2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy daha çok yeniymiş:) allah mesut etsin bi ömür boyu mutluluklar cnm cicim ayları güseldir eminim:)

saol canım evet cicm ayları ama güsel yaa
Bende saçlarımı açık istiyorum ama biraz daha kabartmalı bir model :)

ya bak 2 düğünlü olmanın güselligi birinde topuz digerinde açık işte şanslı yönümüzz

asıl sen hoşgeldin sitemize :)

sen 2011 hangi ay gelinisin bakalım ?

benim durumlar belli değil henüz bu arada hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız bunuda ayrıca belirteyim 6 yıllık bi ilişkim vardı en sonunda 25 aralıkta erkek arkadaşımın ailesi geldi bize kızmet olursada 29 ocakta söz nişan ikisi bir arada olacak babam 2 ay içinde düğün yapacağım diyor kendi kendine ama henüz belli bir tarih yok biz mayıs gibi düşünüyoruz

benim de 5.5 yıllık bi ilişkim var ve 1.5 aylık nişanlıyım..
17 temmuzda evlencez inşaallah...
erken gideceklerdensin anlaşılan ne güzel ben sonlardayım :)

her şey gönlünce olsun canım...

ben de tek düğün yapacam ama zaten türbanlı olacak gelinliğim ...

aynı şehre evlenirsen tek düğün olur tabi hehe...

hey ben de 87liyim çok mu küçüğüm yahu

Vitamin aldım bitane suya atılandan bakalım bir faydası olacakmı eve gidince kalkamıyorum yerimden çok yorgun hissediyorum oysaki bütün gün masa başı sabahlarıda yorgun uyanıyorum şeker yok kollestrol yok kanım düşük değil ama mıy mıy mıy gibiyim sizdede oluyormu öyle bir halsizlik bitkinlik

Hayatımda yapmayacağım meslek banka
geçen akşam nişanlım 11 de geldi
9 dan önce gelemiyor çok sinir bozucu ileride böyle olursak tek yemek yicem ben yada o saate kadar aç bekliyeceğim

benim aşkımda bankacı canım yapacak birşey yok bekleyeceğiz yemek yaparken insn tıkanıyor zaten ama

Benim annem zor ikna oldu erken erken diye sizde böyle şeyler yok allahtan
26 yaşındayım artık hani abartma anne dedim yani yoksa ne mümkün geçen sene bile lafını geçirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…