2011 gelin adayları buyrun sohbete

inş. bişi olmaz şuana kdr olmadı tertemiz duruyor ama .. korkutmak icin mi söyledi o gacı bana acep :26:

öyle bir inanç var canım da doğruluğu olduğunu sanmıyorum. Benim annem yeğenlerim doğduğu günlerde tüm akrabaların toplantığı bir akşamda beni bebeklerin evine sokmadı. Neymiş regl oluşum çocukların 40 ı çıkmadan yanında durusam çocukların yüzünde yara çıkarmış tüm akrabalar ordaydı ben evdeydim:S

biz istemee geldiklerinde.
* 5 çeşit yaptık canım yine ev işi ürünlerdi :82:
kahveleri de sen yapacaksın.. ondan sonra istiyorlar zaten önce yemekler sonra kahve

biz dolma, poaça, börek ve tatlı hazırlamıştık, onlarda kurabiye getirmişlerdi, onlardanda tabağa koyduk...
İsteme olduktan sonra hemen kahve dağıttık, zaten isteme sırasında yapmaya başlamıştık, sonra çaya geçtik...

yap tabi canım benim teyzem üstüne eklemişti ne zaman geliyorlar istemeye :86:

pazar günü gelecekler bu arada adım nurgül senin neydi valla hepinizi karıştırıyorum dün akşam kayınpederim aradı babamı pazar günü hayırlı bir iş için size geleceğiz dedi heyecandan öleceğim neredeyse çayın yanına ne yapsam bana akıl versene biraz

hımmm eee güzel heycan bunlar beni de 23 ocakta istemişlerdi
biz tavuk gögsü,börek,kurabiye,kek,dolma yapmıştık sizde ne isterseniz onu yapub canım :90:

benide daha istemediler aynı heyecan bende de var

aslında heyecanlı değildim çünkü bizim aileler tanışdı bir akşam onlar geçdi bize oturmaya bir hafta sonu biz gittik bir hafta sonu sadece erkek arkadaşım geldi yemeğe davet ettik şimdide istemeye gelecekler heyecanlı değildim ama şimdi heyecan bastı ne yapsam ne etsem diye onu telaşı

ay ben onlarıda atlatmadım daha kimse kimseyle tanışmadı tanışma olmasa direkt gelseler isteseler olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…