- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.601
ay ben onlarıda atlatmadım daha kimse kimseyle tanışmadı tanışma olmasa direkt gelseler isteseler olmaz mı
ay ben onlarıda atlatmadım daha kimse kimseyle tanışmadı tanışma olmasa direkt gelseler isteseler olmaz mı
valla canım bende sen gibi düşünüyordum ama babam ben kime kız vereceğim hemen öyle ilk gelişte isteme olmaz kızım insanlar çekinirler bi gelsinler tanışalım sonra daha rahat konşuruz dedi bende tamam dedim ve zaten onların ilk gelmesinden sonra herşey ip söküğü gibi çözülüyor rabbim sanada nasip eylesin en kısa zamanda inş. çok güzel zamanlar
:))) sen böyle rahatsan ohh keyfne bak canımcmben birazcık rahatıma düşkünümde betüşüm sıkıntıya gelemedim
denizzz betüşşş ordamısınız yazsanıza yawww
:))) sen böyle rahatsan ohh keyfne bak canımcm
burdayız hayatm bnmde 7 şubatta isteme olmştu daha öncede yazdğm gbi zeytnli ve peynrli poğaça kurabiye ıspanaklı yaş pasta rulo patates salatası mercmekli köfte yapmştk önce ikramlıklar hazrlandı bzde çayla braber werdk daha snra isteme oldu.. kahveler pişirlsnmi die babama sordk o da tmm deynce zaten o ara hazrlıodm bn kahve ikram ettik hayatım.. nişanlımada hem tuzlu karabberli kahve hemde tuzlu çay içirdk :))
ay yazık diyorum kendi kendime yapmasam diyorum ama yapacağım tuzlu kahve hehehe bakalım içecekmiş içerse sabırlı denirmiş
ay yazık diyorum kendi kendime yapmasam diyorum ama yapacağım tuzlu kahve hehehe bakalım içecekmiş içerse sabırlı denirmiş
tek başına zor olur herkese aynı anda yetişmek mutlaka pratik yakın ark olsun
ay maşallh zuzu kaç tane oldu şimdi senn hepsi
ewt bnm sevglm kahveyi sonuna kadar içti gıkı çıkmadı ama tuzlu çayı içince drek banyoya koştu :) sonra hç bişey içmedi korusundan.. ama çıkarkende amcam yapacağını yaptı :)
Ben nişanlıma kahve veremediğim için çay vermiştim ama hepsini bitirmesine izin vermedim, elinden aldım kıyamadım yaa...
işte bende içimden şimdi yazık ya falan diyorum ama içsin bir daha yapamam zaten böyle birşey değilmi heee
işte bende içimden şimdi yazık ya falan diyorum ama içsin bir daha yapamam zaten böyle birşey değilmi heee
kız ne acıyorsun bas acıyıı hiç acımaa :86:
İçsin kız, ilk yüz ifadesinide gör, sonra dayanamazsan alırsın elinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?