- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.261
ben son anda kurtuldum
Aynı binada oturmak hiç iç açıcı değil biliyorum ama şu an oturdukları bina onların ve mecburuz oturmaya. Ailesiyle yüzyüze tanışmadım henüz, nasıllar bilmiyorum ama kayınvalide beni korkutuyor, kadını henüz tanımadım ama nedense aynı binada olmak beni düşündürüyor..
Siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar? korkularınız varmı ben gibi..Kayınvalide zırt pırt gelirse, yemekleri bizde yiyin felan dermiki, yada bende durun, yatmadan yatmaya evinize felan gidin dermiki
Aynı binada oturmak hiç iç açıcı değil biliyorum ama şu an oturdukları bina onların ve mecburuz oturmaya. Ailesiyle yüzyüze tanışmadım henüz, nasıllar bilmiyorum ama kayınvalide beni korkutuyor, kadını henüz tanımadım ama nedense aynı binada olmak beni düşündürüyor..
Siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar? korkularınız varmı ben gibi..Kayınvalide zırt pırt gelirse, yemekleri bizde yiyin felan dermiki, yada bende durun, yatmadan yatmaya evinize felan gidin dermiki
valla bende çok yaşamıştım bu korkuları.. yani kayınvalideden kayınvalideye tabiki fark vardır ama mesafeyi başından koymak gerekiyor.. çünkü düğüne kadar gülüp sonrasında çok değişiyorlar,çevremde hep bunlara şahit oldumda...
Şanslısın canım ya, valla bende şimdiden başka ev alma , o mahalleden gitme hayalleri kuruyorum:97: inşallah ben onları, onlar beni sever, herşey sevmeyle başlıyor..
bnlar konuşulacak şeyler cnm ailesyle ne zaman tanışacaksn
Şanslısın canım ya, valla bende şimdiden başka ev alma , o mahalleden gitme hayalleri kuruyorum:97: inşallah ben onları, onlar beni sever, herşey sevmeyle başlıyor..
Kendini bilen bilir elbette, benimki annesine pek düşkün birde banainşallah annesi beni sever, tabi bende onu..Hani bana karışırmı, zırt pırt gelir gidermiki..Mesafeli olmaktan yanayım zaten ama çok soğuk olmakda hoş olmaz. O dengeyi iyi sağlamak gerek, ama nasıl:97:
evet var biz altlı üstlü oturacağız.
şahsen benim nişanlımda annesine çok düşkün,anneside benimkine.. bizde kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz ama yakın olunca bi şekide mesafe aradan kalkıyor.. sanırım nişanlımda yakınlık olursak anlaşamayacağımızı düşündü bu yüzden diğer uzak olan evde oturmak istedi.. yani ben isteseydim belki olmazdı ama kendi istediği için şanslıyım.. dediğin gibi soğuk durmak da hoş değil,o ince çizgiyi bulmak da baya zor...
arkadaşımın dediği gibi konuşmadan anlaşılmaz,gerçi konuşuncada anlaşılması zor ama nasip diyelim.. şimdiden düşünme sen,iyi olur inşh
Tahminim Mayıs ayı gibi felan olur canım, bunları kimle konuşmam lazım, benimkiylemiyani onu kırmadan, aileni istemiyorum şekline getirmeden konuşmak lazım demi..
Sen konuştunmu peki?
Sağol canım, evet şimdiden düşünmemem lazım, bazen içm sıkılıyor bu yüzden. Hem uzağa gelin gideceğim hem aynı binada oturacağım, durumum pek kolay değil. Allah yardımcımız olsun..
bnm nişnlmın aynı apartmnda evi var kayınvalidemle altlı üstlü oturucaz yni bzde yeme içme br olr ayrı olr şeklnde br konşma olmadı ama br olacağınıda knşmalardan hssetmedm böyle bşeyi hssettiğim an bnm kendme ait mutfağım olsn yemklerimi kendm yapayım istiorm die de söylerm.. tbii ki bna gelsnler yada bn kayınvalideme gdeym bn msafiri severm seve seve hzmette ederm ama sevildiğimi bilmek rahat olablmek ve yaptklarmn görevmş gbi algılanmması bnm için çk önemli Allaha bnlerce şükür şu anda nşanlmn ailesnden kmseyle problemm yok sewiorm ve sevldğimi hssediorm onlara saygı duyuyorm sonçta sevdiğim adamn ailesi.. bna göre ipucu önyargyla bakmamk yani yıllardr toplummzda olşmş bi "kaynana" "gelin" figürü var eğer bnu aşmayı başarrsak karşlklı saygı sevgi iççersnde herşey halledlir
tabiiki anlaşmzlklar olacak yeri gelio annemzle tartışıorz çk sewiorm dediğimz nişanlılarmzla tartışıorz ailesyle tartışmamzda gayet mmkn önemli olan saygıyı kaybetmemek ve tartışrken ble seviyeli olmak
belkide iyi olur.. uzağa gidecem diyorsun,arkadaş gibi olursunuz belkide..
kıslar benden size tavsiye evlenince bıçaklarınıza dikkat edin ya ben okadar çok kestimki elimi anlatamam şimdi nie bunu diyorum mutfaga gittim yine kestim geldim yani o yüzden
İnşallah canım, nitekimde benim o şehirde onlardan başka kimsem olmayacak, başıma bir iş gelse, veya bişeye ihtiyacım olsa güvenerek çalacağım tek kapı yine onlar olacak..
ay kıyamam dkkat et cnm haklısın şimdi yeni oldkları için keskn olrlarkıslar benden size tavsiye evlenince bıçaklarınıza dikkat edin ya ben okadar çok kestimki elimi anlatamam şimdi nie bunu diyorum mutfaga gittim yine kestim geldim yani o yüzden
Haklısın canım, kayınvalideleri öcü gibi gösterdiler hep bize, gelinide ona hizmetçi. Şimdi gereksiz korku yaşıyorum, annemle konuşuyorum, oda bir kayınvalide, geliniyle arası çok iyi. Bak bize herkes bir olmaz diyor.
İnşallah hep böyle gider, sorun yaşamazsınız canım. Elbetteki arada uyumsuzluklar olacaktır, önemli olan sorunları büyütmeden, saygıyı elden bırakmadan yaşamaktır.
Güzel günler bizimle olsun inşallah..
evet var biz altlı üstlü oturacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?