- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.301
hoşgeldin fıstık sen dizi izlemiyor musun
hoşbuldum kızçeler:)
izliyorum reklam arası:):)
evlenince kumanda kimde olur acaba
çook yoruluyorum kızlar ya iişlerde yogun nisanlımın da kıskanclık krizleri tutuyor iş için telefonla konusuyorum kimle konusuosun neden mesgul hem onunla hem işle ugras varya bıktım artık...
çook yoruluyorum kızlar ya iişlerde yogun nisanlımın da kıskanclık krizleri tutuyor iş için telefonla konusuyorum kimle konusuosun neden mesgul hem onunla hem işle ugras varya bıktım artık...
benim kumandamı kaptırmayacağım kesin:):)
ya nişanlında öyle düşünüyorsa
bilmiorum ya bizim sektörde iş hayatı gerçekten çok zor özellikle hep çalısanlar erkek olunca o da haklı kıskanmakta ama ben de bunalıyorum iş yapmaya calısıorum sistem yok ben işimi çok seviyorum ama işini yarım yapan insanlara da sinir oluyorum tam 8 saat ugrastım bugün bir sistem için offf ne biliyim ya kafam da beynimde çok yoruldu artık...
bilmiorum ya bizim sektörde iş hayatı gerçekten çok zor özellikle hep çalısanlar erkek olunca o da haklı kıskanmakta ama ben de bunalıyorum iş yapmaya calısıorum sistem yok ben işimi çok seviyorum ama işini yarım yapan insanlara da sinir oluyorum tam 8 saat ugrastım bugün bir sistem için offf ne biliyim ya kafam da beynimde çok yoruldu artık...
imkanın varsa eğer ufacık kendine dinlenme zamanı ayır vekafanı topla iyice dinlen o süre içinde
bende iş arıyorum bulamıyorum kafama göre bişey kızlar...çağrı merkezinde çalıştım 5 sene.farklı birşeyler istiyorum ama yok
bugün alısveris merkezine gittim yemek için ortada bir stand gördüm kız evli 3 aylık esiyle birlikte mantı işine girmisler orda ev yemekleri yapıp satıyorlar düsünmüyor degilim bu tarzda işler ya da sermayem olsa işletmecilik yapmak isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?