2011 gelin adayları buyrun sohbete

kıslar şimdi burda çogu kişi birbirini tanıyor yeni biri geldiginde tanıma amaçlı soruyorum benm sürekli adın ne hangi şehirdesin kaç yaşındasın die saolsun söleyen sölüyor söyliyenleri unutmuyorum daha samimi oluyor konuşmalar ama sölemiyenlerle inanın konuşasım gelmiyor samimi gelmiyorlar çünkü bana

Olabilir
Ya bide açık renkte hep makyaj istiyor.
Makyaj yapmazsan çok solgun duruyosun.
Bende herzaman yapmıyorum.
Makyajıda çok sevmiyo.
haklısın hayatım bnde saçlarımı senn sarınn azck koyusuna boyattım
sıra akasyayı görmede dimi betüşcümmmm

evet elçiin kübra göster bze gülcemalini bebişimmmmmm

kmler sölemedi kuşum sen söle bz bliosak anlatalım sana blmiosak hep beraber soralım belki o arkadaşlarda geçmşi okumamş grmeşlerdir

boşverin kıslar ama elimden geldigince burdakileri tanımak istiyorum son zamanlarda okadar çok kişi geldiki zorla takip ediyorum walla

Merhaba kızlar, inşallah en yakın zamanda bende sizlerin arasında yerimi alırım:97:

Şuan güzel bir ilişkim var, evliliği düşünüyoruz ama tarih konusunda henüz bir plan yok, yaza bişeyler olacak inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldn cnm inşallah en hayırlı tarh olr senn içinde elçinn işi varmş bn sorayım :) adın ne nerde yaşıosn kaç yaşndasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…