2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy akşam çıktım hemen saçalımı kuruttum yattım.
biz hala çok kararsız kaldık.
giriş müziğimiz belli ama nikah giriş müziğini bilmiyrm dans müziği belli pasta belli ama kınadan bende hiç anlamıyrm bende kına istemedim ama sonra vazgeçtim bi kere yaşancak varsın herşey yaşansın dedik annemle ama müzik bulamıyrm o zaman esraa yardımlarını bekliyrm cnmm

mandallık yapmış komşu sakallı ipten çok hoştu kızlar
bende yoğurt kabından yaptım :)) takı toka koydum gideken mandallık olarak götürürm
varmı sizde öyle şeyler yaptınız mı

bende yoğurt kabından yaptım :)) takı toka koydum gideken mandallık olarak götürürm

ben bişiy yapmadım öyle ama kadife yapışkanlı folyolardan almıştım siyah küçük bi kutu vardı onu kapladım üzerinide inciyle kurdeleyle süsledim takı kutusu gibi bişiy yaptım.
birde sakallı ipten yatak odasına halı yapmıştım.
gerçi yine halı almayı düşünüyrm eğer yer artarsa yaptığımıda ortaya koyucam çapraz şekilde

evet onlar çok hoş duruyor denizcim.. bende kısmetse haftaya dikiş makinemi alıyorum alınca mutfak önlüğü takım ı dikmeyi ve mutfağıma masa sandalye minderi dikeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…