2011 gelin adayları buyrun sohbete

belkide iyi olur.. uzağa gidecem diyorsun,arkadaş gibi olursunuz belkide..

herkes bir olmuyo canım ya..kafanı sadece ona odaklarsan sorun kendi kendine çıkmıs olur zaten.arkadasın dediği gibi belki arkadas gibi bile olursunuz kayınvalidenle.ben kayınvalideme yaptıklarını anlatıyorum akşam bi posta fırça yiyomuş nişanlım

Öyle tabi şimdiden kafa yormayım ben böyle şeylere demi:78: Şikayet etmekte işe yaramıyor işte..
Allah iyilerini çıkarsın karşımıza..

Benim mesai bitiyor, yarın gelirim kızlar, iyi akşamlar:79:

geçmiş olsun betüş neyinniz var
sağol canım
bnm bkaç aydr öle ağrım filan yok ama gn içinde durup durrken azda olsa bkaç kez sol üst dişimden kan gelio hm kontrol amaçlı hemde neden die öğrencem

nişanlımnda dolgu problemi vardı bn gtmye karar verdm onada sordm gdelim brlkte ihmal etme dedim tmm dedi bnde randevu aldm

geçmiş olsun. nişanlıma desem kendi gitmez ama beni götürür.
benimde gitmem lazım aslında.
bir iki haftadır dolgu olan dişimde çok tatlı yediğim zaman ağrı hissediyorum.

canım hisarr benimkilerr

geçmiş olsun. nişanlıma desem kendi gitmez ama beni götürür.
benimde gitmem lazım aslında.
bir iki haftadır dolgu olan dişimde çok tatlı yediğim zaman ağrı hissediyorum.

gt aslıcım ihmal etme kardeşm geç gtti dr erken gelseydn demş

ii akşamlar bu arada kızlar bnde çıkıorm

slm kızlar... yaa 2 gündür bakamıyorum.. gözlerim alerji oldu o yüzden pc e bakmam yasak ama bugün dayanamadım bi bakayım kızlar ne yapıyor acaba dedim
bide hala balayı olayını çözemedik

boşverin kıslar ama elimden geldigince burdakileri tanımak istiyorum son zamanlarda okadar çok kişi geldiki zorla takip ediyorum walla

Elçinnn dediklerine cok katılıorum canımm ben de soruyorum sonra bir bakıorum çıkmıslar zaten topicimizin demirbasları belli

valla ben de okudukça bu kim demeye başladım.tabiki herkese açık bir topik olacak o kadar.ama mümkün olduğunca sık gelirlerse aşinalık söz konusu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…