- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.241
ahhh super canimm. Izmirimm guzeldir... Cok ozlicem yaaa.. donuk Eskisehire gidicem.. kisin popom donucak.. neyse artik kocisim isitir beni demiii :asigim:
masum yüzümemi bu nasıl güzel bir tabir böyle ya:asigim: koyu renkleri bende sevmiyorum canım ama tek vazgeçemediğim göz kapağına çekilmiş kalın siyah kalem:asigim: gözün içine yakışmıyor siyah kalem bendeboshayallersmile sen bu kokoslukla prenses gibi yaparsın kendini valla becerikli bayanlara hep hayran kalmışımdır.kadın dediğin makyajıda bilecek giyinmeyidealkisalkisalkis
Ohhh pandomimm.. cok güzel gercekten... Senin sac rengin ne?
Biz hazirdanda baya bir yolculuk yapıcaz, ilk önce İstanbul sonra İzmir sonra Balıkesir sonra belki tekrar İzmir'e döneriz. Sondurağımızda evimiz olacak :))
son gelinde ben :))))eylül gelini
papatyacım sen yine suda oyalayacaksın benimki ne yüzmeyi nede suyu sever(yüzmeyi bilmez zaten) balayında oyalayacak başka birşeyler bulmam lazım uçurtma mı uçursak acaba
evet.. ehh napcaz?!?! benneyaptımki
sag usttekinin sana yakisacagindan eminim canimmm
bi futbol topu gotur tek kale mac yaparsiniz HAHAHAHHA kaydirigubbakcemile3
offff gözlere bakkk sağ üstteki dediğin siyahlı olan mı canım :asigim:
papatyacım sen yine suda oyalayacaksın benimki ne yüzmeyi nede suyu sever(yüzmeyi bilmez zaten) balayında oyalayacak başka birşeyler bulmam lazım uçurtma mı uçursak acaba
:teytey::hulya:
bi futbol topu gotur tek kale mac yaparsiniz HAHAHAHHA kaydirigubbakcemile3
PARDON CANIMMMMMM!!! SOL USTTEKI hahaha sagimi solumu sasirdim kiz hahahah birde sag alttaki guzel durabilir sendee
bilmiyorum doktora sormak lazım laelaelaelaelae
bende tam onu diyecegdum soldakiler güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?