- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.741
2 gündür muhasebesini yaptığım bir konudan bahsedeyim...
Pazar günü çocukları duymasını izledim, Meltem Haluk'tan boşanmak istiyordu, ama çok seviyor fakat Haluk onun istediği gibi biri değil. Yani o biraz incelik bekliyor ama Haluk "ben böyleyim değişmemi bekleme" diyor. Ama Meltem'de ince biri sonuçta iki tarafında özverili olması gerekirken sadece Meltem özverili olmak zorunda çünkü Haluk öyle, değişemez!
Evliliğin büyük bir kısmında kadın fedakar olmak zorunda, her yerde bunu görüyorum, öyle olmayınca evlilik yürümüyor...
Kızıyorum erkeklere hemde çok ama belkide doğanın kanunu budur, yoksa kadınlar her zaman daha fazlası olsunmu istiyor?
Umarım anlatmaya çalıştığımı anlatabilmişimdir, siz ne düşünüyorsunuz?
Ortalama aynı fiyata geliyor canım.
Senin alacaklarına göre belki daha ucuz veya dahada pahalı olabilir.
Ben mesela 10 kişilik bir set oluşturucam servis tabağıyla filan. Normalde kahvaltı takımları 6 kişilik.
Bize misafir filan gelse 6 kişilik yetmez. Fincanlar ayrı ayrı satılıyormu bilmiyorum ama olmazsa bile fincan sorun değil diye düşünüyorum. Çünkü oluşturacağım set beyaz porselen sadece. Beyaz fincan takımıda her yerde bulabilirimBirde porselen çaydanlık almayı düşünmüyorum.
Belki son zaman alırım. Zaten çaydanlıklar, semaver tarzı bişiler var.
Ortalama aynı fiyata geliyor canım.
Senin alacaklarına göre belki daha ucuz veya dahada pahalı olabilir.
Ben mesela 10 kişilik bir set oluşturucam servis tabağıyla filan. Normalde kahvaltı takımları 6 kişilik.
Bize misafir filan gelse 6 kişilik yetmez. Fincanlar ayrı ayrı satılıyormu bilmiyorum ama olmazsa bile fincan sorun değil diye düşünüyorum. Çünkü oluşturacağım set beyaz porselen sadece. Beyaz fincan takımıda her yerde bulabilirimBirde porselen çaydanlık almayı düşünmüyorum.
Belki son zaman alırım. Zaten çaydanlıklar, semaver tarzı bişiler var.
kişinin karakterlerine göre değişiyor canım ama genelde hep bir taraf daha baskın oluyor. Bizim ilişkimizde fedakar davranan uyum sağlayan genelde aşkım oluyor ben biraz dik kafalıyım daAma bende mümkün olduğunca uysal olmaya çalışıyorum hakediyor çünkü
Esra aslında "Doğanın kanunu" Daha doğrusu hayatta kadınların daha fazla fedakarlık yapması daha öz verili davranması bekleniyor. Kadınlarda hiç olmazsa bile zorunda bırakılıyor aslında.
Tabiki bu birazda kişilikle alakalı hani fedakar erkeklerde çok vardır...
Ama çoğunlukta kadınlar fedakar olmak durumunda, evlilik, aile, çocuk, iş... her konuda.
2 gündür muhasebesini yaptığım bir konudan bahsedeyim...
Pazar günü çocukları duymasını izledim, Meltem Haluk'tan boşanmak istiyordu, ama çok seviyor fakat Haluk onun istediği gibi biri değil. Yani o biraz incelik bekliyor ama Haluk "ben böyleyim değişmemi bekleme" diyor. Ama Meltem'de ince biri sonuçta iki tarafında özverili olması gerekirken sadece Meltem özverili olmak zorunda çünkü Haluk öyle, değişemez!
Evliliğin büyük bir kısmında kadın fedakar olmak zorunda, her yerde bunu görüyorum, öyle olmayınca evlilik yürümüyor...
Kızıyorum erkeklere hemde çok ama belkide doğanın kanunu budur, yoksa kadınlar her zaman daha fazlası olsunmu istiyor?
Umarım anlatmaya çalıştığımı anlatabilmişimdir, siz ne düşünüyorsunuz?
İnanırmısın önceden çok dikkafalıydım, dünya etrafımda dönüyor sanırdım çünkü çevremdeki insanlar daha doğrusu erkekler öyle hissettiriyordu. Ta ki nişanlanana kadar. Nişanlanınca gurur ve dikkafalılığı bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Çünkü eğer devam ederse nişanlımla bitse bile başkasıyla anlaşamayacaktım... Ama hayat boyu sürekli fedakarlık beni korkutuyormu bilmiyorum, içimdeki hissi anlayamıyorum bir türlü, normalde bir diziden etkilenmem fakat o dizi etkiledi beni ve fragmanı izledim. Haluk çekip gidiyor ama Meltem bırakmıyor, kısacası herşeye rağmen yine evliliği ayakta tutacak olan bayan oluyor...
Kesinlikle öyle ama erkek sinirlendiğinde ceketini alıp çıkabiliyor, bayansa çocuklarını düşünmek zorunda kalıyor...
fincanlarıda var bn gttim grdm aslıcım hesaplamadm ama bna o şeklde daha pahalı olr gbi geldi bir tabağa 11 diğerne 9 lira dedi çnkü
Canım sadece servis tabakları 11 lira filan.
Diğer peynir zeytin meze tabakları 3-4-5 -6 lira filan.
Bi arkadaş demişti ama hatırlamıyroum kim olduğunu
güral spohlarda servis tabakları 6 liraymış.
Hiç bulamazsam 10 liraya servis t abağı 10 tane alsam 100 eder.
100 lirayada istediğim zeytin peynir meze tabaklarından alırım. fincanlarıda alırım.
220 ye kadar yolu var. 10 kişilik set yapmış olucam o paraya
İstediğim seti yapmış olabilirim.
Dışardan sette alsam 220 lira.
Ama benim içime sinmedi hem 6 kişilikler hemde yok servisleri küçük bana göre
hemde istediğim tabaklar yok.
İnanırmısın önceden çok dikkafalıydım, dünya etrafımda dönüyor sanırdım çünkü çevremdeki insanlar daha doğrusu erkekler öyle hissettiriyordu. Ta ki nişanlanana kadar. Nişanlanınca gurur ve dikkafalılığı bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Çünkü eğer devam ederse nişanlımla bitse bile başkasıyla anlaşamayacaktım... Ama hayat boyu sürekli fedakarlık beni korkutuyormu bilmiyorum, içimdeki hissi anlayamıyorum bir türlü, normalde bir diziden etkilenmem fakat o dizi etkiledi beni ve fragmanı izledim. Haluk çekip gidiyor ama Meltem bırakmıyor, kısacası herşeye rağmen yine evliliği ayakta tutacak olan bayan oluyor...
Kesinlikle öyle ama erkek sinirlendiğinde ceketini alıp çıkabiliyor, bayansa çocuklarını düşünmek zorunda kalıyor...
bence kişinin kendi huyuyla yaşadıklarıyla alakalı.
aile içindeki anne babanında yaşadıkları önemli bence bu konuda.
nasıl örnek oldukları dialogları tartışmalarıı yani.
bayanlarda her zaman yaşadığım öğrendiğim savunduğum şeyler olsun isteği var bence...
ikisininde söz hakkı olmalı ve kimse kimseyi değiştirmeye kalkmamalı :))
inş düşüncelerimi dile getirebilmişimdir :))
aşkımın da dediği gibi benim içime küçük bir cadıcık kaçmış bazen hortluyor engel olamıyorum ama aşkım çok anlayışlı inşallah hep böyle devam eder
mesela ben babama bile şakır şakır konuşur tartışırdım
ama nişamlımdan sonra uysal olmak zorunda kaldım. senin de dediğin olmazsa eminim başka birnde yine aynı sorunlar yaşayacaktım
bunun adı büyümek sorumluluk olgunlaşmak farkındalık vss olabilir
İnşallah ikinci hayatlarımızda eşlerimizle hep karşılıklı çift taraflı fedakar oluruz.
merhaba kızlar.. selam herkese
Feri selam. Yatak odası işini hallettiniz mi? Bi gelişme varmı
merhaba kızlar.. Selam herkese
Hoşgeldin second.
nerelerdesin yahu?
hoşbulduk canım.. çoktandır giremiyorum..işten ayrıldım geçen ay. 1 aydır nişanlımlada sürekli problem yaşıyoruz .. yüzükleri atmamıza ramak kalmıştı.. baya kötü bi giriş yaptım 2011 e .. giremedim pek o yüzden..
sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?
Canım sadece servis tabakları 11 lira filan.
Diğer peynir zeytin meze tabakları 3-4-5 -6 lira filan.
Bi arkadaş demişti ama hatırlamıyroum kim olduğunu
güral spohlarda servis tabakları 6 liraymış.
Hiç bulamazsam 10 liraya servis t abağı 10 tane alsam 100 eder.
100 lirayada istediğim zeytin peynir meze tabaklarından alırım. fincanlarıda alırım.
220 ye kadar yolu var. 10 kişilik set yapmış olucam o paraya
İstediğim seti yapmış olabilirim.
Dışardan sette alsam 220 lira.
Ama benim içime sinmedi hem 6 kişilikler hemde yok servisleri küçük bana göre
hemde istediğim tabaklar yok.
hoşbulduk canım.. çoktandır giremiyorum..işten ayrıldım geçen ay. 1 aydır nişanlımlada sürekli problem yaşıyoruz .. Yüzükleri atmamıza ramak kalmıştı.. Baya kötü bi giriş yaptım 2011 e .. Giremedim pek o yüzden..
Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?