2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım pahalı falan değil zaten takım elbiseler sadece 300 tl arasında damatlık pahalı olacak tabii güle güle kullansın müstakbel eşin

sağol cnm darısıda seninkine olsun.banada normal geldi iş yerindeki arkadaslar pahalı almıssın falan dediler kafam karıstı biraz. zaten vakit az kaldı bişiler yetiştirmeye çalışmaktan ve hesap yapmaktan sıkıldım.bide etraftan yorumlar sinir bozucu oluyor.

Canım kız tarafının çeyizi bitmez...
Mutfak eşyalarının ve yatak odasının tümünü kız alır bizde.
Ayrıca banyoya alınacak çöp kovasına kadar kıza aittir.
Erkek bir tek kaba eşyayı alır...

tesekkurler pandomım.
yemek takımın kahvaltı takımım bır takımda catak bıcak setı,ve celık tencere setım var.
bunların harıcınde cay makınası ve bır kac ev tekstıl urunu o kadar.
eksıklerımı hazırlamam lazım.
kucuk ev aletlerınde hangı markayı onerırsınız?

Ben aldıklarımı söylim.
Kettle - Beko
Mikser blender - Philips
Elektrik süpürgesi - Philips
Tost makinesi de fakir yada tefal almayı düşünüyorum.

benim bardaklarda 3 ayrı modeldi bebişim:)) iyi yapmışsın yeni aldıklarında hayırlı olsun nevresimler 2 kat pahalı ucuzuna denk getirmek lazım ev tekstiline zam gelmiş:84:

baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.

bzde nişanda nişanlımn takım elbsse gmlek ve kravatını damattan almştık 600e yakın ttmştu ayakkabısı kemeri filan ayrıca almştk

benim bardaklarda 3 ayrı modeldi bebişim:)) iyi yapmışsın yeni aldıklarında hayırlı olsun nevresimler 2 kat pahalı ucuzuna denk getirmek lazım ev tekstiline zam gelmiş:84:

ewt zuzucm eminönnde saten nevresmler 140 150 160 netle aynı çk pahalılar sarevin btane nevresmi var 208 mlyn ama burda brisi 150ye aldm demşti çk pahalı yatak örtüsü gbi ama çk hoşuma gidio o napsam blemedm zuzuş

iyi almışız o zaman insanlar fiyatları bilmeden yorum yaptıkları için canım moralimi bozdular.

evt cnm uyguna almşsn sen içini rhat tut ve bz o zaman o kadar dolaştıkki ıgs damat kemal tanca bisürü marka nişanlmn içine snen ve fyat olrk uygun gelen damat oldu.. nişanlnda güle güle gysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…