- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.801
tatlım bende geliyrm arada eminöününe ama nerde ne var bilmem.
kına mallz almaya gelicem aslında.
bende çok inanıyrm nazara.
düşünmen yeter cnm bulabilirim burada da inş.
bende nikah şekeri malzemesi için gidicem bu aysonuna kadar... sonrada izmire yerleşiyoruym zaten tekrar
ben meltem canım ...aynen evlendikten sonra kuracak cok hayalimiz var ben hep diorum hep de istedim Allah da gönlüme göre verdi hep karadenize gelin gitmek istedim nisanlım karadenizli hep ist'da yasamak istedim çok seviyorum o sehri hep de uzakta olmasını istedim yan yana olunca iliskimizin büyüsünü bozulmasını istemedim...hep beni anlayan birinin olmasını istedim ya ne biliyim bir film hakkında onunla konusmak istedim (radyo,tv sinema okudum ben)aynı müzikleri dinlemek aynı yemeklerden hoslanmak istedim belki uzun bir süreç oldu 2 yıl flört ettik 2 yıl gidip geldik ama insallah Allah evlenmemize yuva kurmamıza nasip eder...
bende mart gibi fln giderim kısmetse
kına malz. bakmaya. keselerim yarım kaldı 150 tane yaptım bi 100 tane daha yapmam lazım
onlarıda tamamlamaya malz. alıcam ztn
yaa zaman çok çabuk geçiyor ne zaman ocak oldu hiç anlamadım ben
sürekli bi koşturmaca... herşeye erken deyip erteliyordum ama annem haklı galiba
son dakikaya çok iş brakmamak lazım.
bende gidip eksiklerimi alayım en kısa zamanda
Edremiti'de biliorum canım 15 yasına kadar her yazı Ayvalık'ta geçirdim...Cunda Adası,Sarımsaklı,Seytan Sofrası kesinlikle doga harikası yerler bizim orda yazlıgımız vardı ama Ank'dan Ayvalık arabayla 9 saati buluyordu babam o yüzden sattı uzak oldugu için Mersinden aldı mersin bize daha yakın...kesinlikle çok güzel bir yerde yasıyorsunuz...dogası bozulmamıs..izmiri de çok seviyorum hem sana bir sey söyleyim mi evliliginizin ilk yıllarında ikinizin ailesinden uzakta olmanız da sizin için bir avantaj..evliliginizi oturtursunuz...kavga bile etseniz kimse duymaz..ben kaynanamla aynı binada oturacagım..
Güle güle kullan zuhalcim.. çok iyi yapmışsın. bende onu diyordum ufak ufak almaya başladım ama biraz hızlansam hiç fena olmuycak.. son anda hepsini birden yapmak zor
28 yaşındayım canım sen ?
sagol bebisimm:)))kiz sorma bende baya yuklendim dugune yakin kalmasin birsey aman aradan ciksinlarben baya hizli gidiyorum maasin yarisi heray ceyiz
kiz bizden buyuk cikmayacak diye umudu kesmistimm oleyyyyyy sen benden buyuksun 27 olcam 1 hafta sonra ben
kiz bizden buyuk cikmayacak diye umudu kesmistimm oleyyyyyy sen benden buyuksun 27 olcam 1 hafta sonra ben
olsun varsın.. annem gibi konuşayım hemen sana... alınmış alınmıştır kızım,sonra hepsi lazım olcak çok dua etcen bana böle diye diye bişiler aldırıyo bana ama yinede sizin yazdıklarınızı gördükçe aaa bu da eksikmiş diyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?