- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.781
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...401402-sonbaharin-ceyizi-43.html#post17025825
kızlar buyrun düğünde dağıtıcağım lavanta keselerim ve
uğur paralarım
Çok güzel canım... valla insan heyecan yapıyo gördükçe
Hosgeldiniz kızlar...
Eminecim ne yaptın tatlımm?bugün bizim için çok ugurlu bir gün olduhem nisanlım acısından hem de benim acımdan işle ilgili ii gelismeler oldu..biz artık gitmeyiz tatlım ...
Aslı yogunlugun bitince yazarsın tatlım cem teflon tavalarda kampanya yapmıs alıyım mı ya kararsız kaldım...[/Q
cnm ben bugün teflon tava aldım tefalden, bir alana bir bedava yaptılar aslında kampanya bitmiş ama yardımcı oldular.. wok tava, 32 cm büyük börek tavası, 22 cm yumurta tavası 26 cm de tek kulplu tava aldım çok güzeller...
sağolasın cnm.
evet zaman yaklaştıkça heycan yapıyrm bende
değişikte fikirler üretmek istiyrm.
Aslı yogunlugun bitince yazarsın tatlım cem teflon tavalarda kampanya yapmıs alıyım mı ya kararsız kaldım...[/Q
cnm ben bugün teflon tava aldım tefalden, bir alana bir bedava yaptılar aslında kampanya bitmiş ama yardımcı oldular.. wok tava, 32 cm büyük börek tavası, 22 cm yumurta tavası 26 cm de tek kulplu tava aldım çok güzeller...
Ne alacagımı sasırdım tatlımmliste yaptım artık...sen ne kadara aldın?
Zeynepcigimm ben de istiorum bunlardan ugur getirir ins canımm:nazar:
cnm nasıl yaptırdın.
bende nazar boncuklu bileklik yaptırdım yakın arkadaşlarımın kına keselerne bağlıycam
Ne alacagımı sasırdım tatlımmliste yaptım artık...sen ne kadara aldın?
Zeynepcigimm ben de istiorum bunlardan ugur getirir ins canımm:nazar:
meltemciğim sağol cnmm amin..
Saol canım... Bandırma asker benimki 10 gün kaldı bitti sayılır o yüzden eteklerimiz tutuştu zaten... düğünde haziranda olunca aradaki 5 ayda hemen bişiler kenara atalım iş olsun istiyoruz...
Valla canım sizde baya bi engelleri aşmışsınız arada mesafe olunca çok zor oluyor. her ne kadar y.dışı gibi olmasada bizde hep ayrı illerdeydik. inşallah bu askerlik son ayrılığımız olur.
yaa benim nişanlım biraz karamsar biri ben mesela herşey halolur modunda XL bir insanım o ise off yaa olmazsa modunda small bi insan :))) o yüzden birbirimizi tamamlıyoruz tabi ama bazen bende ister istemez ona ayak uydurabiliyorum...
sizin düğün ne zamandı bu arada canım ? istanbulda mı yaşıyacaksınız ?
Allah kavuştursun hayırlı teskereler cnm
iş konusu bizde de var şuanda işi var ama ayrı şehirlerdeyiz.evlenince benim yaşadığım ile gelicek burda iş bakıcak Allah hepimiz için hayırlısını versin inş. biran önce bulunurda herşey yoluna girer
amin canım yaa bizdede karın ağrısı tek olayımız bu...
yani ben çalışmak isteyene iş var diye düşünüyorum ama tabi inşallah diyorum bide
ayy cnm çok güzel olmuşlar
malz. bulabilsemde bende yapsam
olmadı sorucam bujiteriye getirtcem.
evet cnm bizde de aynı karın ağrısı var
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Canımm benim kardesim takı tasarımı kursuna gitti sen malzemelerini al ona da sorarız nasıl yapıldıgını...
canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bütün malzemelerimi eminönünden aldım orda çok var böle şeyler... yani hatıra olsun bide nazara çok inandığım için nazar değmesin die böle düşündüm...
bulursun mutlaka olmadı söylersin ben yollarım sana
ayyy sorma aslıcım yaa bizde aynı şekildeydik onu tanıdım eskişehirde yaşıyodu ben istanbulda git gtl tcdd ile ortak olmuştuk resmen yorgunluğunu zaten saymıyorum...ama bişey söyliyimmi biz daha şanslıyız gibi gelio bana. yani böle kıymetini anlıyorsun. mesela biz 3 gün bile olsa bir tatile falan gittiğimizde bambaşka oluyo. o kadar özlemişsin böle 3 gün berabersin çok zevkli...şimdi evlenincede yapacak çok hayalimiz var öncelikle bu kadar uzak kalmaın acısını çıkarıcz inşallah.. sizide aynı şekilde Allah kavuştursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?