- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.081
aslıcım süpersin canım allah nazarlardan saklasın yaa
bu kk nın kısları hep güsel walla yaa
aslııı sarı saç sana daha çk yakışıo :)
Teşekkür ederim canım. o senin güzelliğin.
Bende açık renk seviyorum ama nişanlım sevmiyo.
daha çk yakışıo die kıskanmasn :)
haklısın hayatım bnde saçlarımı senn sarınn azck koyusuna boyattımOlabilir
Ya bide açık renkte hep makyaj istiyor.
Makyaj yapmazsan çok solgun duruyosun.
Bende herzaman yapmıyorum.
Makyajıda çok sevmiyo.
sıra akasyayı görmede dimi betüşcümmmm
kıslar şimdi burda çogu kişi birbirini tanıyor yeni biri geldiginde tanıma amaçlı soruyorum benm sürekli adın ne hangi şehirdesin kaç yaşındasın die saolsun söleyen sölüyor söyliyenleri unutmuyorum daha samimi oluyor konuşmalar ama sölemiyenlerle inanın konuşasım gelmiyor samimi gelmiyorlar çünkü bana
kmler sölemedi kuşum sen söle bz bliosak anlatalım sana blmiosak hep beraber soralım belki o arkadaşlarda geçmşi okumamş grmeşlerdir
canımcım walla öle geliyo bana görmemsi imkansız kaçkere sordum yaa bende sonra dikkate almıyom walla napim beni dikkate almıyanı
canımcım walla öle geliyo bana görmemsi imkansız kaçkere sordum yaa bende sonra dikkate almıyom walla napim beni dikkate almıyanı
Merhaba kızlar, inşallah en yakın zamanda bende sizlerin arasında yerimi alırım:97:
Şuan güzel bir ilişkim var, evliliği düşünüyoruz ama tarih konusunda henüz bir plan yok, yaza bişeyler olacak inşallah
hoşgeldin rozelinda olsun sen gel yine takıl buralarda
boşverin kıslar ama elimden geldigince burdakileri tanımak istiyorum son zamanlarda okadar çok kişi geldiki zorla takip ediyorum walla
Merhaba kızlar, inşallah en yakın zamanda bende sizlerin arasında yerimi alırım:97:
Şuan güzel bir ilişkim var, evliliği düşünüyoruz ama tarih konusunda henüz bir plan yok, yaza bişeyler olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?