- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.961
2.si hoşmuş.. kapalı gelin mi olacaksın?
ben evlenene kadar siz çocuk bile doğurursunuz
günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmm
uuuu maşallah ya siz baya ilerlemişsinizhadi bakalım hayırlısıyla güzel bi düğünün olur inşh.. ayyy bu kadar önceden bu telaşlara başlandıysa ben kendimi düşünemiyorum,sanırım 45 günde yapacaz biz düğünü,nasıl yetişecek bilmem dua edin bana:)))
Günaydın kızlaar, çook uykum var yaa gece 3'ü gördüm...
Bu akşam erkenden yatma planım var umarım uygulayabilirim...
Anamm şafaklara bak gelirmi geçermi derken geçiyo be yaa, ben 9 aydan aşağı saymaya başlamıştım...
alttakine bayıldım çok hoş çok zarif ve şık tesettürlümü gelin olacaksın
2.si hoşmuş.. kapalı gelin mi olacaksın?
bnm bi arkadşm 2010 mayısta evlendi diğeri 2010 haziranda lisede arkadaşlarım.. lisedeylken konuşuodk bn sz bnm düğünüme çocklu gelrsnz derdm onlarda dalga geçerdi şimdi bri 6 diğeri 2 aylık hamile :)))))
bnde ikinciyi beğendm cnm
evet kızlar kapalı gelin olacağım.
bana da ikinci daha uygulanabilir geldi. diğeri çok riskli. zaten ilk günden beri beli kemer gibi olsun istiyordum. buggün gelinlikçiye bir danışayım. sizce kapatılsa modeli gidermi
ceyda nasılsın aynı anda aynı şeyi yazmışız
iyiyim nurgülcüm sen nasılsın? kalplerimiz bir demek
inşallah canım. çok heyecanlıyım ya hala karar veremeidm gelinliğe . Sizce riske girmeyip beğendiğim bi gelinliğimi alayım. Yoksa istediğim modelimi diktireyim. Iyi dikebilirmi diye şüphe ediyorum.karasız kaldım
evet kızlar kapalı gelin olacağım.
bana da ikinci daha uygulanabilir geldi. diğeri çok riskli. zaten ilk günden beri beli kemer gibi olsun istiyordum. buggün gelinlikçiye bir danışayım. sizce kapatılsa modeli gidermi
inşallah canım çocuk topiğine geçerim ben hemen yaş itibariyle . en yakın zamanda da sen geç diye baskı yaparız sana kötümü olur
hoşgeldinn
olsun canım Allah yardım eder. sen şimdiden ama kafanda oturttur heşeyi planını yap. benima blam 15 günde evlendi
ay evet ceydoş ne olsun akşam ablamlardaydım yeğenim çok hasta olmuş ya kıyamam ben ona biraz uykusuzum o yüzden birde hafta sonunun heyecanı var işte o kadar
canım benim nasıl kapatacağına bağlı güpür yaptır tamamen üstünü kollarını çok bol yapma dar olsun kolları arkasınada beline kadar inci düğmeli yatır bence ben öyle dşünüyorum bende tesettürlü gelin olacağım benimde model hazırda nasıl resim ekleniyor size gelinlik resmi göndereyim bu arada
Ilkide çok hoş kübra ah boy olucak ki
160 ne giysek teker gibi olurum((((((((((((
canım benim nasıl kapatacağına bağlı güpür yaptır tamamen üstünü kollarını çok bol yapma dar olsun kolları arkasınada beline kadar inci düğmeli yatır bence ben öyle dşünüyorum bende tesettürlü gelin olacağım benimde model hazırda nasıl resim ekleniyor size gelinlik resmi göndereyim bu arada
Akasyacım bir arkadaşımın gelinlik modeline benziyor onu ekleyip hemen kaldırayım bekle anacım...
arkadaşlar yeterki paranız olsun 2 günde bile evlenirsiniz valla bence tabii benim fikrimmm
Kızlar genel olarak bi düşüncemi paylaşıcam.
Türbanlı gelinlerde kalçalardan aşağı dar modeller hiç hoşuma gitmiyor benim.
Öyle bir kaç kapalı gelinde o tarz modeller gördüm ama yakıştıramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?