- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.901
ortilerimiz aynııııııııı
telaşlarımı heyecanımız hazırlığımızzz
yeri geldiğinde kimseye anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz
fikirlerimizi paylaşıyoruzzz
Ben daha önce otelde dügün organizasyonlarıyla ugrastıgım için benim müziklerim hazır;
dügün baslamadan önce çalınacak müzikler
gelin-damat giriş müzigi
gelin-damat dans müzigi
pasta müzigi biz tek dügün yapacagız o da istanbulda olur ikimizin ailesi de biraz resmiler benim babam da nisanlımın babası da piste çıkıp oynamaz bana izin versele Arap ya da Yunan agırlıklı bir müzik olustururum nisanlım da ben de Elissa cok seviyoruz mesela kurtlarımızı dökebilecegimiz birseyler ya da mesela su anda favori parcam Babutsa Tabi güzelim biraz oynadıktan sonra da hem misafirlere hosgeldin diyecegiz hem de takı takmak isteyen olursa takılarımızı takacaklar masaları dolasacagız ...babam dügün içerisinde takı töreni istemiyor...böyle olucak bizim dügünümüz genel itibariyle...
ben kına konusunda kararsızım ama annemler istiyorlar yapacagız heralde bizim bu ay belli olucak canımm biz mesela nisandan sonra gençler eglenmeye gittik çok eglenceliydi davullu zurnalı sevmiyorum o tarz eglenceleri kızlar toplansak eglensek falan süperr olur valla bebisimm o tarz müzikten hiç anlamıorum Esranın ilgi alanı o biz kız kıza toplandıgımızda ya mezdeke acar oynarız falan filan
gunaydin kizlar
guzel gecsin gununuz
zuzu zeynep opuyorum sizi
gunaydin kizlar
guzel gecsin gununuz
zuzu zeynep opuyorum sizi
Günaydın kızlar
aslicim gunaydin
mandallık yapmış komşu sakallı ipten çok hoştu kızlar
bende yoğurt kabından yaptım :)) takı toka koydum gideken mandallık olarak götürürm
varmı sizde öyle şeyler yaptınız mı
mandallık yapmış komşu sakallı ipten çok hoştu kızlar
bende yoğurt kabından yaptım :)) takı toka koydum gideken mandallık olarak götürürm
varmı sizde öyle şeyler yaptınız mı
slm kızlaar, sevdiceğim gecenin bu saatini buldu konuşmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?