- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.461
kradese+,spicy_+,elcintih+,sonbahar14+,rozelinda,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy,Pandomim+,
merhaba kızlarrrr
gülden canım..
Allah hayırlısıyla o günleri gösterse.. hoş gelsinde ,istemiyorum evlilik aşkı öldürüyor diyor herkes.. depresifleşiyorum :2:
bende cok memnun oldum elcin..:107:memnuun oldum güldencim benim adımda elçin ben 3 ay 4 günlük evliyim şuana kadar öldürdügünü görmedim ama zaman ne gösterir bilmiyorum nişanlımısın düğün ne zman
kradese+,spicy_+,elcintih+,sonbahar14+,rozelinda,hlmbtl+,denizkoydumadımı+,ykyy,pandomim+,
merhaba kızlarrrr
Elçin senin mutfağında küçüktü sen kabını kaşığını sığdırdınmı mutfak dolaplarına canım
bende cok memnun oldum elcin..:107:
oy biliyorum elçincim.. yakından takip ediyorum buraları.. :) Maşallah diyelim nazar degmesin size
evet canım nişanlıyım tam 2 sene olcak sözlülükle beraber ,24 nisanda da evleniyorum kısmetse.. evlencekmişim gibi gelmiyor ama Rabbim hayırlısını versin..:)
hoşbuldum tatlışlarrrr
size bakayım dedimmmm :)))
hoşbuldum tatlışlarrrr
size bakayım dedimmmm :)))
elcin nerdesin sen canım ? yaş kac bu arada ? merakımı bagısla .. :26:
ben mersinliyim canım 3 ay önce ist. gelin geldim 26 yaşındayım tam alıştım 26 ya 27 olacam(( şimdilik ev hanımıyım
sen kaç yaşındasın nerdesin canım ne iş yapıyorsun
istanbulun neresıne geldın cnm ?
bende 22 yasındayım ist anadolu yakasındayım.. hem calısıyorum hemde okumaya calısıyorum cnm .. evlilik telasına giremedım daha
kıslar sesiniz pek çıkmıyor nie bölee
betüşşş senin sesinn neden çıkmıyorr bebişimm bugünnn
betüşşş senin sesinn neden çıkmıyorr bebişimm bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?