ama :78:

Canım evlenince zaman zaman eşinle başbaşa yemek istersin belki.
O konuda anlaşırsanız problem olacağını düşünmüyorum.
Ama şuda var, örneğin sabah eşin işe giderken kahvaltı hazırlamaya aşağımı ineceksin?

ay bnm patronlar hiç bişey vermez. gerçi benimde izin sorunum yok diye susuyorum. şimdi patronum yakalrmış beni de burda

Aynen bende o yüzden susuyorum, ne kadar insaflı elemanlarız

sor canım sor yedi ceddini sorrrrrrrrrrrrrr hahahahahaaaa

bzde aynı bnada olucaz ama bn mutfağın ayrı olmasndan yanayım bu hç konşlmadı bzde ama konşlrsada bnm isteğim bu. kendm yemek yapmak eşime kendm hazrlamak isterm sadece yatmaya gdceksek neden ben bu kadar herşeyimi inceden inceye alıormki yada neden bna herşeyyle bir ev dizilsn.. istedikleri zaman bna gelsnler bn istediğim zaman onlara gdeym yardm edeyim bnlar tmm ama ynede bnm ayrı bir "EV" hayatım olmalı die düşünüorm bnce sende mutfağını ayır

Bu sana anlaşmanıza bağlı.
Artıları
Sen çalışırsan hazır yemek olur akşam gidince.
Hemde tek evde daha ekonomik olur.

Eksileri
Ama daha sonra evini otel gibi görmeye başlarsın.
Eşinle paylaşımın azalabilir hergün hergün onlarda olunca.
Sonradan kendi evimde yiyim dersende ayrım yapıyo diyebilirler.

Baştan nasıl giderse öle gider derler hep.

sor canım sor yedi ceddini sorrrrrrrrrrrrrr hahahahahaaaa

Elçinimm ne biliyim biz hep birbirimizi o sekilde tanıdık hepimiz isimlerimizi bilioruz nerde yasadıgımızı bilioruz ...samimiyiz birbirimizden uzakta olsak da güzel dostluklar da kurduk ama yeni gelen birisi olunca da insan ister istemez merak diyor tanımak istiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…