- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.761
bernardoya gttm ve sanırım o takımdan vazgeçtimsetlern içinde bnmde istemediğim parçalar var ama yne set olacak galiba.. sennki evt mantklı ama sade beyaz aslı renkli olsa daha çk hoşuma gderdi
kızlar bliosnz bn kadehlerimi aldm bde şu karafı aldm
Eki Görüntüle 125540
birtane daha özel gnler için sürahi almak istiorm kadehlerm burdaknn aynısı burdaki karaf nasıl
Eki Görüntüle 125541
selam.. pek hallettik sayılmaz canım yani daha konuşmadık ama ben almıcam doğru olan da bu bence sen ne düşünüyosun bu konuda?
İnşallah bundan sonrası çok güzel geçer canımcım, problemsiz çift yoktur ne güzel halletmişsiniz sizde...
buda çok güzelmiş bende bernardodaki ördekli olana katmış durumdayım
hoşbulduk canım.. çoktandır giremiyorum..işten ayrıldım geçen ay. 1 aydır nişanlımlada sürekli problem yaşıyoruz .. yüzükleri atmamıza ramak kalmıştı.. baya kötü bi giriş yaptım 2011 e .. giremedim pek o yüzden..
sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?
bernardoya gttm ve sanırım o takımdan vazgeçtimsetlern içinde bnmde istemediğim parçalar var ama yne set olacak galiba.. sennki evt mantklı ama sade beyaz aslı renkli olsa daha çk hoşuma gderdi
kızlar bliosnz bn kadehlerimi aldm bde şu karafı aldm
Eki Görüntüle 125540
birtane daha özel gnler için sürahi almak istiorm kadehlerm burdaknn aynısı burdaki karaf nasıl
Eki Görüntüle 125541
Hayırlısı olsun canım hakkında.
GİRİŞ kötü olmuş yıla ama inşallah devamı çok güzel olur.
Anladım canım. Ben sadece beyaz niye istiyorum biliyosun.
Yemek takımı siyahlı ya benim kahvaltıda sade beyaz olsun.
hem bütün parçalarıda uydururum diye.
O tabakların değişik modelleri desenleri olsaydı bende düşünürdüm öle oluşturmak aslında ama yok mağlesef
Bu arada ikinci karafa ben bayılıyorum ama nişanlım bi laf etti vazgeçirdiD
Canım Kırıkkalede bizim adetlerde esasında yatak odasını erkek tarafı alır.
Neyse
Kaldı ki biz kayınvalidenin evine gidiyoruz oturmaya.
Ve başka eşya alınmıyorsa, yenilenmiyorsa (oturma odası, misafir odası, yemek odası...)
yatak odasını bari almaları gerekir.
Perdesiyle halısıyla.
Çünkü başka bişey yapmıyorlar.
Ama iki tarafında gücü yoksa ortaklaşa yapılmalı. Tek tarafada yüklenilmemeli.
Biz nişanlımla beraber alıcaz yatak odasını.
Benim bütçem 1,50 2000 ise o da üstüne katıcak eksiği.
Evlendikten sonra öderiz olmazsa.
Nişanlım yemekli düğün yapıyor. Bide balayı ayarlamaya çalışıyor.
O yüzden bi tarafa yüklenmemek lazım.
biliyorum hayatım..
aslı ne dedi de vazgeçtn kız
evet canım bi tarafa yüklenmemek gerekir bende onları zorlamak istemiyorum aslında olmazsa artık bizde düğünden sonra öderiz parasını
inşallah canım.. Gerçekten zor bir dönem .. Biz çok yıprandık eskisi gibi olmaya çalışıyoruz ama 3 ay kala bu hale nasıl geldik gerçekten inanamıyorum. Neyse sizin muhabbetinizi çok bölmeyeyim ben sorunlarımla..
Mobilya aşamasına gelen var mı kızlar?
Ya bu çocuk bazen beni uyuz ediyo
Eline aldı evirdi çevirdi.
Hastanelerde hastalara böle buna benzer şey verirler dedi içine çişlerini yapsın diye.
Aynı onlara benziyo dedi
Canım sizde durumunuza göre bakarsınız.
Bütçenize göre bişiler seçersiniz.
Durumları varsa alsınlar ama yoksada sizde sonra ödersiniz Allahın izniyle.
ben canım mobilya aldık :)
gzel değil mi kadehlermle kullanablrm
ördekliyi bnde grmştm ggtigdiyordaydı galiba.. ne kadar dediler bernardoda buket
70 gibi birşeydi galiba canım
inşallah canım.. gerçekten zor bir dönem .. biz çok yıprandık eskisi gibi olmaya çalışıyoruz ama 3 ay kala bu hale nasıl geldik gerçekten inanamıyorum. neyse sizin muhabbetinizi çok bölmeyeyim ben sorunlarımla..
mobilya aşamasına gelen var mı kızlar?
ben canım mobilya aldık :)
yaaaaaaaaaaaa inanmıorm aslı yaaa bn beğeniorm o sürahiyi Allahtan bahsettiği şey hakkında bi fikrm yok :
Betül bende alıcaktım valla. Hatta paşabahçenin kendi mağazasında 35 liraya bulmuştum.
Vazgeçirdi beni bi lafıyla :))
Senin aklında bulunsun eminönünde mağazasında 35 e filan var.
Bu arada bak şimdi yazarken aklıma ne geldi.
Bu kahvaltı seti oluşturucam ya ben. Zeytinliğini, reçelliğini, kırmızı siyah alabilirim.
Çatal kaşık bıçak ta kırmızı alırsam.
Kırmızı siyahlı da bi masa örtüsü uydurursam benim takım nasıl olur
şimdiden güle güle kullan cnm cok hos olur
selam.. pek hallettik sayılmaz canım yani daha konuşmadık ama ben almıcam doğru olan da bu bence sen ne düşünüyosun bu konuda?
hayırlı olsun denizcim.. Bizde bakıyoruz ama bulamadık daha .. Nerden aldınız peki? Yataşa istikbale filan baktık biz ama içime sinmedi hiç onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?