2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin daha az kübra bizden biz evlenene kadar kıdemli gelin olucan neredeyse :))))))))))))))

inşallah canım. çok heyecanlıyım ya hala karar veremeidm gelinliğe . sizce riske girmeyip beğendiğim bi gelinliğimi alayım. yoksa istediğim modelimi diktireyim. iyi dikebilirmi diye şüphe ediyorum.karasız kaldım

Ben nişanımda biraz hayal kırıklığı yaşadım.
Üst kısmını pek yapamadı. O yüzden düğünümde hazır almayı istiyorum.
Yada hazır beğendiğim modelin üstüme göre olanını diktiricem.
Üst kollarında biraz oynama yaptırabilirim.

istediğim model çok şık ama biraz riskli. bir de bi huyum var bi kere soğursam o gelinlikten giyemem. en iyisi dediğin gibi görüp beğendiğin bi modeli üzerine göre diktirmek.

günaydın hoşgeldin

iyiyiz hamdolsun yine şafak sayıyoruz yine hazırlık kararsızlıklar tatlı telaşlar yani sen nasılsın.

sende mi asker bekliyorsun? şafak topiğinde hiç görmemiştimde seni:) dediğin gibi aynı hayat telaşları,ama benim düğün tarihim 10 gün sonra belli olacağı için daha telaş başlamadı,sonrasında gör sen curcunayı
senin tarih bellimi canım?

istediğim model çok şık ama biraz riskli. bir de bi huyum var bi kere soğursam o gelinlikten giyemem. en iyisi dediğin gibi görüp beğendiğin bi modeli üzerine göre diktirmek.

bnde aslı gbi düşünüorm riske gremem herhalde.. kübra beğendğn gelnliği paylşrmsn bzmle

bence beğendiğin bir mdeli al cnm çünkü gittiğinde o kadar çok alternatf çıkarıyorlar ki mutlaka birini beğenirsin içine siner.
o yüzden riske atma.bende beğendiğim bir modeli aldım ki kafamda hiç bişiy yoktu gittiğimde ilk gördüğüm giydiğim gelinliği aldım çıktım

yok canım benimki askerliği yapalı 14 yıl olmuş ben o türlü şafaktan kurtuldum. evlendiğimiz günün şafağını sayıyorum betül gibi

benim düğün 10 nisan Allah'ın izniyle. çeyiz ev hazırlık telaşındayım

uuuu maşallah ya siz baya ilerlemişsiniz hadi bakalım hayırlısıyla güzel bi düğünün olur inşh.. ayyy bu kadar önceden bu telaşlara başlandıysa ben kendimi düşünemiyorum,sanırım 45 günde yapacaz biz düğünü,nasıl yetişecek bilmem
dua edin bana:)))

gelinlikçide beğendiğim bir model var. hoş açık ama ben onun kapalısını diktirebilirim. ama daha çok beğendiğim iki model var. onlarda çok güzel ama biri çok riskli diğeride kapanınca o eski havası kalmayabilir. en iyisi riske girmeden gelinlikçide gördüğümün kapalısını diktirmek.

alttakine bayıldım çok hoş çok zarif ve şık tesettürlümü gelin olacaksın

2.si hoşmuş.. kapalı gelin mi olacaksın?

Günaydın kızlaar, çook uykum var yaa gece 3'ü gördüm...
Bu akşam erkenden yatma planım var umarım uygulayabilirim...
Anamm şafaklara bak gelirmi geçermi derken geçiyo be yaa, ben 9 aydan aşağı saymaya başlamıştım...

ben evlenene kadar siz çocuk bile doğurursunuz
bnm bi arkadşm 2010 mayısta evlendi diğeri 2010 haziranda lisede arkadaşlarım.. lisedeylken konuşuodk bn sz bnm düğünüme çocklu gelrsnz derdm onlarda dalga geçerdi şimdi bri 6 diğeri 2 aylık hamile :)))))

bnde ikinciyi beğendm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…