2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşgeldin aci biber. Ben iki üç aydır bişeyler alıyorum.
çoğu gitti azı kaldı galiba.
Benim aldıklarıma bu topikten bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/407354-pandomimin-ceyizleri.html

Senin hazırlıklar nasıl gidiyor.

evet cnm nişanlıyım. senin düğün ne zaman cnm?neler aldınız ne aşamadasınız hazırlıklar konusunda?

Üstte verdiğim linkten benim aldıklarıma bakabilirsin canım. fikir olur belki
senin nasıl gidiyor alıyomusun bişeyler

Olsun yeter. Zaten şart değilki dağıtılması canım.

Güle güle kullan canım çok şık.
son çıkanlar hep böle desenli galiba çiçekli falan.
bu modelin mikserini görmüştüm arkadaşımda

Üstte verdiğim linkten benim aldıklarıma bakabilirsin canım. fikir olur belki
senin nasıl gidiyor alıyomusun bişeyler

baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.

baktım cnm güle güle kullan alıyoruz da bitmiyor kidün nişanlıma damatlık aldık beymende indirim varmış 440 tl ye pahalı mı kızlar sizce kemeri yeleği gömleği falan dahil.

yok canım pahalı falan değil zaten takım elbiseler sadece 300 tl arasında damatlık pahalı olacak tabii güle güle kullansın müstakbel eşin

canım valla bence aynı desen alma ama genede sen bilirsin yemek takımı daha şık ve zarif olsun kahvaltı takımıda daha sıcak böyle cıvıl cıvıl olsun derim ben ama gene de sen bilirsin....

hosbulduk kızlar.
nısanlıyım yaz sonu olucak dugunum ama cok eksıgım var.
kız tarafı ceyızde neler almalı arastırıyorum.
kucuk ev aletlerını alıcam.
sızler neler yaptınız fıkır verırmısınız bana ?
tsk

teşekkürler canım

aynen bütün küçük aletlerimi ablalarım aldı sağolsunlar. bende kardeşlerime yapacağım inşallah. bizde kız hiç bitmez

Bizde kız bitti ama annem oğlunada çeyiz yapıyor :))
Ben ablama alırken kendimi alıyor gibi heyecanlanırdım, o nedenle ona ev eşyası almak çok hoşuma giderdi.
Şimdi de ablam aynı şeyi düşünüyordur muhtemelen, gerçi şimdide yiğenime alıyorum, cimcimenin masrafı bitmiyorki

Bence gayet uygun...

Beymenden almışsınız bence pahalı değil. gömlek kemer içinde bide.
Biz geçen mayısta damattan 450 ye almıştık.
tABİ 600 küsür tuttu ama indirim çekimiz falan vardı.

Canım sen bilirsin ama benim fikrim kahvaltı setinin ayrı olması yemek setinin ayrı olması.
aYNI olunca kahvaltı setiyle yemek yiyomuşun gibi yada yemek setiyle kahvaltı yapıyomuş gibi.
yani madem ikisini de alıcaksan ayrı alman daha iyi olur gibime geliyo.
yani ben olsam ayrı alırdım hem değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…