2011 gelin adayları buyrun sohbete

kiz nisanlim mardinli 2 kerede gittim cok sevdim bende ayri havasi var gercekten asklarin yasanacagi cok mutavazi bir yer.ikinci yurdum mardin cok benimsedim orayi
17 eylul de orda ikinci dugunumuz olacak :))

Son düzenleme:
yaaa en son iş ama işte indirimli şuanda kampanyalardan alamazsak yazın evlendiğimiz için sonrasında istediğimiz yerde bulmamız çok zor. bizde puket adasına gitmek istedik çok ama muson yağmurları oluyormuş haziranda :97: o yüzden yine caaanım memleketimin antalya iline gideceğiz sanırım

kiz nisanlim mardinli 2 kerede gittim cok sevdim bende ayri havasi var gercekten asklarin yasanacagi cok mutavazi bir yer.ikinci yurdum mardin cok benimsedim orayi

aa ne güzel yaa...bende nasip olursa gidicem canım...benim erkek arkadaşımda babası memur oldugu için orada doğmuş...oda seviyor orayı...sen böyle diyince daha bi heveslendim valla:)

yok canım yanlış anlama tabiki önemli ve atlanmaması gereken bir şey...sadece ben henüz nişanlı deilm o yüzden dedim...söz nişan var daha sırada çok çalışmam gerekiyor çokkk

aa ne güzel yaa...bende nasip olursa gidicem canım...benim erkek arkadaşımda babası memur oldugu için orada doğmuş...oda seviyor orayı...sen böyle diyince daha bi heveslendim valla:)

bebisim bende balayi icin mardin erdoba evlerine baktim ama geceligi 200 euro cok pahali.git canim elini kolunu sallaya sallayada gez herkes kendi halinde nisanlimla geceleri cikip baya gezdik :97:

yok canım yanlış anlama tabiki önemli ve atlanmaması gereken bir şey...sadece ben henüz nişanlı deilm o yüzden dedim...söz nişan var daha sırada çok çalışmam gerekiyor çokkk

olsun canım inşallah hemen hepsi güzel bi şekilde olur...bende 2 yıldır nişanlıyım valla kısmet bu işler nişanlanırken 5 ay sonra düğün yaparız diyoduk

bebisim bende balayi icin mardin erdoba evlerine baktim ama geceligi 200 euro cok pahali.git canim elini kolunu sallaya sallayada gez herkes kendi halinde nisanlimla geceleri cikip baya gezdik :97:

müthiş güzelmişş erdoba evleri baktım şimdi sitesine...ayyy Allahım kesin gidicem evlendiğimizde oraya...

slm kıslar meltem yazılarınızı okuyorum bir yandan kociş yanımda çay yaptık çay içecez
onu hazırlıyorum o yüzzden pek katılamadım ama tespitin dogru ya 25+ yaş gurubu burda bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…