2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aysecimm ben iletisim fakültesi mezunuyum gene kendi alanımla ilgili yüksek lisans yapacagım Allah kısmet ederse....okumak güzel ya ilerde cocuklarımız olunca onlara faydalı olmak açısından da Allah nasip ettigi sürece okumaya devam edecegim....bir de ben medya okur yazarlıgı dersi de verebiliyorum formasyon da alsam süperr olurrr ...

meltemcim canım inşallah istediğin kadar okuyabilirsin.
ben yüksek lisans yaptım çalışarak yaptığım için 6 yıl sürdü yeni teslim ettim tezimi. bay geldi.
heralde uzun bi süre doktoraya başlamam.
formasyonunu da al canım.

kızlar beyaz eşyalarımızın kurulduktan sonra 3 ay içinde 65 tl karşılığı garantilerini 7 yıla uzatabiliyorduk siemenste.
bugün arayayım dedim 3 gün geçti diye kabul etmediler.
bundada vardır bir hayır belkide bozulmayacaktıda, 130 tl miz boşa gitmemiş oldu.

Anamm o kadar zormu?
Nişanlım o kadarda zor değil diyor :))
Sanırım henüz ilk senesi olduğu için...

kızlar söze bakın :)

‎"Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz.. Ben üst kısmıyım, Sen alt kısmı.. Büyüksünya! Aramızda şöyle bir fark var; Ben sensiz de demlenirim ama sen bensiz ancak su kaynatırsın.."

komikmiş canım bende böyle demli çaydanlıklı kaynanalı bir söz biliyordum da unuttum bulursam paylaşırım

buldum buldum

ÇAYIN ALT DEMLİĞİ EVDEKİ KAYNANADIR; DEVAMLI KAYNAR DURUR.
ÜST DEMLİK EVDEKİ GELİNDİR; ALT DEMLİK KAYNADIKÇA O OLGUNLAŞIR DEM OLUR.
GELİNİN KOCASI İSE BARDAKTIR; BİRAZ KAYNANA DOLDURUR BİRAZ DA GELİN.
ÇOCUKLAR ÇAYIN ŞEKERİDİR; TAT VERİR.
GÖRÜMCE İSE ÇAY KAŞIĞIDIR; ARADA BİR GELİR KARIŞTIRIR VE GİDER.
KAYNATAYA GELİNCE ODA BARDAK ALTIDIR; DÖKÜLENLERİ BİR ARAYA TOPLAR…

duymştm bnu çk doğru bi benzetme ama

bizde bi alt demlik bi üst demlik bide bardak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…