- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.101
albümden bakabilirsin tatlımm :)))))
kmler sölemedi kuşum sen söle bz bliosak anlatalım sana blmiosak hep beraber soralım belki o arkadaşlarda geçmşi okumamş grmeşlerdir
hoşgeldn cnm inşallah en hayırlı tarh olr senn içinde elçinn işi varmş bn sorayım :) adın ne nerde yaşıosn kaç yaşndasn
bncede bncede o zaman sen bna adını süle bakayım gözel kız bn blmiormda :))Katılıyorum.... Kimler kimleri bilmiyor neyi bilmek istiyorlar sorulsunki cevaplansın
Sağol canım, ya ben hayata geç kalanlardanımşimdiye kadar evlenmek nasip olmadı, anca yeni yeni evlilik fikrine adapte oluyorum. Yaşım 34 :18:
Her ne kadar dış görünüşüm göstermesede, eğerki ben evlenirsem hiç bir bekar kız evde kalmaz onu biliyorumbu arada Ankara'da yaşıyorum..sen canım?
bncede bncede o zaman sen bna adını süle bakayım gözel kız bn blmiormda :))
farklı uğraşlar olnca hayatta karşına çıkarmayınca olablr cnm neden olmasın hem çkta geç kalmş sayılmazsn bnce. kadın 30undan sonra daha gzelleşrmş öle derler.. hem aşk kısmet işi kimini 20de kmni 21 de(beennn) kminide 34te bulur en hayrlı zaman ne zamansa o zaman olr herşey.. bnm ismim betül senn adın ne cnm
bncede bncede o zaman sen bna adını süle bakayım gözel kız bn blmiormda :))
:) tabiki canım İsmim Nazlı... Senin ismin nedir? Bende bilmiyorum :)
Öyle tabi Betül, ben kendimden ümidimi kesmiştimçeyiz felan almayı bırakmıştım, şimdi her gün bişeyler alıyorum, annem, akrabalarımızın yüzleri gülüyor, bizim kızı en sonunda biri kandırdı diyorlar Bu arada adım Eylül..
memnn oldum cnm.. oo çeyiz diosan tam yerine düştün bz ne alırsak brbrmze sölüorz fikir alıorz kampanyalar fırsatlar herşeey bu topikte :))Öyle tabi Betül, ben kendimden ümidimi kesmiştimçeyiz felan almayı bırakmıştım, şimdi her gün bişeyler alıyorum, annem, akrabalarımızın yüzleri gülüyor, bizim kızı en sonunda biri kandırdı diyorlar Bu arada adım Eylül..
:) tabiki canım İsmim Nazlı... Senin ismin nedir? Bende bilmiyorum :)
Memnun oldum kızlar..sizler nışanlısınız sanırım? düğüne varmı peki ?
son nefesimde elimi sen tutacaksın
son sözlerimi bir sen duyacaksın
meleklerin sözü vaar
meleklerin sözü var
çk gzel yaa szce bu düğün salonnda giriş müziği olrmu kızlar tam nakarat ksmı :)
Memnun oldum kızlar..sizler nışanlısınız sanırım? düğüne varmı peki ?
Çeyiz bölümünün sıkı takipçisiyim zaten :)
hoşgeldiniz yeni gelennnn bebişlerrrrr
Ne güzel kızlar, günler azalıyor desenize
Ben bi tuhafım ya, şöyleki ben evlenince başka şehire gelin gideceğim, ailemden ayrı kalma olayından sanırım hep bi tarafım buruk böyle, sonra kızıyorum koca kız oldun, halen çocuk gibisin Eylüş
eylüşşş kızz annemin tabiriyle kazıkkk kadar olmuşsun:86: bende uzağa gideceğim salya sümük yapma yine bizi :96:
ya evt braz harektli ama sözleri çk hoşuma gdio düğünmde mutlaka çalsn istiorm ama nerede.. diğer mzklere bnde karar veremedmki aklımda hiiiiiiiiç bişii yokslov olsa müziği daha güzel olur diye düşünüyorum ama sözleri güzel.ben daha bırak giriş müziğini dans müziğini bile bulamadım.ama aklımda sezen aksudan hoşgeldin var.
hoşgeldiniz yeni gelennnn bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?