2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla meltemcim senle o kadar çok ortak yönümüz varki.. hastanede kaybolan kardeşimmisin acaba diye düşünmüyor değilim bende aynı şekilde ünv di işti aman iş buldum paramı kazandım birazda gezeyimdi derken evlenmeye ancak fırsatım oldu... inşallah evlendikten sonra gezmeye devam tabi çünkü ikimizde gezme hastasıyız

hatta gecen nisanlimla tartisiyoruz cocuk degilsin ya artik dedi evet 18 den gun aldim dedim iyice fitttirdi:86: ruhum kipirr kipirrr:87:

bebisim eksik bitmiyor kesinlikle bu ufak tefekler hele simdi aklimda su kucuk et satirlarindan var findik ceviz kiracagi boyle takimli olanlarindan bulmam lazim

yaa işte bunlar böle tek tek alınınca koymuyorda insana... topluca aldınmı hem koyar hemde çoğu şeyi atlarsın... o yüzden en güzelini sen yapıyorsun bende seni kendime örnek alıyorum

meltem bende çıtır buldum ki... sanatçı gibiyim valla
benimki benden 2 yaş küçük ama kimse anlamıyo

Ayyy olabilirim valla benim annem göbek bagımı dısarı atmıs o yüzden gezmeyi çook severimm istanbulda mekan listesi yaptım nisanlım bu ne dedi ben de gidilecek yerler dedim bii seyler dicekti diyemedi kendisi korkar biraz benden amann hayata bir kere gelioruz tadını cıkarmak lazım ...

Bu arada zuhalimmm gözümden kaçmadı deil ne fındıgı kıracaksınız kızzz adama enerjimi toplatacaksın

katılıyorum sana canım:) bide nede olsa gelemices bu yaşlara

yaa valla geçen nişanlımla konuşuyoruz diyoki sen böle kıpır kıpır hep enerjiksinyaa seni böle gördükçe bende öle oluyorum dio... ama tabi bazende çok çocuklaşınca hiç yaşının insanı değilsin dio

12.06.1983 doğumluyum ben...bende çocuk ruhluyumdur.erkek arkadaşımda 82li...o daha ağırdır benden daha olgundur.çok şımarırım,naz yaparım.

benimkide sen bu kafayla nası evlenipte bana bakıcan hala çocuk gibisin dio:) bende umursamadan kapı orda diyorum daha çok sinirlenio:)
napim seviyorum onu sinirlendirmeyi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…