- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.921
Zeynep o dediğin kadife yapışkanlı folyoyu nerden aldın.
Bende de güzel bi kutu var onu değerlendirmeyi düşünüyorum.
Yasine aldığım traş setlerini filan içine koymak var aklımda.
Dışı siyah ama değişiklik yapsam daha hoş olabilir.
mandallık yapmış komşu sakallı ipten çok hoştu kızlar
bende yoğurt kabından yaptım :)) takı toka koydum gideken mandallık olarak götürürm
varmı sizde öyle şeyler yaptınız mı
ben bişiy yapmadım öyle ama kadife yapışkanlı folyolardan almıştım siyah küçük bi kutu vardı onu kapladım üzerinide inciyle kurdeleyle süsledim takı kutusu gibi bişiy yaptım.
birde sakallı ipten yatak odasına halı yapmıştım.
gerçi yine halı almayı düşünüyrm eğer yer artarsa yaptığımıda ortaya koyucam çapraz şekilde
oh oh marifetli gelinler maşallah size.. :)
evet onlar çok hoş duruyor denizcim.. bende kısmetse haftaya dikiş makinemi alıyorum alınca mutfak önlüğü takım ı dikmeyi ve mutfağıma masa sandalye minderi dikeceğim inşallah.
bzde geç saatte konuşuorz hatta dn 12 filandı 1 saat filan konştuk sonra uyuyakalmşz sabah telefona bi baktım 3.5 saat açık kalmş :)OO gece kuşları siziSevdiceğimde bende çoktan uykunun derinliklerine dalmışızdır o sıralarda
cnm burda züccacielerde satılıyr.
ama ucuzcu tipi yerler varya japon pazarlarında fln da var.
farklı çeşitlerde de var ben siyah kadife almıştım hatta onlardan kendime stickerda yaptım
oh oh marifetli gelinler maşallah size.. :)
bzde geç saatte konuşuorz hatta dn 12 filandı 1 saat filan konştuk sonra uyuyakalmşz sabah telefona bi baktım 3.5 saat açık kalmş :)
aslıcım o kadife folyoların bordo olanndan bnde kutu yaptım çk hoş duruo ama alırsan iki tane al çnkü kalın olduğu için fazla gbi duruo ama diil arta kalanı başka birşey içinde kullanablrsn cnm bn bzm burda bi japon pazarndan almştm
asoooo benim şafak ta [sıze="3"]1 2 7[/sıze]
asoooo benim ŞAFAK ta 1 2 7
asoooo benim ŞAFAK ta 1 2 7
benimdeeeee 128 kısmetse
benimdee 157 :))
aboww liste almış başını gitmiş..
Bizimde kesin artık 21 mayıs ama yinede gün almadık bir aksilik fln olur kesin diyemiyrm henüz.
askerim gelsede hayırlısı ile şu listeye bizde eklensek ne güzel oluuu :78:
kızlar günaydın
siz şafak sayıyorsunuz bende sanıyorum damatlar askerde
O zaman benim şafak 89
inşallah cnm hayırlsyla onunda şafağını sayıcaz :)
aynı gün mü düğünümüz :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?