2011 gelin adayları buyrun sohbete

Esra aslında "Doğanın kanunu" Daha doğrusu hayatta kadınların daha fazla fedakarlık yapması daha öz verili davranması bekleniyor. Kadınlarda hiç olmazsa bile zorunda bırakılıyor aslında.
Tabiki bu birazda kişilikle alakalı hani fedakar erkeklerde çok vardır...
Ama çoğunlukta kadınlar fedakar olmak durumunda, evlilik, aile, çocuk, iş... her konuda.

fincanlarıda var bn gttim grdm aslıcım hesaplamadm ama bna o şeklde daha pahalı olr gbi geldi bir tabağa 11 diğerne 9 lira dedi çnkü

Teşekkür ederim canım.Senin dediğin de mantıklı...almadan önce ben de bakayım ayrı takımlara karacaya felan.

İnanırmısın önceden çok dikkafalıydım, dünya etrafımda dönüyor sanırdım çünkü çevremdeki insanlar daha doğrusu erkekler öyle hissettiriyordu. Ta ki nişanlanana kadar. Nişanlanınca gurur ve dikkafalılığı bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Çünkü eğer devam ederse nişanlımla bitse bile başkasıyla anlaşamayacaktım... Ama hayat boyu sürekli fedakarlık beni korkutuyormu bilmiyorum, içimdeki hissi anlayamıyorum bir türlü, normalde bir diziden etkilenmem fakat o dizi etkiledi beni ve fragmanı izledim. Haluk çekip gidiyor ama Meltem bırakmıyor, kısacası herşeye rağmen yine evliliği ayakta tutacak olan bayan oluyor...

Kesinlikle öyle ama erkek sinirlendiğinde ceketini alıp çıkabiliyor, bayansa çocuklarını düşünmek zorunda kalıyor...

bence kişinin kendi huyuyla yaşadıklarıyla alakalı.
aile içindeki anne babanında yaşadıkları önemli bence bu konuda.
nasıl örnek oldukları dialogları tartışmalarıı yani.

bayanlarda her zaman yaşadığım öğrendiğim savunduğum şeyler olsun isteği var bence...
ikisininde söz hakkı olmalı ve kimse kimseyi değiştirmeye kalkmamalı :))
inş düşüncelerimi dile getirebilmişimdir :))

Son düzenleme:

aşkımın da dediği gibi benim içime küçük bir cadıcık kaçmış bazen hortluyor engel olamıyorum ama aşkım çok anlayışlı inşallah hep böyle devam eder

fincanlarıda var bn gttim grdm aslıcım hesaplamadm ama bna o şeklde daha pahalı olr gbi geldi bir tabağa 11 diğerne 9 lira dedi çnkü

Canım sadece servis tabakları 11 lira filan.
Diğer peynir zeytin meze tabakları 3-4-5 -6 lira filan.
Bi arkadaş demişti ama hatırlamıyroum kim olduğunu
güral spohlarda servis tabakları 6 liraymış.
Hiç bulamazsam 10 liraya servis t abağı 10 tane alsam 100 eder.
100 lirayada istediğim zeytin peynir meze tabaklarından alırım. fincanlarıda alırım.
220 ye kadar yolu var. 10 kişilik set yapmış olucam o paraya
İstediğim seti yapmış olabilirim.
Dışardan sette alsam 220 lira.
Ama benim içime sinmedi hem 6 kişilikler hemde yok servisleri küçük bana göre
hemde istediğim tabaklar yok.

bende ayrı ayrı alıp kendim set oluşturmayı düşünüyorum canım

mesela ben babama bile şakır şakır konuşur tartışırdım
ama nişamlımdan sonra uysal olmak zorunda kaldım. senin de dediğin olmazsa eminim başka birnde yine aynı sorunlar yaşayacaktım
bunun adı büyümek sorumluluk olgunlaşmak farkındalık vss olabilir

Getirdin şekerüm açık ve net :))
En önemlisi birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmek sanırım...

aşkımın da dediği gibi benim içime küçük bir cadıcık kaçmış bazen hortluyor engel olamıyorum ama aşkım çok anlayışlı inşallah hep böyle devam eder

İnşallah canımcım...

İlk başlarda nişanlımada çok serttim ama zamanla faydasından çok zararı olduğunu görerek ayağımı denk almaya başladım

İnşallah ikinci hayatlarımızda eşlerimizle hep karşılıklı çift taraflı fedakar oluruz.

İnşallah canımcım...

Hoşgeldin second.
nerelerdesin yahu?

hoşbulduk canım.. çoktandır giremiyorum..işten ayrıldım geçen ay. 1 aydır nişanlımlada sürekli problem yaşıyoruz .. yüzükleri atmamıza ramak kalmıştı.. baya kötü bi giriş yaptım 2011 e .. giremedim pek o yüzden..

sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?

İnşallah bundan sonrası çok güzel geçer canımcım, problemsiz çift yoktur ne güzel halletmişsiniz sizde...

bernardoya gttm ve sanırım o takımdan vazgeçtim setlern içinde bnmde istemediğim parçalar var ama yne set olacak galiba.. sennki evt mantklı ama sade beyaz aslı renkli olsa daha çk hoşuma gderdi

kızlar bliosnz bn kadehlerimi aldm bde şu karafı aldm

birtane daha özel gnler için sürahi almak istiorm kadehlerm burdaknn aynısı burdaki karaf nasıl

herkes yaşıyor canım düzelir inşallah bak bende geçen çok büyük bir sıkıntılar yaşadım eşyalar konusunda şükür tlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…