- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.181
hoşgeldin acıbiber ve iclal
Betül okadar bekledim seni yahu :)
aldıklarını güle güle kullan canım.
sen almaya devam et illaki yer açılır merak etme.
ben hiç bişi almıyodum yer yok diye. Bi şekilde biyerlere sığıştırıyoruz aldıklarımız annemle
Philips - Saç Kurutma Makinesi ve Düzleştirici HP8295/00 - Saç kurutma makineleri - Saç bakımı - Kişisel bakım
kzılar hafta sonu ablam bunu aldı bana hediye. sadece saç kurutma makinesiyle arasında 20 lira fark vardı. dedi bari saç düzleştiricinde olsun.
Philips - Saç Kurutma Makinesi ve Düzleştirici HP8295/00 - Saç kurutma makineleri - Saç bakımı - Kişisel bakım
kzılar hafta sonu ablam bunu aldı bana hediye. sadece saç kurutma makinesiyle arasında 20 lira fark vardı. dedi bari saç düzleştiricinde olsun.
gunaydın kızlar ben aranıza yenı katıldım:) bende evlılık hazırlıkları yapmaya basladım.
ceyızımdekı eksıklıklerı cıkarttım.
sız yaptınızmı hazırlıklarınızı neler yaptınız?
evet cnm nişanlıyım. senin düğün ne zaman cnm?neler aldınız ne aşamadasınız hazırlıklar konusunda?
cumartesi günü mahmutpaşaya gidip söz mendili bakacaktım ama maalesef akşama kadar çalıştım 7 de çıktım şirketten bakamadım yani dünde sevgilim geldi bize yemeğe davet etti babam çok güzel geçti hafta sonu söz mendillerinde vazgeçtim almayacağım sadece sözlüme mendil vereceğim ismimizin yazdığı o kadar
Güzel günlerde kullan canımcım...
Ablalarımız iyiki var kıs, banada ablam alıyo saolsun...
çok güzelmiş canım benim güle güle iyi günlerde kullan
Güzel günlerde kullan canımcım...
Ablalarımız iyiki var kıs, banada ablam alıyo saolsun...
teşekkürler canım
aynen bütün küçük aletlerimi ablalarım aldı sağolsunlar. bende kardeşlerime yapacağım inşallah. bizde kız hiç bitmez
Üstte verdiğim linkten benim aldıklarıma bakabilirsin canım. fikir olur belki
senin nasıl gidiyor alıyomusun bişeyler
baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.
gzel gnlere kullan kübracm.. bnm bi ablam ble yok onu geç kızkardeşimde yokkk
baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.
kızlar son bi karar verdim.tabi size danışmadan olmaz. günlük yemek takımı buldum aynı modelin kahvaltı setinide yapmışlar. siz olsanız aynı desen alırmıydınız.
Eki Görüntüle 125034 Eki Görüntüle 125036
kızlar son bi karar verdim.tabi size danışmadan olmaz. günlük yemek takımı buldum aynı modelin kahvaltı setinide yapmışlar. siz olsanız aynı desen alırmıydınız.
teşekkürler canım
aynen bütün küçük aletlerimi ablalarım aldı sağolsunlar. bende kardeşlerime yapacağım inşallah. bizde kız hiç bitmez
herkes evleniyor hareketli ne güzel
benim nişanlım arkasından atlı geliyor avizeleride almış :))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?