2011 gelin adayları buyrun sohbete

gülden canım..
Allah hayırlısıyla o günleri gösterse.. hoş gelsinde ,istemiyorum evlilik aşkı öldürüyor diyor herkes.. depresifleşiyorum :2:

memnuun oldum güldencim benim adımda elçin ben 3 ay 4 günlük evliyim şuana kadar öldürdügünü görmedim ama zaman ne gösterir bilmiyorum nişanlımısın düğün ne zman

memnuun oldum güldencim benim adımda elçin ben 3 ay 4 günlük evliyim şuana kadar öldürdügünü görmedim ama zaman ne gösterir bilmiyorum nişanlımısın düğün ne zman
bende cok memnun oldum elcin..:107:
oy biliyorum elçincim.. yakından takip ediyorum buraları.. :) Maşallah diyelim nazar degmesin size
evet canım nişanlıyım tam 2 sene olcak sözlülükle beraber ,24 nisanda da evleniyorum kısmetse.. evlencekmişim gibi gelmiyor ama Rabbim hayırlısını versin..:)

Son düzenleme:
Elçin senin mutfağında küçüktü sen kabını kaşığını sığdırdınmı mutfak dolaplarına canım

evet denizcim benim mutfagım baya küçük ama eşimin babsı mobilyacı olunca dolapları hep onlar yaptı çok kullanışlı yaptılar yani anlıocan herşeyimi sıgdırdım bo dolap bile var yemek takımımıda tv ünüteme koydum

maşş. canım aynen aynı şeyler banada oluyordu sanki evlenemicem gibi geliyordu ama şimdi 3 aylık evliyim ya rğya gibi

ben mersinliyim canım 3 ay önce ist. gelin geldim 26 yaşındayım tam alıştım 26 ya 27 olacam (( şimdilik ev hanımıyım
sen kaç yaşındasın nerdesin canım ne iş yapıyorsun

istanbulun neresıne geldın cnm ?
bende 22 yasındayım ist anadolu yakasındayım.. hem calısıyorum hemde okumaya calısıyorum cnm .. evlilik telasına giremedım daha

betüşşş senin sesinn neden çıkmıyorr bebişimm bugünnn

canım yeni geldm sayılr geçmşi okuodm.. sabah nişanlmla hastaneye gttik film filan derken öğlen oldu sonra o işe gtti bn işe geldim..

aslıı dn bzm orda bi markete gttim kırmızı syah ve beyaz zeytnlk reçellk kayık tabak şekerlk yumurtalk hepsi vardı bnde karar verdm ve sennsüper fkrini uygulayacağım inşallah karacadan tek servs tabaklarımı alıp kırmızı beyaz ve syah bir kahvaltılık seti olşturucam kendme kendi istediğim parçalarla hemde 10-12 kişlk brde renkleri uygn porselen çaydanlk aldmmmı tamamdr bgn istanbulforuma karacaya gtmek istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…