2011 gelin adayları buyrun sohbete

oyyy kiyamam.. gidiyonmuuuuuu?

Cevaplarımı gönderiyim gidiyorum artık :sinifsinif: İşlerim biriktti hep ve hala sigara içmeye kaldıramadım popomu kaydirigubbakcemile3

Çok güzel görünüyor canım:içelim:

:içelim: teşekkürler canım bilmiyorum olurmu olmazmı ama bakalım tanıdık falan yardımıyla düşünüyorlar orayı olumunekankayizsmile

bencede cok guzel gozukuyor canimm. fiyatlarida guzelmiss

inşallah olur canım biraz yüksek fiyatları ama açsın kesenin ağzını çünkü hem ilk torun hem ilk çocuk zaten üstüne düşüyorlar biraz ailede kalabalık bakalım ne olacak hihoyyyt

dugicim havuz başı ne güzel bir yer ya herkes böyle bir yer hayal eder ama işte imkanlar ve şartlarboshayallersmile
sana kolay gelsin canım arada uğramayı ihmal etme

SAol canım inşallah Allah size daha güzel yerler nasip etsin.. Arada uğrarım tabi aklım hep burda kalıyor zaten

havuşbaşı düğünü yapcaksın sanırım güzel olur canım..bu arada kolay gelsin.

Çok teşekkürler evet öyle düşünüyoruz bakalım tabi yer bulabilirsek hemde şartlar tam uygun gelirse.. Öpüyorum kaydirigubbakcemile5

Arkadaş görmüştür zaten fiyatını...

Gördüm giz ama hem 1 kere düğün olacak hemde çevreleri çok geniş burda sosyete düğünü yapmaya kararlılar bakalım hani ilk düğün ya herkes görsün duysun diye sengözlerimebaksanab sonra köydeyiz zaten orda düğün olacak

banada havuz basi icin uygun geldigi icin fikrimi soyledim canim...

Çok saol papatyamm olumunekankayizsmile

Kızlar ben ufaktan yemeğe kaçar. zaten hızınıza yetişemedim son bir saattir Herkese afiyet olsun.

Gel sen ne çektiğimi birde bana sorrr :kedi: Afiyet olsun bitanem..

Uploaded with ImageShack.us

kızlar nasıl saçlar? 7.model de çok hoş

9 ve 12 çok hoşuma gitti benimde boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…