- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.201
herkes evleniyor hareketli ne güzel
benim nişanlım arkasından atlı geliyor avizeleride almış :))))))))))))))))))))))))
yok canım pahalı falan değil zaten takım elbiseler sadece 300 tl arasında damatlık pahalı olacak tabii güle güle kullansın müstakbel eşin
benim kahvaltı takımımdan kız kübra
hosbulduk kızlar.
nısanlıyım yaz sonu olucak dugunum ama cok eksıgım var.
kız tarafı ceyızde neler almalı arastırıyorum.
kucuk ev aletlerını alıcam.
sızler neler yaptınız fıkır verırmısınız bana ?
tsk
canım bence iyi bile almışsın. bizde sordum ds damat ta 700 civarı dedi
Bence gayet uygun...
Beymenden almışsınız bence pahalı değil. gömlek kemer içinde bide.
Biz geçen mayısta damattan 450 ye almıştık.
tABİ 600 küsür tuttu ama indirim çekimiz falan vardı.
bende yemek takımını kare olanlardan alayım diyorum ama pek kullanışlı değilmiş galiba bende kararsız kaldım ne yapayım sizce
kradese görür görmez çarpıldım çok cici geldi. sen kullanmadn ama yakından gördün. memnunmusun
çok tam bir kahvaltılık canım
birde onun baharat takımını aldım biz çok beğendik
git gör sende istersen
tesekkurler pandomım.
yemek takımın kahvaltı takımım bır takımda catak bıcak setı,ve celık tencere setım var.
bunların harıcınde cay makınası ve bır kac ev tekstıl urunu o kadar.
eksıklerımı hazırlamam lazım.
kucuk ev aletlerınde hangı markayı onerırsınız?
günaydııııııııııııııııııııııın ay ne çk kaynatmşsnz geçmşte kızlar haftasonunu okuayana kadar bisürü vakt geçti
esracım aslıcım zuzuşum aldklarnz hayrlı olsn güle güle kullanın inşallah
aslı yatak ötrünü çk beğendm inşallah bnde gnlüme gre bulablrm aslıcım aldkların çk gzel gecelik takımmz ve terliğimz bnzio bnm terliğim tylü incili..
zuzuşum çeyiz canavarım sennde nevresmlern çk gzel bisürü nevresmn oldu darısı başıma :))
aslı gremediiiiiiiim(((
bu arada cumartesi bnde eminönne gttim zuzuuuuuuu bnde bernardonn kupalarınn aynısını grdm aldm tanesi 3.5 lirya 3 farklı model :)
çk uyguna gzel bi battaniye aldım annem nişanlm çk beğendler
sonra kalıplar süzgeç doğrama tahtası yumurta dlmleyici vs ıvır zıvır aldm aslnda amacm nehir mağazasına gdip gnlk ç.k.b mı almaktı ama bulamadm mağazayı.. bu arada kızlar bn nevresmlerimi pamuk saten almak istiorm özdilek ve taçta netteki fyatların aynısı eminönndede bornozlarda aynı şeklde 240-270 arası bilnmedk markalar daha uyguna var.. bnde uygun kampanyada grdkçe netten alablrm beğendklerimi..
dnde nişanlmlaydık snra beraber eve geldk bnm bi trlü yerleştremediğim çeyizlermi muntazam br şeklde yerleştrdi ama bndan snraki alacaklarıma yer kalmadı :))
Canım kız tarafının çeyizi bitmez...
Mutfak eşyalarının ve yatak odasının tümünü kız alır bizde.
Ayrıca banyoya alınacak çöp kovasına kadar kıza aittir.
Erkek bir tek kaba eşyayı alır...
baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.
benim bardaklarda 3 ayrı modeldi bebişim:)) iyi yapmışsınyeni aldıklarında hayırlı olsun nevresimler 2 kat pahalı ucuzuna denk getirmek lazım ev tekstiline zam gelmiş:84:
sen nerden aldın canım fiyatını hatırlıyormusun.
bzde nişanda nişanlımn takım elbsse gmlek ve kravatını damattan almştık 600e yakın ttmştu ayakkabısı kemeri filan ayrıca almştk
iyi almışız o zaman insanlar fiyatları bilmeden yorum yaptıkları için canım moralimi bozdular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?