- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.861
balayına gelene kadar ooo çok şey var ama...o işi erkek arkadaşıma bıraktım...büyük ihtimalle yurtdışı olacak öyle istiyor ama bana kalsa mardin istiyorum...orayı çok merak ediyorum...deniz güneş falan bana göre deil alerjim olduğu için...
kiz nisanlim mardinli 2 kerede gittim cok sevdim bende ayri havasi var gercektenasklarin yasanacagi cok mutavazi bir yer.ikinci yurdum mardin cok benimsedim orayi
yaaa en son iş ama işte indirimli şuanda kampanyalardan alamazsak yazın evlendiğimiz için sonrasında istediğimiz yerde bulmamız çok zor. bizde puket adasına gitmek istedik çok ama muson yağmurları oluyormuş haziranda :97: o yüzden yine caaanım memleketimin antalya iline gideceğiz sanırım
aa ne güzel yaa...bende nasip olursa gidicem canım...benim erkek arkadaşımda babası memur oldugu için orada doğmuş...oda seviyor orayı...sen böyle diyince daha bi heveslendim valla:)
yok canım yanlış anlama tabiki önemli ve atlanmaması gereken bir şey...sadece ben henüz nişanlı deilm o yüzden dedim...söz nişan var daha sırada çok çalışmam gerekiyor çokkk
bebisim bende balayi icin mardin erdoba evlerine baktim ama geceligi 200 euro cok pahali.git canim elini kolunu sallaya sallayada gez herkes kendi halinde nisanlimla geceleri cikip baya gezdik :97:
olsun canım inşallah hemen hepsi güzel bi şekilde olur...bende 2 yıldır nişanlıyım valla kısmet bu işler nişanlanırken 5 ay sonra düğün yaparız diyoduk
slm kıslar meltem yazılarınızı okuyorum bir yandan kociş yanımda çay yaptık çay içecez
onu hazırlıyorum o yüzzden pek katılamadım ama tespitin dogru ya 25+ yaş gurubu burda bu akşam
hoşgeldin elçin
Kimsecikler yok aaaa bugün cumartesi unutmuşum :)
günaydın kızlarrrr
iyiyim cnm nolsun işteyim cmt cmt :)
sen nasılsın
bende işteyim valla hiç sorma ne olsun sabah sabah canım sıkıldı biraz ama şimdi daha iyiyim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?