2011 gelin adayları buyrun sohbete

emayn canım sen hangi şehirden yazıyordun ya ben gelenlere soruyorum ama tanımak amaçlı çünkü çogu kişiyi karıştıtyorum okadar çok yeni üye geldiki karışıyo

elcintih istanbuldan yazıyorum ama şimdilik bu ay sonu izmire yerleşiyorumda evlendikten sonrada izmirde yaşıyacağım o yüzden sen izmir diye tanı bence...
sen nerdensin canım ?

meltemcimmm... süper bu yatak odası... daha dün akşam baktım yine lazzoniden...
ama fiyatnı göremedim bende böle büyük gardrop istiyorum :26:

4.500 tl canımm lazzoni mobilya cok güselll bayıldımm nisanlımı kandırabilirsem dier esyalarımı da almak isterimm saoll bitanem daha ii leri senin olsun

speedy yanlış hesaplamadıysa sistem dediğin otel baya baya ucuz voyageye göre.ben de iyi bir tercih yapayım ya.hem biraz tasarruf yapmış oluruz

elcintih istanbuldan yazıyorum ama şimdilik bu ay sonu izmire yerleşiyorumda evlendikten sonrada izmirde yaşıyacağım o yüzden sen izmir diye tanı bence...
sen nerdensin canım ?

canım bende mersinliyim ama 3 ay önce ist. geldim artık ist. yaşıyorum adım elçin
senin ne canım

kleo ben bu oteli çok önceden görmüştüm.arkadaşım gitmiş çok beğenmişler.ama fiyatı hakkında bilgim yok canım yaa

4.500 tl canımm lazzoni mobilya cok güselll bayıldımm nisanlımı kandırabilirsem dier esyalarımı da almak isterimm saoll bitanem daha ii leri senin olsun

ayyy fiyatıda uygunmuş aslında... baya büyük çünkü bide rengi falan çok güzel... güle güle çok mutlu günlerde kullanın canım.. abimin koltuk takımını almıştık ordan çok güzel koyu mor böle ben çok seviyorum lazzoniyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…