- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.481
malesef bendede var çok kötü yakın ark nişanlandı heyecandan elim ayağım kopcaktı tiremekten
kendime gelince yok bu nişanlımdada istemiyor imajı yarattı sonra alıtştı istek dışı olduğunu ama yine bende aynı sorun var heyecan sıkıntısı tık yok. Düşünsene nişanda bile kuaföre wc yıkayıp elim çamaşır suyulu gittim pes gibi ama çok relaxtım ancak fotolara bakınca cd izleyince anlıyorum gerçek odlğunu birde herkes birden şaşırdı böyle bir kararı haberimiz yoktu yayınmı yapacaktım sevgilim var evleneceğim diye ailem yakınlar biliyordu eminmisin imajları felan bunlarda dondurdu belkide değişik tarif edilmez canım bu durum ruhsuz gibi hissediyorum kendimi bazen
canım yeni geldm sayılr geçmşi okuodm.. sabah nişanlmla hastaneye gttik film filan derken öğlen oldu sonra o işe gtti bn işe geldim..
aslıı dn bzm orda bi markete gttim kırmızı syah ve beyaz zeytnlk reçellk kayık tabak şekerlk yumurtalk hepsi vardı bnde karar verdm ve sennsüper fkrini uygulayacağım inşallah karacadan tek servs tabaklarımı alıp kırmızı beyaz ve syah bir kahvaltılık seti olşturucam kendme kendi istediğim parçalarla hemde 10-12 kişlk brde renkleri uygn porselen çaydanlk aldmmmı tamamdr bgn istanbulforuma karacaya gtmek istiorm
canım yeni geldm sayılr geçmşi okuodm.. sabah nişanlmla hastaneye gttik film filan derken öğlen oldu sonra o işe gtti bn işe geldim..
aslıı dn bzm orda bi markete gttim kırmızı syah ve beyaz zeytnlk reçellk kayık tabak şekerlk yumurtalk hepsi vardı bnde karar verdm ve sennsüper fkrini uygulayacağım inşallah karacadan tek servs tabaklarımı alıp kırmızı beyaz ve syah bir kahvaltılık seti olşturucam kendme kendi istediğim parçalarla hemde 10-12 kişlk brde renkleri uygn porselen çaydanlk aldmmmı tamamdr bgn istanbulforuma karacaya gtmek istiorm
betüş bencede iyi yaparsın canım ya
hım baya uzak bize orası :))))bende pendikteyim canım .. anadolunun tam yeri yani ..:
selam kızlar...
herkes moda girme telaşında bizde de herkes fazla modda :)
kendi annemle kayınvalidem arasında kalmaya başladım çok yoruluyorum
kayınvalidem bugün gelinliğe bakalım dedi ( daha 6 ay var anne erken değil mi dediysem de dinletemedim)
annemin de işi var bugün bekleyin de haftaya gidelim birlikte dedi..
kayınvalidem de şimdi gidelim dedi..
oyyy arada kaldım ya kiem ne desem bilemedim
annem diyor onların tarafına geç sen böyle ilerde başına kalkarlar hep anneni dinleseydin bize ne diye diyor..
korkuyorum evlilikten yaa...
nişanlım derseniz o da soğuk yine bana nedeni yokmuş hastaymış sebep oymuş
tüm yük benim sırtımda kimseyi kırmadan şu 6 ay bi geçseydi
annem diyor seni gelin etseydim de pek görüşmeseydik onlarla diyor
nedir bu nefret ya bu kadarcık şeyle bu laflar denir mi ?
Süper canım. Daha güzel olucak en azından kafamıza göre istediklerimizden alıcaz. :)
Bende hafta sonu filan bakıcam. Annemle alıcam. Tek taşıyamam.
Servis tabaklarıda aslında 3 kırmızı 3 siyah 3 de beyaz alabileceğim bi yer olsa keşke.
evt aslısayende cnm sen aklıma getrdn bnde düşündm kırmızı servs tabağı bulablrmym blmiorm ama araştrıcam :) kırmızı saplı çatal bıçak alrım diyorm brde fncan takımını alırsam beyaz alırım kararszm yksa aldığım çay bardaklarınn kırmızı dip boyalısı vardı gzel bir çay bardağı ondanmı alsam 12 tne blemedm
Siz en çok ne kullanıyosunuz. fincanmı çay bardağımı.
Ben fincan seviyorum nişanlım çay bardağı sever mesela.
Bende 6 fincan. 6 dediğin gibi kırmızı altı olan çay bardaklarından düşünüyorum.
Kırmızı saplı çatal kaşık bıçak takımıda bernardoda vardı.
70 galiba. Bide indirimde olan silikon gibi olan var sapı kırmızı.
onlarda 40 lira olması lazım.
selam kızlar...
kayınvalidem bugün gelinliğe bakalım dedi ( daha 6 ay var anne erken değil mi dediysem de dinletemedim)
annem diyor onların tarafına geç sen böyle ilerde başına kalkarlar hep anneni dinleseydin bize ne diye diyor..
Nişanlılık güzel demişlerdi, ama ben hiç beğenmedim...
Geçecek bugünler canım, inşallah hayırlısıyla atlatırız...
Belki kayınvalidende hevesinden öyle demiştir...
selam kızlar...
Nişanlılık döneminden kimse memnun değil korkutuyorsunuz beni kızlarSözlü olduğunuz dönemin nişan döneminden farkı var mı
yani bzde çay genelde çay bardağında içilir fncanda içmek isteyen olrsa ayrıca aldığım fincanlarım var olmazsa bi 6lıda düz beyaz alablrm ama genelde çay bardağı kullanılır herhalde 12 bardak 6 fncan alırım çatal bıçağada 70 braz pahalı geldi bna daha gnlk çatal kaşığımıda alıcam araştırıcam olmazsa silikonları sen gerçekte grdnmü nasıllar
Nişanlılık döneminden kimse memnun değil korkutuyorsunuz beni kızlarSözlü olduğunuz dönemin nişan döneminden farkı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?