2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım ya bizde orayı istiyorduk ama bence birazda isim yaptığı için o kadar pahalı.. yoksa şimdi netten bakıyorum o ayarda çok güzel oteller var...
mesela concord lara de lux süper bi otel bence... yada baia lara

iyi akşamlar kızlarrr
size bi otel önerim var sanırım biz buraya rez.yaptırıcas isterseniz sizde bi inceleyin
ets turda kervansaray otel lara 5 gece ultra herşey dahil fiyatı 1040 tl 6 gece ise 1248 tl
herşey mevcut ve otel güsele benziyor bi inceleyin derim ben

saoll nisan inceliyorum canım...

tamam canım yani diğer otellere göre fiyatı daha cazip hemde ultra herşey dahil olmasıda güzel bişi benim hoşuma gitti nişanlımında öyle ama tabi biyandanda yine araştırıyorum başka yerleri ama aklım bu otelde şimdilik
canım ets turda o otelin tanıtım videosu ve fotoları falan var bilgin olsun

Yer konusunda her yer olabilir sessiz,sakin huzurlu bir yer olsun bana karadenize de bakacagım

ohhhh ne güzellll balayı bakmaya bile başlamış kızçelerrrrr
inş gönlünüze göre yerlere gidersiniz canlarrr

meltoşşummmm yatak odan çokk güzell
çok kullanışlı bir tercih.
güle güle kullanın inş..

ayy beynim şişti vallahi otel bakmaktan.ctesi nişanlımlarda kalıcam.o zaman beraber bakıp son kararımızı veririz artık napalım ya.calista luxury de hoşuma gitti.totale vurunca daha uyguna gelio 600-700 tl

neyse kızlar ben çıkıyorum.yarın gelemeyebilirim aşkım akşam bize gelecekmiş.hepinize iyi gecelerrrrrrrr:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…