2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bankacı olan arkadaslarım siz daha iyi bilirsiniz ama ben 1 ocaktan itibaren söyle bir uygulama yapmaya basladım...harcamalarımı not alıyorum 1 ay sonrada bakıcam en çok neye harcama yapıorum ...

Bankacı olan arkadaslarım siz daha iyi bilirsiniz ama ben 1 ocaktan itibaren söyle bir uygulama yapmaya basladım...harcamalarımı not alıyorum 1 ay sonrada bakıcam en çok neye harcama yapıorum ...

harcamanı kısmak için mi yapacaksın tatlım bu uygulamayı

mantıklı tatlım çok iyi yapıosun. bende oturup hesap kitap yapıyorum şimdi aciliyet ve tutar sırasına göre neler eksik neler tam falan. bi yerden başlamak lazım diğmi canım

çok ilginç bir rüya gibi bişey gördüm annemin ilk çocuğu 6 aylıkken kaybetmiş. Adıda serkanmış yaşasaymış abim olacaktı.
şimdi benimde rüyamda oğlumun adı serkan dı. Eğerki allah kısmet ederse bir oğlum olursa adını serkan koysam annem ve babam üzülürmü sevinir mi acaba

bence sevinirler neden üzülsünlerki ama eşin iizin verirmiki

ayh canım sabah sabah tüylerim diken diken oldu. bence koy benim babamda oğlum olursa adını murat koyucam dermiş. hiç oğlu yok . o yüzden ablam oğlunun adını murat koydu babam çokta seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…