2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar bende dışarı çıktım hava aldım ama ne hava. kaynıyo dışarsı. Yemeğimide yedim geldim.
Hepinize afiyet olsun.

Ammanya Ben beyaz eşya da BOSH tercih ederim. Bizim evdeki beyaz eşyalarda bosh memnunuz.

ya bazılarıda boschun yedek parçasının zor bulunduğunu söylüyo, Almanya'da hiç tercih edilmiyormuş.
Bizim tüm beyaz aşya arçelik çok memnunuz ama son yıllarda onunda bozulduğunu söylüyorlar.
Samsung buzdolaplarının çok iyi olduğunu söylüyorlar.

ayy herkeste bi telaş, ama bizde henüz bişey yok (
Nasıl yetiştiricez hiç bilmiyorum,nişanlımda çok telaş ediyorsun diyor, gerçekten çokmu telaş ediyorum acaba yaa (

bizde boshdan aldık kızlar metalik olanlardan ama kullananlar memnun değil beyaza mı değiştirsek ya(

Canım beyaz eşyayı bilmiyorum ama mesela bizim ocak metalik rengi.
Temizliği filan çok kolay olmuyo. =(

bENce gayet güzel. Nişanlımda böle büyük bi dolap istiyo. Hep büyük dolaplara bakıyo kaydirigubbakcemile3

bence yavaş yavaş başla canım anca çünkü koca çeyizin hiç eksiği bitmiyorki

bencede yavaş yavaş almak lazım..beyaz esya neysede mobilyalar çok tutuyor. en azından geniş zamana yayarak onun borcunu aradan çıkarabilirsiniz..ben aldım mobilyalarımı..taksit ödüyor nişanlım.beyaz esyayıda evlenmemize az bi zamn kala alcaz..düğünden sonra öyle aman aman borcumuz olmck yani.inşallah

hosgeldin speedy hoşgeldin denizzz...
:lepi::lepi:

bi konu açayım bari arkadaşlar beyaz esya markalarımızı yazalımmı?
ben bosh yada sıemens düşünüyorum.

Benim VESTEL bende almadan önce hem bosch ve sıemens dedim ama çok pahalı gerek görmedim kampanyada vestel aldık :jeyyar:
Gri-inoks aldık
ben henüz yemek yiyemedim
Karnım aç ne yesem bilmiyorum...
Günlükte eski yazdıklarıma bakıyordum, speedy ile aynı zamanlarda söz ve nişanımız oldu.
Düğünümüzde yakın zamanlarda olacak :))

Evet canım inşallah düğünümüzde öyle denk gelir :1hug:a.s.

kesinlikle canım bnm var iki sene düğüne nerden baksan ama şimdiden çocuğunu modeli geçmicek şeylerimi ıvır zıvırların hepsini aldım bir büyük eşyalar kaldı amaç düğün sonrası sıkıntı yaşamamk borçsuz düğün yapmak ki sorasında ev alabilelim kendimize ...

canım bende dolabı inox sanıyordum özelliklerde yazıyor mu diye bi baktım inox-look yazıyor (çeliğe benzer)anlamındaymış. bunlar inox olmuyormuş çoğu sitede okudum fırında kayınvalidem aynını aldı hiç memnun değil kullaşlı değilmiş her lekeyi tutuor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…