2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben evlenene kadar siz çocuk bile doğurursunuz

inşallah canım çocuk topiğine geçerim ben hemen yaş itibariyle . en yakın zamanda da sen geç diye baskı yaparız sana kötümü olur

günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmm

hoşgeldinn

olsun canım Allah yardım eder. sen şimdiden ama kafanda oturttur heşeyi planını yap. benima blam 15 günde evlendi

alttakine bayıldım çok hoş çok zarif ve şık tesettürlümü gelin olacaksın

2.si hoşmuş.. kapalı gelin mi olacaksın?

evet kızlar kapalı gelin olacağım.

bana da ikinci daha uygulanabilir geldi. diğeri çok riskli. zaten ilk günden beri beli kemer gibi olsun istiyordum. buggün gelinlikçiye bir danışayım. sizce kapatılsa modeli gidermi

canım benim nasıl kapatacağına bağlı güpür yaptır tamamen üstünü kollarını çok bol yapma dar olsun kolları arkasınada beline kadar inci düğmeli yatır bence ben öyle dşünüyorum bende tesettürlü gelin olacağım benimde model hazırda nasıl resim ekleniyor size gelinlik resmi göndereyim bu arada

kübracım hazır modeller var onlara bak bence başla
üstüne şıp diye oturan modeller varsa al derim
yoksa diktirmeğe karar verisin

ay bende kapalı olacağım inşh.. bizim işimiz daha zor he:S normal gelinlikler süper duruyor ama kapatınca değişebiliyor,gerçekten iyi tercih yapmak lazım.. allah yardımcımız olsun ve iyi sonuçlar çıksın inşh

hahah bencede düğme olsun arkası tamamen

Kızlar genel olarak bi düşüncemi paylaşıcam.
Türbanlı gelinlerde kalçalardan aşağı dar modeller hiç hoşuma gitmiyor benim.
Öyle bir kaç kapalı gelinde o tarz modeller gördüm ama yakıştıramadım.

Akasyacım bir arkadaşımın gelinlik modeline benziyor onu ekleyip hemen kaldırayım bekle anacım...

kızlar resimleri bekliyorum çok iyi fikir olur benim için

arkadaşlar yeterki paranız olsun 2 günde bile evlenirsiniz valla bence tabii benim fikrimmm

kesinlikle haklıısın

aslım bende sana katılıyorum valla başında türban kalçalar meydanda olmaz kızlar bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…