- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.121
ya evt braz harektli ama sözleri çk hoşuma gdio düğünmde mutlaka çalsn istiorm ama nerede.. diğer mzklere bnde karar veremedmki aklımda hiiiiiiiiç bişii yok
bgn sesszn zuzuşum çıkmıo sesn:)) kız dn ıvır zıvır aldm tahta kaşık filan bu akşam hepsnn resmni çekip eklerm inşallah yarına.. dnde brillantı aradım adam dediki şu anda elmde kampanyalı ürün yok onlar eskidi ayın 15inden sonra yeni kampanya olablr dedi :)
öyle valla, kazık kadarım ama halen aklım küçük baksana, ana kuzusumuyum neyım
Sen nerden nereye gideceksin canım? Ben Ankara'dan Bursaya :97:
bgn sesszn zuzuşum çıkmıo sesn:)) kız dn ıvır zıvır aldm tahta kaşık filan bu akşam hepsnn resmni çekip eklerm inşallah yarına.. dnde brillantı aradım adam dediki şu anda elmde kampanyalı ürün yok onlar eskidi ayın 15inden sonra yeni kampanya olablr dedi :)
benim ablamda ist dan bursaya gelin oldu uzak yere gelin gitmek zor olur kızlarrr ya
Mutlaka zor yanları çok, heleki alışana kadar, tek tesellim sevdiğim adamın yanında olmam:97:
Mutlaka zor yanları çok, heleki alışana kadar, tek tesellim sevdiğim adamın yanında olmam:97:
hoşgeldn nurgülkızlar ben geldimmmmm
keşke burdada satsalar zuzu.. bnde alıwerrdm iki yorgan daha kapardım yorgan merasimini :) ama ykmş zaten bna yakındada diil eğer kampanya olrsa gdeceğim ama bkaç vesaitevet bebbişim işlerden ya( ekle bebişim bakarım aldıklarına.eski kampanya ama adamlar hala satıyor valla:))
dıdosummmm çok güzelsin gerçekten benimle evlenir misin
hoşgeldn nurgül
keşke burdada satsalar zuzu.. bnde alıwerrdm iki yorgan daha kapardım yorgan merasimini :) ama ykmş zaten bna yakındada diil eğer kampanya olrsa gdeceğim ama bkaç vesait
kızlar ya bişey sorucam çamaşır ve bulaşık makinalarını aldınız mı bide ne marka aldınız bide kaça aldınız
oo sendede anne faktörü var galiba 6 tane yün olduğuna göre :) sağol yawrum yolla ordan bna bitane de annem yapmasn :))kız bende 6 tene yün yorgan var yollayayım sana :)))
kızlar ya bişey sorucam çamaşır ve bulaşık makinalarını aldınız mı bide ne marka aldınız bide kaça aldınız
ben aldım cnm bosh aldım camasır 850 bulasık 950 ama istanbulda yasamıyorum fiyatlar farklı olabilir biizm burayla
zuzucumm ver elini hollandaya gidelimmm
orda sana evet dicemmmmm :))))
iki güzel gelin oluruz
sağol tatlım
oo sendede anne faktörü var galiba 6 tane yün olduğuna göre :) sağol yawrum yolla ordan bna bitane de annem yapmasn :))
bz çam. mak almadk daha ama buzdolabı ve ankastre setimizi aldık electrolüx ten. bulaşk makinasıda ankastre setin içinde var ankastreleri yanlş hatrlamıosam 2 yada 2500 e aldk
oo sendede anne faktörü var galiba 6 tane yün olduğuna göre :) sağol yawrum yolla ordan bna bitane de annem yapmasn :))
saol iclalcığım ben daha almadım ama bende bosh almayı düşünüyordum güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?