2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben nişanlanalı 8 ay oldu. 1 sene olunca evli olucam.
İmkanım olsa 1 sene uzatmazdım bile.
Bende çok fazla sorun yaşamıyorum AMA uzatmak kötü.

Dilek'cim annende kayınvalidende gelmese gelinlik beğenmeye, sen araştır bul ve onların beğenisine sun olmazmı?
Ben gelinlik seçimi için ablamı götürmeyi düşünüyorum...

Kızlaar kınada arkadaşlarıma hatıra kalması için bişey yaptırayım diyorum, bazıları tshirt yaptırmış, ne yaptırsam acaba?

biz nişanlılık döneminde sorunlar çıkar diye bekliyoruz haziranda yapıcaz nişanı sonra eylüle de evlenicez...ailesiyle tanıştım erkek arkadasımda babam hariç herkesle tanıştı...uzadığında sorun yaşayan çok duydum korktum açıkcası o yüzden nişanla nikah arası 3 ay olucak...bir çırpıda olsun bitsin...

azmış canım 3 ay ondan endişe etme.. ilk aylar süper oluyor nişanlılıgın sonra sıkıcı olmaya baslıyor.. Rabbim bahtını acık etsin herkesin..

kızlar hiç abartmıyorum.ne sözümde karıstılar ne nişanımda.gittik beraber nişanlımla aldık herseyimizi..altın konusunda sadece kayınvalidem geldi..ondada sorun çıkmadı..sen kayınvalideni uygun bi dille geri çevir.kendi annenin sana tavsiyeleri her zaman iyi oluyo.çok kafaya takılacak bişi değil.Allah başka sebeplerden bişi vermesin.idare etmek senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…