2011 gelin adayları buyrun sohbete

çook yoruluyorum kızlar ya iişlerde yogun nisanlımın da kıskanclık krizleri tutuyor iş için telefonla konusuyorum kimle konusuosun neden mesgul hem onunla hem işle ugras varya bıktım artık...

çook yoruluyorum kızlar ya iişlerde yogun nisanlımın da kıskanclık krizleri tutuyor iş için telefonla konusuyorum kimle konusuosun neden mesgul hem onunla hem işle ugras varya bıktım artık...

sen yine iyisin ben nişanlımla aynı işyerinde çalışıyorum müşterilerden kıskanıo beni akşama kadar zaten işyerinde kafa patlatıyorum bi kafada benimkine patlatasım gelio:)

bilmiorum ya bizim sektörde iş hayatı gerçekten çok zor özellikle hep çalısanlar erkek olunca o da haklı kıskanmakta ama ben de bunalıyorum iş yapmaya calısıorum sistem yok ben işimi çok seviyorum ama işini yarım yapan insanlara da sinir oluyorum tam 8 saat ugrastım bugün bir sistem için offf ne biliyim ya kafam da beynimde çok yoruldu artık...

yorulanlardan birisi de benim.ama herşey patronlarda bitiyor.bizim de müdürlerde tabi.bazı şubelere bakıyorsun herkes o kadar memnunki işinden ama bizim müdürümüz biraz agresif maalesef.bayan amirlerle çalışmayı sevmiyorum ben

bankacılık zor zanaat.ben bu sene kpss deneyeyim diye düşünüyordum ama sanırım balayında olcaz o tarihlerde

imkanın varsa eğer ufacık kendine dinlenme zamanı ayır vekafanı topla iyice dinlen o süre içinde

4/4 lük iş yok ki canım sen yine işini seviyormuşsun çoğu kişi işini sevmeden yapıyor yoruldum diye düşünüp kendini olumsuz şartlandırma pozitif düşün şikayet yok şikayet yok

imkanın varsa eğer ufacık kendine dinlenme zamanı ayır vekafanı topla iyice dinlen o süre içinde

bugün alısveris merkezine gittim yemek için ortada bir stand gördüm kız evli 3 aylık esiyle birlikte mantı işine girmisler orda ev yemekleri yapıp satıyorlar düsünmüyor degilim bu tarzda işler ya da sermayem olsa işletmecilik yapmak isterim...

benim en büyük tesellim nişanlım.bana çok moral oluyor.meslektaş olmamız iyi birşey.canım sıkıldığında üzüldüğümde teselli ediyor

bende iş arıyorum bulamıyorum kafama göre bişey kızlar...çağrı merkezinde çalıştım 5 sene.farklı birşeyler istiyorum ama yok

en yakın arkadasım telemarketing yapıyor tlfonda check up satıyor ona da söyledim bizim evi telekomdan da arıyorlar devremülk satmak için de arıyorlar check up içinde çagrı merkezi çok zor günde 150 arama yapıyor arkadasım sen nasıl dayandın tatlım 5 sene 11818'e filan basvuru yapsana en azından outband cagrı alırsın...

kosgeb i duydunmu bilmiyorum sermayen yoksa 27000 tl karşılıksız ödeme yapıyor bi kurs var sanırım ona katılıyorsun ve önerdiğin işleri kabul ettirirsen sana 27000tl ödüyorlar işyeri açman için ve geri ödemesiz bende tam araştırmadım ama duydum böyle bişey olduğunu istersen netten bir araştır derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…