- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.221
bzde nişanda nişanlımn takım elbsse gmlek ve kravatını damattan almştık 600e yakın ttmştu ayakkabısı kemeri filan ayrıca almştk
ewt zuzucm eminönnde saten nevresmler 140 150 160 netle aynı çk pahalılar sarevin btane nevresmi var 208 mlyn ama burda brisi 150ye aldm demşti çk pahalı yatak örtüsü gbi ama çk hoşuma gidio o napsam blemedm zuzuş
evt cnm uyguna almşsn sen içini rhat tut ve bz o zaman o kadar dolaştıkki ıgs damat kemal tanca bisürü marka nişanlmn içine snen ve fyat olrk uygun gelen damat oldu.. nişanlnda güle güle gysn
bzde nişanda nişanlımn takım elbsse gmlek ve kravatını damattan almştık 600e yakın ttmştu ayakkabısı kemeri filan ayrıca almştk
ewt zuzucm eminönnde saten nevresmler 140 150 160 netle aynı çk pahalılar sarevin btane nevresmi var 208 mlyn ama burda brisi 150ye aldm demşti çk pahalı yatak örtüsü gbi ama çk hoşuma gidio o napsam blemedm zuzuş
tesekkurler pandomım.
yemek takımın kahvaltı takımım bır takımda catak bıcak setı,ve celık tencere setım var.
bunların harıcınde cay makınası ve bır kac ev tekstıl urunu o kadar.
eksıklerımı hazırlamam lazım.
kucuk ev aletlerınde hangı markayı onerırsınız?
kız 200 ben hayatta vermem ona 4 tane alırım ben :)) nasıl bir nevresimmiş kız içine girince uçuyuryor herhalde:86:
sağol canım.kızlar şu düğün listesini kim hazırlıyor bir güncellese benide eklese:)
Aslı'cım Selin artık evliler kervanına katıldı...
Haftasonu düğünü oldu...
Tam tarihini yazarsan eklim canım.
birde kesinmi tarih
aslıcım seneye 2011 de evlenenler diye yeni topik gelecek mi
teşekkürler pandomim
yaa haklısn pahalı ama çk beğendm onu yaa nevresm dnyasnda yk bebşim evtekstlnde 150ye düşmş ordada btmş sararın kendi stesndede 208 lira 150ye grrsem alıcam inşallahkız 200 ben hayatta vermem ona 4 tane alırım ben :)) nasıl bir nevresimmiş kız içine girince uçuyuryor herhalde:86:
Olabilir canım :)))
yada bu topiğin adını değiştirir gene burdan devam ederiz
inşallah seneye buzamanlarda buralarda oluruz.
Hepinizi özlerim yoksa
selam cnm,ferii,iclal85,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy,
slm kızlarrrrr
İkinci sıradasın. çok az kalmış senin cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?