- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.721
Kızlar bugün çok sıkıcı bi gün ya.
Banamı öyle geliyor yoksa
bnada öyle gelio sanki hiiiç vakt geçmio daha saat yeni 3 oldu
bde kahvaltılık takımına karar veremiorm
buketsim meridyen varya söznmezin iskederin orda meridyenin karşında çok güzel oben gibi bir yer adını bilmiyorum rengarek ışıl ışıl tek tek tabaklar var cumartesi uğradım bir kalabalık bütün evleneekler oradaydı
bir git bak günlük yemek takımları felan a dan z ye herşe var
ay canım buket yazdı sandım ya kusura bakma betülcüm
Al bendende o kadar, sabahtan beri msnde sıkıldım yazıyorum
buketsim meridyen varya söznmezin iskederin orda meridyenin karşında çok güzel oben gibi bir yer adını bilmiyorum rengarek ışıl ışıl tek tek tabaklar var cumartesi uğradım bir kalabalık bütün evleneekler oradaydı
bir git bak günlük yemek takımları felan a dan z ye herşe var
jua marka bilmiyorum duydum ama kullanmadım
Hadi bi konu açalımda konuşalım. genelde deniz iyi şeler buluyo
bende sıkıntıdan sudoku çözüyorum daha doğrusu çözemiyorum sinir oldum:84:
Arkadaşlar herkese mrb...
pandomim cim sana bişey sorcam bi topikte okudum kahvaltı setini ayrı ayrı tamamlıycam demişin karacadan..Öyle aldığın zaman daha uyguna mı geliyor?bir de sadece tabaklar mı ayrı satılıyo yoksa fincan felan da var mı canım?
2 gündür muhasebesini yaptığım bir konudan bahsedeyim...
Pazar günü çocukları duymasını izledim, Meltem Haluk'tan boşanmak istiyordu, ama çok seviyor fakat Haluk onun istediği gibi biri değil. Yani o biraz incelik bekliyor ama Haluk "ben böyleyim değişmemi bekleme" diyor. Ama Meltem'de ince biri sonuçta iki tarafında özverili olması gerekirken sadece Meltem özverili olmak zorunda çünkü Haluk öyle, değişemez!
Evliliğin büyük bir kısmında kadın fedakar olmak zorunda, her yerde bunu görüyorum, öyle olmayınca evlilik yürümüyor...
Kızıyorum erkeklere hemde çok ama belkide doğanın kanunu budur, yoksa kadınlar her zaman daha fazlası olsunmu istiyor?
Umarım anlatmaya çalıştığımı anlatabilmişimdir, siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?