2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hosgeldiniz kızlar...

Eminecim ne yaptın tatlımm?bugün bizim için çok ugurlu bir gün oldu hem nisanlım acısından hem de benim acımdan işle ilgili ii gelismeler oldu..biz artık gitmeyiz tatlım ...

Ayy çok sevindim canım...Darısı başımıza inşallahh... Bugün uzun uzun konuştuk şuanda nişanlım askerde söylemişmiydim hatırlamıyorum ama yarın yanına gidiyorum yüzyüze dahada rahat olucak karar vermek.. ama sesnin anlattıklarının çok yardımı oldu. böyle böyleymiş falan diye anlattım o da "zor o zaman biz yapamayız orda" dedi
iş için abimin bir arkadaşı ben yardımcı olurum gelince demiş. bakalım zaman ne göstericek... İnşallah bizim içinde yarından sonrası çok uğurlu olur canım.
bu arada nişanlın şuanda y.dışındamı hala ?

Ayyy canımm benimm Allah hayırlı teskereler versin ben askerde oldugunu bilmiyordum safak kaç ve nerde askerlik yapıyor?

Benim nisanlım kasımda geldi Libyadaydı zaten o yurt dısında bir çok yerde çalıstı ama en son gittigi yer çölün ortasıydı maasını alamadı dogru düzgün bir takım sıkıntılar oldu geldi su anda istanbulda daha iyi sartlarda calısıyor
Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama nisanlının da güzel meslegi var kendini harcamasın yurt dısında Tav'a basvuru yapabilir birçok yerde eleman alımı var su anda...

bende nazar boncuklu bileklik yaptırdım yakın arkadaşlarımın kına keselerne bağlıycam
cnm nasıl yaptırdın.
bende istiyrm onlardan aslında ama bulamadım bir türlü.resim varsa eklermisin cnm

Saol canım... Bandırma asker benimki 10 gün kaldı bitti sayılır o yüzden eteklerimiz tutuştu zaten... düğünde haziranda olunca aradaki 5 ayda hemen bişiler kenara atalım iş olsun istiyoruz...
Valla canım sizde baya bi engelleri aşmışsınız arada mesafe olunca çok zor oluyor. her ne kadar y.dışı gibi olmasada bizde hep ayrı illerdeydik. inşallah bu askerlik son ayrılığımız olur.
yaa benim nişanlım biraz karamsar biri ben mesela herşey halolur modunda XL bir insanım o ise off yaa olmazsa modunda small bi insan :))) o yüzden birbirimizi tamamlıyoruz tabi ama bazen bende ister istemez ona ayak uydurabiliyorum...
sizin düğün ne zamandı bu arada canım ? istanbulda mı yaşıyacaksınız ?

Allah kavuştursun hayırlı teskereler cnm
iş konusu bizde de var şuanda işi var ama ayrı şehirlerdeyiz.evlenince benim yaşadığım ile gelicek burda iş bakıcak Allah hepimiz için hayırlısını versin inş. biran önce bulunurda herşey yoluna girer

amin canım yaa bizdede karın ağrısı tek olayımız bu...
yani ben çalışmak isteyene iş var diye düşünüyorum ama tabi inşallah diyorum bide

offf tatlımmm kaderlerimiz ayrı bu topici o yüzden de seviyorum dertlesebiliyorum rahat rahat...ben ank'dayım o ist'da hep ank-ist arasında mekik dokuduk doya doya günümüzü bile yasayamadık arada sırada tatillerin tadını cıkardık öyle diyim...ben ist'a gelin gidecegim...ben onu tanıdım 1 hafta sonra yurt dısına gitti zaten ordaydı biz ankda tanısdık ben alıskındım onun zaten yurt dısında olmasına...ama agustos da gidince cok zorluk yasadım nisanlıyken göndermek daha zormusbulursunuz tatlımm hiç canınızı sıkmayın bir de izmir küçük bir yer degil ki...

Son düzenleme:
ayyy sorma aslıcım yaa bizde aynı şekildeydik onu tanıdım eskişehirde yaşıyodu ben istanbulda git gtl tcdd ile ortak olmuştuk resmen yorgunluğunu zaten saymıyorum...ama bişey söyliyimmi biz daha şanslıyız gibi gelio bana. yani böle kıymetini anlıyorsun. mesela biz 3 gün bile olsa bir tatile falan gittiğimizde bambaşka oluyo. o kadar özlemişsin böle 3 gün berabersin çok zevkli...şimdi evlenincede yapacak çok hayalimiz var öncelikle bu kadar uzak kalmaın acısını çıkarıcz inşallah.. sizide aynı şekilde Allah kavuştursun inşallah...

ayy cnm çok güzel olmuşlar
malz. bulabilsemde bende yapsam
olmadı sorucam bujiteriye getirtcem.
evet cnm bizde de aynı karın ağrısı var
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bütün malzemelerimi eminönünden aldım orda çok var böle şeyler... yani hatıra olsun bide nazara çok inandığım için nazar değmesin die böle düşündüm...
bulursun mutlaka olmadı söylersin ben yollarım sana

tatlım bende geliyrm arada eminöününe ama nerde ne var bilmem.
kına mallz almaya gelicem aslında.
bende çok inanıyrm nazara.
düşünmen yeter cnm bulabilirim burada da inş.

ben meltem canım ...aynen evlendikten sonra kuracak cok hayalimiz var ben hep diorum hep de istedim Allah da gönlüme göre verdi hep karadenize gelin gitmek istedim nisanlım karadenizli hep ist'da yasamak istedim çok seviyorum o sehri hep de uzakta olmasını istedim yan yana olunca iliskimizin büyüsünü bozulmasını istemedim...hep beni anlayan birinin olmasını istedim ya ne biliyim bir film hakkında onunla konusmak istedim (radyo,tv sinema okudum ben)aynı müzikleri dinlemek aynı yemeklerden hoslanmak istedim belki uzun bir süreç oldu 2 yıl flört ettik 2 yıl gidip geldik ama insallah Allah evlenmemize yuva kurmamıza nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…