- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.561
bebeiller dün brillanta uğrayım çift kişilik mikrofiber yorgan aldım 79 a geldi 2 çift var içinde bayada kaliteli buldum almak isteyen brillantta pikelerde indirimde
Günaydın kızlaar...
Kıvırcık Ali trafik kazasında ölmüş, ünle olsan vazgeçilmezde olsan ölüm gelince herşey bitiyor...
Günaydın güzel gelinler..
bir sorum var sizlere.. ceyizleerin sararmasını önmelek icin ne yapmak gerek.. benım annem pike fln sardırdı cok güzeller ama sararma ,ihtimali cok yuksek 2 sene oldu cunku neydiyim?
günaydın kızçeler nasılsnz
zuzucm hayırlı olsn bebeem bnmde 2 tane hazr yorganm var 2 tane daha almak istiorm brillantın stesne baktım ama pikelerle yada yorganlarla ilgli olan kampanyayı gremedm zaten bna yakın bayiiside yok gdip boş dnmeyeyim
SARARmasını önlemek biraz zor olabiliyor cnaım :85:
ama mesela çok önemli el işlerim benimde eski çarşaflara sarılı..
buket tarifine bayıldım :))))))))))))))
bebişim sitesinde eski kampanyalar bölümünde var ordan bak:)) şubesini ara elelrinde varsa kampanya devam eder zaten ona göre gidersin bebişimmmmmmmmm
canım bende naylona sardım birde carsafladım .. sonra biri bana dediki regl döneminde bakarsan şeytan pisletir benımde bakmam gerekti birgün ..o yuzden endişe ediyorum.
ee ben 4 sene öğretmenlik yaptım şeker
canım bende naylona sardım birde carsafladım .. sonra biri bana dediki regl döneminde bakarsan şeytan pisletir benımde bakmam gerekti birgün ..o yuzden endişe ediyorum.
inş. bişi olmaz şuana kdr olmadı tertemiz duruyor ama .. korkutmak icin mi söyledi o gacı bana acep :26:
yavrm bnm tişükkür ederm himenn dedklerini yapıciiim :)
ne öğretmenliği kız :)
hatta pamuk sateen ve nevresimlerde de kampanyaları var onlarıda bir soryine nevresim aldım birtane daha 35 e :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?