2011 gelin adayları buyrun sohbete

belki znmla daha moda gireriz cnm

betüş bencede iyi yaparsın canım ya

sevgililer günü hediyesi konu olmuş bende size bir fikir vereyim...facein hole diye bir site var bu sitede ünlü kişilerin film afişlerinin fotografları var...yüz kısımları boş oraya çok basit bir şekilde kendi yüzünüzü ve sevgiliniz yüzünü yerleştirebliyosunuz...ben süperman ve sevgilisi...mr and mrs smith gibi bir çok filimi sevgilim ve bana göre düzenledim...12 tane falan fotograf oldu onları cdye alıp fotgrafcıda çıkarttırdım...bir kutuya bir sürü not ufak çikolata ve şeker koydum ve istediği mp3 çaları alıp sevdiğimiz şarkıları yükledim...çok duygulanmıştı sevgilim...

selam kızlar...
herkes moda girme telaşında bizde de herkes fazla modda :)

kendi annemle kayınvalidem arasında kalmaya başladım çok yoruluyorum

kayınvalidem bugün gelinliğe bakalım dedi ( daha 6 ay var anne erken değil mi dediysem de dinletemedim )

annemin de işi var bugün bekleyin de haftaya gidelim birlikte dedi..
kayınvalidem de şimdi gidelim dedi..

oyyy arada kaldım ya kiem ne desem bilemedim
annem diyor onların tarafına geç sen böyle ilerde başına kalkarlar hep anneni dinleseydin bize ne diye diyor..
korkuyorum evlilikten yaa...
nişanlım derseniz o da soğuk yine bana nedeni yokmuş hastaymış sebep oymuş

tüm yük benim sırtımda kimseyi kırmadan şu 6 ay bi geçseydi
annem diyor seni gelin etseydim de pek görüşmeseydik onlarla diyor

nedir bu nefret ya bu kadarcık şeyle bu laflar denir mi ?

Süper canım. Daha güzel olucak en azından kafamıza göre istediklerimizden alıcaz. :)
Bende hafta sonu filan bakıcam. Annemle alıcam. Tek taşıyamam.
Servis tabaklarıda aslında 3 kırmızı 3 siyah 3 de beyaz alabileceğim bi yer olsa keşke.

betüş bencede iyi yaparsın canım ya

düşündm aslnda çiçekli filan setlerde hoşuma gdio ama onlar hem 6 kişilk hemde kullnmyacağım parçaları var ve en az200 mlyn bi set sadece beyazda olmasnı istemiodm dn tesadfen bzm orda bi markette bi baktm bütn kahvaltılık tkımımı dzebleceğim kırmızı beyaz ve siyah parçalar var o şekldede gzel bir kahvaltı sofrası hazrlayablrm hem bi parça kırıldığında alıp yerne koymam daha kolay olr bgn gdip bkıcam inşallah bi akslk olmaz ise

bende pendikteyim canım .. anadolunun tam yeri yani ..:
hım baya uzak bize orası :))))

dilekcim allah yardımcın olsun inş. başka sorunlar çıkmadan atlatırsın ya bu durumları
ama neden böle yapıyorlar ki ne alıp vermedikleri vbar aralarında anlamadım ama işin zor canım dengeyi bulmaya çalış

evt aslısayende cnm sen aklıma getrdn bnde düşündm kırmızı servs tabağı bulablrmym blmiorm ama araştrıcam :) kırmızı saplı çatal bıçak alrım diyorm brde fncan takımını alırsam beyaz alırım kararszm yksa aldığım çay bardaklarınn kırmızı dip boyalısı vardı gzel bir çay bardağı ondanmı alsam 12 tne blemedm

Siz en çok ne kullanıyosunuz. fincanmı çay bardağımı.
Ben fincan seviyorum nişanlım çay bardağı sever mesela.
Bende 6 fincan. 6 dediğin gibi kırmızı altı olan çay bardaklarından düşünüyorum.
Kırmızı saplı çatal kaşık bıçak takımıda bernardoda vardı.
70 galiba. Bide indirimde olan silikon gibi olan var sapı kırmızı.
onlarda 40 lira olması lazım.

yani bzde çay genelde çay bardağında içilir fncanda içmek isteyen olrsa ayrıca aldığım fincanlarım var olmazsa bi 6lıda düz beyaz alablrm ama genelde çay bardağı kullanılır herhalde 12 bardak 6 fncan alırım çatal bıçağada 70 braz pahalı geldi bna daha gnlk çatal kaşığımıda alıcam araştırıcam olmazsa silikonları sen gerçekte grdnmü nasıllar

Nişanlılık güzel demişlerdi, ama ben hiç beğenmedim...
Geçecek bugünler canım, inşallah hayırlısıyla atlatırız...
Belki kayınvalidende hevesinden öyle demiştir...

Nişanlılık güzel demişlerdi, ama ben hiç beğenmedim...
Geçecek bugünler canım, inşallah hayırlısıyla atlatırız...
Belki kayınvalidende hevesinden öyle demiştir...

Nişanlılık döneminden kimse memnun değil korkutuyorsunuz beni kızlar Sözlü olduğunuz dönemin nişan döneminden farkı var mı

Allah yardımcın olsun canım cok üzüldüm ya..
Nişanlınla konus icini ac..ikinizde kapalı kutu gibi yaşamayın.. hayat arkadası olcaksınız sonucta.

Nişanlılık döneminden kimse memnun değil korkutuyorsunuz beni kızlar Sözlü olduğunuz dönemin nişan döneminden farkı var mı

buketcim ben hiç sorun yaşlamadım çok şükür ama çogu kişi sorun yaşıyor aileler anlaşamıyor benim bir tanıdıgım aile nişanı yaptılar birde düğünü yaptılar diger aileler hiç görüşmedi iş bittikten sonra ş,mdi eşimin ailesi ve benim ailem sürekli görüşüyor inş. herkes için böle olur

Deri gibi olanları çok güzel duruyodu betül.
silikonları görmedim ama.

canım n,işanlılık uzadıkca yıpranma oluyor.. evlilige hazırlık dönemi olduka stresli geciyor.. alısverişti oydu buydu ufak bir gerginlik cıksa taraflar bunalıyor.. nişanlılıgı fazla uzatmamak lazım yani..
bende 2 senedir nişanlıyım cok sıkıldım dogrusu .. :44:
ama korkma sen nişanlılık döneminden sevgi varsa herşey halollur.

buket korkma tmm zorlkları var düğünn yaklaştığı için daha çk stres yklü oluosn herşey bazen batablio ama genel olrk bnce bu dnemin zor geçmesi ailelere de bağlı onlar braz daha anlayışlı empati kurarak hareket ederlerse yoruculuk en aza indirilir ama iki tarafta herşeye karışıp çiftler ortada kalıolarsa çeklmez oluo

nişanlılık döneminden bende hiç memnun değilim kızlar.
ya da ilk zamanlar çok gzldi ama nişanlılıktan sıkıldım.gerçi nişnlımla şahsi hiç bir sorunumuz olmadı ama
1 buçuk yıldır nişanlıyım
önüme çıkan engellerde arttıkça huzursuz oluyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…