2011 gelin adayları buyrun sohbete

tatlım bende geliyrm arada eminöününe ama nerde ne var bilmem.
kına mallz almaya gelicem aslında.
bende çok inanıyrm nazara.
düşünmen yeter cnm bulabilirim burada da inş.

bende nikah şekeri malzemesi için gidicem bu aysonuna kadar... sonrada izmire yerleşiyoruym zaten tekrar

Canım Allah bir ömür böyle hatta dahada fazla mutlu etsin.... yazdıklarını okudukça bizi düşündüm aynen bizde öleyiz. doğru insanı bulmak zor heleki bu devirde doğru insanla karşılaşmak çok zor ama Allah dualarlımızı kabul etti :) istanbul çok güzel bir şehir gerçekten ama ben 10 yıldır burdayım ve çok yoruldum,bide aileme çok uzak onlar izmire yakın oturuyorlar edremitte. ilerde çocuk falan olduğunda burası çok zor olucak diye izmire yerleşmeye karar verdik. ama açıkçası ankaraya göre süper bir yer istanbul. ben deniz olmayan yerde yaşıyamamda

bende mart gibi fln giderim kısmetse
kına malz. bakmaya. keselerim yarım kaldı 150 tane yaptım bi 100 tane daha yapmam lazım
onlarıda tamamlamaya malz. alıcam ztn

yaa zaman çok çabuk geçiyor ne zaman ocak oldu hiç anlamadım ben
sürekli bi koşturmaca... herşeye erken deyip erteliyordum ama annem haklı galiba
son dakikaya çok iş brakmamak lazım.
bende gidip eksiklerimi alayım en kısa zamanda

Edremiti'de biliorum canım 15 yasına kadar her yazı Ayvalık'ta geçirdim...Cunda Adası,Sarımsaklı,Seytan Sofrası kesinlikle doga harikası yerler bizim orda yazlıgımız vardı ama Ank'dan Ayvalık arabayla 9 saati buluyordu babam o yüzden sattı uzak oldugu için Mersinden aldı mersin bize daha yakın...kesinlikle çok güzel bir yerde yasıyorsunuz...dogası bozulmamıs..izmiri de çok seviyorum hem sana bir sey söyleyim mi evliliginizin ilk yıllarında ikinizin ailesinden uzakta olmanız da sizin için bir avantaj..evliliginizi oturtursunuz...kavga bile etseniz kimse duymaz..ben kaynanamla aynı binada oturacagım..

cnm ben biçok şeyimi erkenden halletmeye çalıştığım halde hala bişiyler çıkıp duruyor
o yüzden pişman olmadım hiç erkenden yaptığıma.
ztn kış geldi insanın kıpırdayası bile yok.
ancak mart gibi ev tutulcak bizimde eşyalar gitcek onlarla ilgilenicem o yüzden erken bitir sende o tantanalara kalmadan işlerini

slm bebisler kaynatmissiniz yine:)) bende bi hisimla linens e gittim 10 havlu aldim 100 tl tuttu fiyatlar ucmus 26 tl etiketler yariya dusmus haliymis fiyatlar modellerin tek renkleri gelince uyguna aldim artik havlu faslinida kapatmis oldum:84:

Ayy evet ayvalıkta süper bir yer yazlarım genelde ören ayvalık altınoluk üçgeninde geçer.. gerçi mersinde çok güzel biryer canım güle güle oturun.
yaa kesinlikle biraz mesafe olmalı, çünkü mesela kavga ediosun gereksiz bişey için annen görüyor üzüldüğünü sonra sen unutuyorsun ama annen onu unutmuyor. onun ailesi içinde aynı şey geçerli. Heleki aynı apt oturmak çok çok zor canım Allah sabır versin şimdiden.. benim nişanlım muğlalı aynı şekilde onlarında aptları var. babası ara katta oturuyor 2. eşi ile (annesi vefat etmiş 6 yıl önce)
abiside üst katta,eğer bizde muğlada yaşayacak olsakki babasının baskısı hep bu yönde orada oturucaz. ama nişanlım ebnden daha beter kesinlikle olmaz diyor çünkü babası abisi ile eşine hayatı zindan etmiş durumda herşeye çok karışıyor. daha şimdiden bizim bile hayatımıza müdahele ediyor o yüzden aynı apt yaşamayı düşünemiyorum tabi. ama şölede bişi var kuzenim kayınvalidesi ile yaşıyor altüst çok iyi anlaşıyorlar maşallah 5 yıldır. o yüzden inşallah seninde o şekilde olur canım

Güle güle kullan zuhalcim.. çok iyi yapmışsın. bende onu diyordum ufak ufak almaya başladım ama biraz hızlansam hiç fena olmuycak.. son anda hepsini birden yapmak zor

Güle güle kullan zuhalcim.. çok iyi yapmışsın. bende onu diyordum ufak ufak almaya başladım ama biraz hızlansam hiç fena olmuycak.. son anda hepsini birden yapmak zor

sagol bebisimm:)))kiz sorma bende baya yuklendim dugune yakin kalmasin birsey aman aradan ciksinlar ben baya hizli gidiyorum maasin yarisi heray ceyiz

sagol bebisimm:)))kiz sorma bende baya yuklendim dugune yakin kalmasin birsey aman aradan ciksinlar ben baya hizli gidiyorum maasin yarisi heray ceyiz

olsun varsın.. annem gibi konuşayım hemen sana... alınmış alınmıştır kızım,sonra hepsi lazım olcak çok dua etcen bana böle diye diye bişiler aldırıyo bana ama yinede sizin yazdıklarınızı gördükçe aaa bu da eksikmiş diyorum :97:

kiz bizden buyuk cikmayacak diye umudu kesmistimm oleyyyyyy sen benden buyuksun 27 olcam 1 hafta sonra ben

yaa ruhumuz genç bizim canım
işyerindeki arkadaşlarıma ilk yaşıımı söylediğimde nüfuz kağıdımı görmek istemişlerdi. hiç göstermem yaşımı o yüzden hep 23/24 diyip yırtıyorum

26 yasındayım canımm ben de okuldan mezun olmak,iş hayatı biraz iş de kazandıgımı kendime harcama gezmek,tozmak ancak evlenmeye yeni fırsatım oldu ancak tek bir hayalim kaldı onu da nisanlım gerceklestirsin artık turlarla piramitlere gitmek istiyordum

Zuhalll iii günlerde kullan canımm benim havlularımı annem özdilekten almıs o yüzden havlu masrafım yokk ya ne zaman bitecek bu ceyiz ben işin içinden çıkamıyorum

bebisim eksik bitmiyor kesinlikle bu ufak tefekler hele simdi aklimda su kucuk et satirlarindan var findik ceviz kiracagi boyle takimli olanlarindan bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…