2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yatak odası için yuvarlak loş lambalardan aldırıyorum ayarlanabilen aydınlığı ablamlarda vardı çok hoşuma gidiyor loş bir akşam :))))))))

bnada öyle gelio sanki hiiiç vakt geçmio daha saat yeni 3 oldu

bde kahvaltılık takımına karar veremiorm

buketsim meridyen varya söznmezin iskederin orda meridyenin karşında çok güzel oben gibi bir yer adını bilmiyorum rengarek ışıl ışıl tek tek tabaklar var cumartesi uğradım bir kalabalık bütün evleneekler oradaydı
bir git bak günlük yemek takımları felan a dan z ye herşe var

ay canım buket yazdı sandım ya kusura bakma betülcüm

2 hafta önce baktım canım eskiden obendi orası adı değişmiş bambulu tuzluk takımı aldım bambulu baharat takımlarımıda ordan alacağım pazar günü mudoda bambulu nihale beğendim aşkım ordan alırız diye aldırmadı bana

Arkadaşlar herkese mrb...
pandomim cim sana bişey sorcam bi topikte okudum kahvaltı setini ayrı ayrı tamamlıycam demişin karacadan..Öyle aldığın zaman daha uyguna mı geliyor?bir de sadece tabaklar mı ayrı satılıyo yoksa fincan felan da var mı canım?

Son düzenleme:
:)) bnde facede okey oynadm

aslıcım jua nın battanyeleri gzel aslnda ii bi markaya bnzio bornz takımını grdm biyerdede sorayım dedm sağol cnm

2 gündür muhasebesini yaptığım bir konudan bahsedeyim...
Pazar günü çocukları duymasını izledim, Meltem Haluk'tan boşanmak istiyordu, ama çok seviyor fakat Haluk onun istediği gibi biri değil. Yani o biraz incelik bekliyor ama Haluk "ben böyleyim değişmemi bekleme" diyor. Ama Meltem'de ince biri sonuçta iki tarafında özverili olması gerekirken sadece Meltem özverili olmak zorunda çünkü Haluk öyle, değişemez!
Evliliğin büyük bir kısmında kadın fedakar olmak zorunda, her yerde bunu görüyorum, öyle olmayınca evlilik yürümüyor...
Kızıyorum erkeklere hemde çok ama belkide doğanın kanunu budur, yoksa kadınlar her zaman daha fazlası olsunmu istiyor?
Umarım anlatmaya çalıştığımı anlatabilmişimdir, siz ne düşünüyorsunuz?

Ortalama aynı fiyata geliyor canım.
Senin alacaklarına göre belki daha ucuz veya dahada pahalı olabilir.
Ben mesela 10 kişilik bir set oluşturucam servis tabağıyla filan. Normalde kahvaltı takımları 6 kişilik.
Bize misafir filan gelse 6 kişilik yetmez. Fincanlar ayrı ayrı satılıyormu bilmiyorum ama olmazsa bile fincan sorun değil diye düşünüyorum. Çünkü oluşturacağım set beyaz porselen sadece. Beyaz fincan takımıda her yerde bulabilirim Birde porselen çaydanlık almayı düşünmüyorum.
Belki son zaman alırım. Zaten çaydanlıklar, semaver tarzı bişiler var.

kişinin karakterlerine göre değişiyor canım ama genelde hep bir taraf daha baskın oluyor. Bizim ilişkimizde fedakar davranan uyum sağlayan genelde aşkım oluyor ben biraz dik kafalıyım da Ama bende mümkün olduğunca uysal olmaya çalışıyorum hakediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…